Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

dinsdag 31 augustus 2010

Over oude taarten en ouderdomsdipjes.....

Vanmorgen hadden we al vroeg verjaardagsbezoek voor de deur, een mens schrikt zich toch een hoedje! en ik had nog niet eens de taart in huis.....zo zien ze je nou als je 50 bent......dat belooft wat !

Oude taart is zoals ik het zelf zie, ( de taart op mijn verjaardag is overigens wel vers hoor....) maar gelukkig zijn er ook andere geluiden over het leven na je 50ste....om maar te beginnen met de wijze woorden van Anselm Grun: We leven niet om jong te blijven maar om oud te worden, hoe komt hij er op he, zo simpel, ik had het zelf kunnen bedenken! En dan deze prachtige tekst van simply life, echt even lezen als je in een ouderdomsdipje zit.......en dan nog deze spreuk....de jaren tot de tachtig zijn prachtig, maar de jaren tot de honderd zijn bedo......(vul zelf aan) dus dan heb ik nog heel wat goeds te gaan. Ik vind het een rare leeftijd, 50, vlees nog vis, er kan een hoop niet meer, en toch ook veel nog wel.

Ik doe er ook niets speciaals aan, wie komt is welkom anders is het ook goed,eerst maar eens beleven hoe of het voelt, een feestje kan dan altijd nog als het mee blijkt te vallen....ik laat het maar over me heenkomen. Van mijn mannetje krijg ik een groot en zwaar pakje van overzee wat ik al héél lang wilde hebben, tis géén computer........die komt a.s. donderdag....Brrrrr... Ik heb ook al allerlei lieve en gekke kaarten en pakjes gehad waar dan opstaat: niet openmaken voor 31 augustus......errug......die ga ik straks allemaal eens op het gemakje uitpakken en lezen, maarre...gelukkig stond dat niet op dit pakje....ik heb mijn pincushion al gehad, als eerste! wat een enorme verrasing was dat gistermorgen, Marion, mag ik je heel hartelijk bedanken !!
Swapnieuws: Met de swap is alles redelijk onder controle, de lijst is er inmiddels dankzij de fantastische hulp van haar , want ik zat wel een beetje met de handen in mijn haar.....tis een hele organisatie met zoveel deelnemers, en dan merk je dat je 50 bent he.....dat bedoel ik nou.....er kan niet zoveel meer aan het oude grijze hoofd hangen...hahaha, maar, het komt allemaal dik in orde beloof ik jullie, mocht je jezelf nu nog niet op de bloglijst vinden, stuur dan nog even een mailtje graag met de link (!) en dan zet ik je er alsnog op.
Iedereen een fijne dag, de zon zou weer gaan schijnen in september, hopen dan maar!

105 opmerkingen:

 1. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag en dat er nog maar heel veel jaren bij mogen komen!

  Hele fijne dag toegewenst!

  En bij ons zeggen ze: Je bent zo oud als je je voelt!

  Groetjes,
  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lang Sarah leven lang zal ze leven in de gloria! Hieperdepiep HOERAAAAAAAAAAAAAAAAA. Van harte met je verjaardag, fijne dag groetjes Else

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hartelijk Gefeliciteerd met dit bijzondere jaar. Wat dat bijzondere is???? Het is gewoon zo. Geniet van alle lieve woorden en wensen want ook dit beleef je maar één keer. Een hele fijne dag.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd met deze bijzondere mijlplaal! Ik wens je een fijne verjaardag toe en een prachtig nieuw levensjaar

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd Jeannet.
  En dat er nog maar 50 mooie jaren mogen bijkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. gelukkige verjaardag, en niet getreurd je bent amper halfweg

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteers en nu op naar de 100 :-D
  Het fijne van 50 worden is, dat je vanaf nu alles mag en niets meer moet en ik vind 50 nog heerlijk jong, geniet er dus maar van.

  Ik wens je een hele fijne dag met veel verrassingen toe.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tillykke med din fødselsdag, og nyd alt den viden og erfaring du har samlet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag! Laat je maar flink verwennen op deze speciale dag met een heleboel lieve berichtjes op jouw blog!!

  Groetjes, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Van harte gefeliciteerd!!!! Ik wens je een hele fijne dag toe! En natuurlijk nog hele vele jaren in goede gezondheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Van Harte Gefeliciteerd, nog vele gezonde jaren met heel veel gezellige quilturen.
  fijne dag, groeten Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel hartelijk gefeliciteerd. Er kan heel veel niet meer? Dat is maar zoals je er zelf tegenaan kijkt! Geniet van vandaag en alle jaren die nog komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hartelijk gefeliciteerd!!! Toen mijn oma 100 werd zei ze: kind, oud van buiten, jong van binnen en dat is wat telt!! Je bent dus nog maar op de helft hihi!! Hele mooie dag met lieve mensen!! Nog even geduld, morgen op de Bee krijg je je pakje! Anders krijg je ze allemaal tegelijk hihi! XXXD

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag, Jeannet! Een fijne dag met heel veel cadeaus (spannend dat grote pak) en vooral gezelligheid en je zult zien dat het allemaal wel meevalt!
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. En een heel fijne dag,nu snap ik pas waarom je dat boven je weblog had,Je bent 50 geworden. (50 voelt niet anders als 49 of 51)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Van harte proficiat met je verjaardag en dat er nog vele mooooooie mogen volgen. Fijne dag met een lieve groet van Bep.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hier nog een Bep die je van harte wil feliciteren met je verjaardag en geniet van deze dag en de mooie jaartjes hierna,Bep

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jeannet/Sarah, van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag! Hier schijnt het zonnetje inmiddels, ik hoop bij jou ook. En dat je maar een leuke, gezellige dag mag hebben vandaag. Liefs Berna

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Jeannet, van Harte Gefeliciteerd met je vijftigste verjaardag. Een leuke dag toegewenst en dat je maar een oud wijfje mag worden.
  Groeten van Jellie

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wens je een hele gezellige dag !
  Groetjes Berbel

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je een fijne dag hebt.Ben benieuwd naar dat pakje van overzee!

  Groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hallo, heel hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag en dat je maar een fijne en gezellige dag zult hebben.
  Natuurlijk ook nog vele gezonden jaren gewenst.
  Jasmijn en familie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY, DEAR JEANNET, HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  EEN HELE FIJNE DAG MET VEEL CADEAUTJES, TAART EN ALLE ANDERE LEUKE DINGEN!

  Groetjes,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Happy 50th Birthday Jeannet, I hope you have a wonderful day and are spoilt! Kindest regards, Ann

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Van harte gefeliciteerd!!! Een heel gezellige dag!!
  Wens je een heleboel gezellige mensen en niet letten op al die onzin over ouderdomsdingen: gaat niet op voor quilters; die blijven altijd jong en zijn altijd voor vernieuwing te vinden! Toch??!
  Geniet ze hoor!!!! ;0))

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Jeannet, van harte gefelliciteerd met je verjaardag, welkom in de club van 50. Fijne dag toegewenst.
  Tilly

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hartelijk gefeliciteerd met je 50e verjaardag, vele jaren met iedereen die je lief zijn.
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Jeannet, gefeliciteerd met deze dag. Fijn dat je bij de club hoort. Doet geen zeer zeggen we hier. Fijne dag en geniet ervan. groet liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Hello Jeannet!

  all the best wishes to your 50. birthday. "It's cool to be 50!"
  I know that, because I'm 50 since a few month too.

  Have a nice day!

  Hugs from Birgit from the Black Forest

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Meisje van harte gefeliciteerd met je verjaardag! En welkom bij de club van 50! Ik zit al 4 jaar bij deze club, en ik kan je vertellen het doet geen zeer ;-)

  Fijne dag!

  Liefs, Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hallo Sarah Jeannet van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele jaren toegewenst.Maak er een leuke dag van.Groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Gelukkige Verjaardag! Geniet van je dagje.
  Groetjes,Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Veel plezier met je pakjes open maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een heeeeeeeeeeeeeele fijne dag.

  groetjes
  ada

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Van Harte gefeliciteerd met jou 50ste verjaardag.
  Ik hoop dat er vele jaren nog bij mogen komen.
  Ga genieten van deze dag ,die maak je maar 1 keer mee.

  Groetjes yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Gefeliciteerd Jeannet en nog vele mooie quiltjaartjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Van harte gefeliciteerd met je 50 ste verjaardag...wens je een hele fijne dag :)
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Als eerste van harte gefeliciteerd met je verjaardag dat er nog maar heel veel mogen volgen. En dan 50 worden heel speciaal heb ik gehoord. Wat een leuk speldenkussen heb je al gehad heel speciaal. Een hele fijne dag en geniet er maar lekker van.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Proficiat, 50 is zo'n lollige leeftijd, de helft ligt achter je de helft ligt nog voor je! Want mensen die leven met veel plezier worden vast 100.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Van harte gefeliciteerd! En een hele fijne dag!
  Marja-Brabant

  BeantwoordenVerwijderen
 41. SARAH, van harte met je verjaardag, ik volg over een paar jaartjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Hieperdepiep, HOERA!!! Van harte, hoor! En ik heb
  begrepen, dat je op deze leeftijd meer tijd krijgt
  om te quilten, dus de komende minstens 40 jaar
  kun je alle WIM-metjes afkrijgen! Veel plezier
  vandaag en geniet van deze toch wel bijzondere
  dag. Groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Van harte gefeliciteerd Saartje. Je ziet er toch echt beter uit dan het vrouwtje op de foto. Zij is minstens 100!
  Fijne dag, zelfs de zon feest mee, geniet van alle aandacht, en .... morgen voel je je weer net als gisteren ... LOL!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag. 50 is heel jong hoor, ik wordt 65, dat is pas erg. (nee hoor, ik vind het helemaal niet erg). Mijn vader zei altijd als je niet oud wilt worden moet je voor de tram springen.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. gefeliciteerd en nog 50 erbij in gezondheid

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Hartelijk gefeliciteeeeeerd!!!!!!
  Wat een rare leeftijd hé? 50 jaar.
  Nog iets meer dan 3 jaar dan ben ik het ook, lijkt me ook erg vreemd.
  Een heeeeele fijne dag gewenst!!
  liefs, jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Van harte gefeliciteerd en ik wens je een hele fijne dag toe, op naar de volgende 50.
  Groetjes Anneke ^..^

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. 50 is wel een mijlpaal hoor. Op naar de volgende 50!!
  Een hele gezellige dat toegewenst en nog vele jaren quiltplezier!

  Groetjes,
  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Van harte gefeliciteerd Jeannet!!! Maak er een mooie dag van. Hier schijnt het zonnetje in ieder geval lekker.
  Enne... Je bent zo oud als je je voelt, hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Wat een geweldige Sarah zeg, sprekend!!!
  Van harte hoor, we hebben al gebeld inmiddels, maar langs deze weg dan ook nog maar even!

  Anne.

  ps. ik ben weer bijgelezen hoor!!!
  Succes met je swapdrukte...

  BeantwoordenVerwijderen
 51. piep

  hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag en gewoon verder als elke dag, je doet dat schitterend

  knuf mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 52. happy birthday......hope you have had a wonderful day..........

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Hartelijk gefeliciteerd, vroeger dacht ik als kind dat als je 50 was, je de hele dag stil in een oude leenstoel zat.
  Nou daar is bij jou nog niets van te merken, ga lekker door zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Ho, ho...(want wat zijn er al velen voor mij!)is er voor mij ook nog een plaatsje? Want ik wil je ook Van Harte feliciteren met je verjaardag :-).
  Dus Jeannet Van Harte Gefeliciteerd met je vijftigste verjaardag.
  Enne...ze zeggen dat het leven pas bij vijftig begint (alhoewel ik daar 's morgens als ik mijn bed uitkom weleens aan twijfel ha,ha.)
  Groetjes,
  Annie.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Hieperdepiep hoera!!! Van harte gefeliciteerd Jeannet, en nog heel veel jaren erbij. En je weet: een leeftijd is niet belangrijk, het gaat erom hoe je je voelt en wat je doet. Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Gefeliciteerd Jeannet!!Op naar de volgende 50!Groetjes Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Happy 50th Birthday Jeannet!!!!! I hope you have a lovely day and welcome to the fantastic 50's!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Hoi Jeannet,

  Ook van mij van harte gefeliciteerd. Maak er een mooie dag van met je mannen.

  Groet, Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Hallo Jeannet,

  Van Harte met je dag!
  Geniet er van!

  Groet
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Van harte Gefeliciteerd met je 50e verjaardag! Een hele fijne dag gewenst! Geniet ervan.
  Groet, Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Hartelijk gefeliciteerd en een heel fijne verjaardag vandaag!

  Groetjes
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Dag Jeannet,

  Ook van mij de hartelijke felicitatie voor je vijftigste verjaardag. Veel sterkte in alle dingen. Ik ben bezig met je kadootje en hoop het donderdag aan Jorrit mee te geven.

  Groetjes van Crea Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Hartelijk gefeliciteerd! 50 jaar moet toch echt wel voelen als een mijlopaal (lijkt mij)! Ik hoop dat je een gezellige, verrassende dag hebt! Groeten Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Hartertelijk Gefeliciteerd met je 50e verjaardag Jeannet, en nog een gezellige dag toegewenst!
  Het rokje van Sara zou je zo voor lapjes gebruiken toch, ik vind het zó schattig!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Gefeliciteerd en nog een fijne middag/avond Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Hoi Jeannet,

  Van harte gefeliciteerd en een hele gezellige dag gewenst!

  groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Nogmaals van harte gefeliciteerd. Geniet van deze mooie dag.
  Groetjes, Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Hallo Jeannet (Sarah) welkom bij de club van de 50jarige!!!!
  Heel hartelijk gefeliciteerd en nog vele jaren in goede gezondheid en geluk erbij.
  Fijne dag verder.

  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Van harte gefeliciteerd Jeannet...en nog heel veel jaren in goede gezondheid en dat wij bloggers er nog lang "getuige" van mogen zijn en je prachtige creaties en leuke berichten mogen lezen...geniet vandaag...op naar het volgende decade..doet ook geen zeer hoor geloof me...fijne dag en avond nog!!
  groetjes Francien....

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Van harte met je 50ste nieuwe jaar.
  En echt, het is maar 1 dag zo, daarna ben je weer zo oud als je je voelt. Wanneer iemand me vraagt hoe oud ik ben moet ik altijd even rekenen.
  Een heel fijne dag toegewenst en groetjes, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Hartelijk gefeliciteerd.. en uhh..volgens mij veranderd er niets na je vijftigste... je bent nog dezelfde als gister!!! Greotjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Gefeliciteerd, de Belgen zouden zeggen: "nu ben je op tram 5 gestapt". Welkom bij de club.
  Fijne dag,
  Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Van harte gefeliciteerd !!!!
  P.S. Ik heb je een email gestuurd om me aan te melden voor de pincushion exchange

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Van harte gefeliciteerd en welkom bij de club !
  Geke P Emar

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Van harte gefeliciteerd! Een hele fijne dag en het klinkt alsof je dat ook hebt. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 76. ook van mij van harte
  maak er een mooie dag van

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Ja, kijk! als werkende vrouw was ik al vroeg uit de veren, maar had geen tijd om je al te feliciteren.
  Dan nu dan maar als nummber negen en zeventig; van harte gefeliciteerd met de geweldige leeftijd van 50!

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Hartelijk gefeliciteerd met je 50ste verjaardag!!! Ik hoop dat je een fantastische dag heb gehad en nog hebt. Groetjes van Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik kan me voorstellen dat je je een hoedje bent geschrokken met zo'n Sara voor de deur. Geniet maar lekker van al die leuke reacties op je blog en neem er een lekker stuk bij! Groetjes, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Ook van mijn van harte gefeliciteerd!
  Ik hoop dat het een beetje meevalt, 50 zijn, ik ben volgend jaar april aan de beurt!
  Een heel fijne dag/avond toegewenst !

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Van harte gefeliciteerd Sara! Ik mag nog één nachtje genieten van het feit dat ik nog 49 ben!
  Hele fijne verjaardag gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Graag wil ik me aansluiten bij de hele lange lijst van felicitaties. Hartelijk Gefeliciteerd.
  Heel fijne avond nog en groetjes van Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Van harte gefeliciteerd Jeannet, je zult merken dat het helemaal prima is om 50 te zijn...(hum hum sprak zij, die er net een paar maanden ervaring mee heeft...) Ik hoop dat je een gezellige dag hebt! En wat leuk dat je al zoveel envelopjes en pakjes open kon maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Proficiat Jeannet!
  Ik denk dat je lekker verwend bent door je Mannen,...
  :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Lieve Shara

  van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag . het is echt een jubileum zo,n verjaardag.

  ik was het al een paar jaartjes geleden en ik moet er steeds aan denken zo.n mooie dag toen.

  ik wens je nog vele vele gezonde jaren toe. en een hele fijne dag (van wat er nog rest zie de tijd)

  christine

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Hallo Jeannet,
  Nog op de valreep, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Je hebt vast een fijne dag gehad. Groetjes Maud

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Dag Jeannet,

  Alsnog van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag!!!!.
  We hopen dat je een super fijne dag hebt gehad met die je lief hebt. Veel creativiteit, en alle goede dingen toegewenst voor je volgende levensjaar!!!

  Hartelijke groeten van,.........

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Wishing you an extra special birthday!

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Goedemorgen 50-jarige en 1 dag! Ik was gisteren niet in blogland, vandaar een dagje te laat, maar toch VAN HARTE GEFELICITEERD met je verjaardag, en ik hoop dat je heeeeeel oud mag worden! (hihihi,wel confronterend om dit nieuwe speldenkussentje in gebruik te hebben, je zou het toch even vergeten ;-))))))))))))))))) groetjes Peti

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Dagje te laat maar ik wil je toch nog graag even feliciteren met deze speciale leeftijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Happy birthday, i hope you had a wonderful day.

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Dag Jeannet,
  Van harte gefeliciteerd...omhelzing...kusje links, kusjes rechts en kusje links. Vervolgens je 'ouwe taart' Sara voor de deur bewonderd. Wens je een gezonde toekomst en voor vandaag veel spetterende verrassingen!! Geniet er van!
  Lieve groet, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Een dag na je verjaardag is misschien wel de leukste dag en vooral na zo'n aimabel getal als 50 + 1 dag.
  Gefeliciteerd en welkom (ik ben dit jaar, als zovelen, ook 50 geworden).

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Lieve Jeannet,
  Een dag te laat, maar niet minder gemeend: Van harte gefeliciteerd met je prachtige mijlpaal! 50 jaar is gewoon het vervolg op 40 en betekent alleen een kreukeltje en kraakje meer, maar van binnen blijf je gewoon jezelf, dat is het fijnste! Wens je een heel fijn nieuw jaar en tot gauw, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag !!

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Jeannet, heel hartelijk gefeliciteerd met je 50-ste! Ik hoop dat je een hele fijne dag heeft, en dat je nog vele jaaren mag hebben.
  Groetjes!

  Gerda uit Canada (ik ben al 57 LOL)

  BeantwoordenVerwijderen
 97. welkom bij de vijftigers en nog van harte gefeliciteerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Oh, what a good picture of the old lady!

  BeantwoordenVerwijderen
 99. hai Jeannet als nog van harte met je 50 ste verjaardag .
  hoop dat je en hele fijne dag heb gehad
  leuk he zo,n sara hihi.

  groetjes sieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Onder het motto beter laat dan nooit, feliciteer ik je van harte met je verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Door mijn vakantie een beetje laat maar ik wil je toch nog feliciteren met je verjaardag.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Al ben ik te laat, het is niet minder gemeend! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet