Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

woensdag 20 januari 2010

En de winnaar is.......

Wat een enorme opkomst met de Give Away.......het was toch echt als grapje bedoeld hoor of ik e honderd zou halen maar al gauw leidde het een eigen leven, maar het is gelukt, ruim honderd reacties, wat een feest steeds om te kijken wie er nu weer gereageerd hadden, Jorrit en ik zaten samen achter de computer al die lieve , aardige en leuke reacties te lezen, ik hoop dat jullie nog lang mogen genieten van mijn "bloggetje"aan mij zal het niet liggen.En dan de winnaar: Ik dacht "beest "net zoals bij Danielle,s hond ook af te richten om een lootje te trekken, en even leek het te lukken....Ik zei gedecideerd : Beest...Lootje! en beest was met zijn dikke lijf al wel meteen in de lootjesmand gekropen, maar om een andere reden dan een lootje trekken, en lootjes liggen niet lekker zacht, dus het was gauw gedaan met hem. En dan kan hij zo,n gezicht trekken he.......het is echt een bijzonder exemplaar, de hond onder de katten, met die lootjesmand heb ik het wel gehad.........dat ligt niet zacht genoeg........
Jorrit heeft er wel twee getrokken, en het is zo enorm leuk! de ene is van Klazien, een trouwe volgster, en de andere is van GERT !! voor mij de ene mannelijke quilter die ik ken in mijn kennissen en vriendenkring en uitgerekend Gert trekken we uit de 108 reacties ! Ik ken allerlei timmerende en metselende, sleutelende en schilderende stoere damens, maar een mannelijke quilter...nee, Gert is voor mij de eerste, kijken jullie vooral even op zijn blog, want hij maakt me een leuke dingen...........Allebei van harte gefeliciteerd en maak er wat moois van! ( bv de huizen Gert......)
Willen jullie allebei je adres doorgeven dan stuur ik ze meteen op. Mijn emailadres staat bij mijn profiel ( even aanklikken)


21 opmerkingen:

 1. winnaars van harte met jullie prijs. wat een heerlijk breed katachtig exemplaar zit daar op tafel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd winnaars met jullie prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Jorrit wat leuk dat jij de lootjes mocht trekken, alles goed met je het is zo stil op je blog? Gert en Klazien gefeliciteerd met jullie prijs!En Jeannet wat zie ik daar hangen/liggen?! (snelle henkie!) fijne middag, Else

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel plezier met die mooie lappies winnaars!!!
  OHHH, wat liggen daar weer jaloersmakende posies(of pockets?)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd: Klazien en Gert!
  En leuk dat je over de 100 reacties had, Jeannet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Allebei gefeliciteerd!! Jullie naam zit ook hier in de mand, je weet maar nooit hihi!! Get Jeannet, zie ik daar de POP mandjes liggen? Om te smullen joh!!
  Stoppen met opruimen en hup, appliceren geblazen!! Mooie avond nog! XXXD

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat jammer nu dat poes zich niet laat dwingen een lootje te trekken, hij/zij weet niet wat íe mist!!!
  Gelukkig kan Joorit het ook heel goed! Klazien en Gert gefeliciteerd en jij bedankt Jeannet voor het organiseren van dit leuke weggevertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klazien en Gert gefeliciteerd met jullie prijs. Wat heb je dat goed gedaan Jorrit beter dan Beest.
  Wat zijn katten toch geweldige beesten. En wat goed dat je over de 100 reacties hebt gehad. Leuk joh.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klazien en Gert gefeliciteerd.
  En wat een leuke kat is Beest.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd allebei...Ok..dan neem ik beest...Denk dat Jorrit het beter gedaan heeft de lootjes pakken.....dat de mand niet om gekieperd is met beest erin...wat een leuke foto's... een heel leuk bericht weer Jeannet...
  groetjes Francien.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dames gefeliciteerd en Jeannet kende zal die er wel wat leuks van maken!! Gelukkig hebben we bij Danielle nog kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wil de winnaars van harte feliciteren, met jullie mooie lapjes.Maar wat een pracht van een kat heb je.Heerlijk dier, die zich niet laat dwingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. hallo Jeannet en Jorrit wat hebben jullie een mooie kat en leuk toch als hij eigenwijs is.Voor de prijswinnaars van harte gefeliciteerd met de mooie lapjes.groetjes en nog een fijne avond gewenst van Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gert en Klazien gefeliciteerd met jullie prijs! Goed gedaan Jorrit.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dank je wel Jorrit voor het trekken van mijn lootje!
  Ik vind het heel leuk dat ik nu wat gewonnen heb, ik zit nog niet zolang in 'blogland'.
  En dank je wel Jeannet alvast voor de stofjes, heb ik ook al via de mail gedaan, maar ik wilde ook even via de blog reageren, nu ik al die felicitaties las.
  groetjes Klazien

  BeantwoordenVerwijderen
 16. hahaha.... die dikke kont in die mand!!! Geweldig!!

  Gefeliciteerd met jullei prijzen...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuk gezicht, beest in de lootjes.
  Klazien en Gert gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Winnaars, van harte gefeliciteerd en veel plezier met de prachtige lapjes!

  Groet, Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoi Jeannet
  Ik geniet altijd erg van je berichtjes en ik heb me aangemeld om je te gaan volgen zodat ik geen bericht zal missen.
  Groetjes Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik heb de prijs intussen ontvangen! Dank je wel hiervoor Jeannet: ik vind de stofje erg mooi. Ik ga ze apart leggen en in de toekomst bijpassende stoffen erbij zoeken voor mijn Home Sweet Home quilt.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet