Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

donderdag 16 september 2010

Aanvullende swapinfo

Beste mensen, nog even wat aanvullende informatie over de swap: Zoals jullie hebben kunnen lezen komt er in hat januarinummer van het quiltblad "Quilt en Zo"een artikel over de wave in quiltend Nederland, de pincushionswap! Er komen een aanal pincushions in het blad vermeld met een paar patroontjes er bij, dat zouden er natuurlijk nooit 150 kunnen zijn, dat is een beetje veel ( misschien kunnen we daar een keer een boek van maken...hahahah, ehh....., even niet hoor....)Wij hebben toen willekeurig een aantal mensen aangeschreven of zij een zelfontworpen patroontje willen maken voor in het blad, en daar worden er dan een paar leuke uit geselecteerd.

Die selectie van die mensen is echt heel willekeurig gegaan, want ik ken de meeste mensen die meedoen ook niet, zij hebben extra informatie gekregen en die pincushions kunnen natuurlijk ook nog niet gepubliceerd worden op een blog op 7 november.Het zou wel leuk zijn als ik van jullie een foto mag ontvangen om alle pincushions in een digitaal fotoalbum te plaatsen op mijn blog.
Wij hopen dat nu iedereen zijn parner ontvangen heeft, je wilt niet weten wat er allemaal terug komt van hotmail, livemail en Gmail......Mocht je nog niets ontvangen hebben, laat het even horen.

Sucses er weer mee!! maak er wat moois van.
Hartelijke groetjes, Jeannet

12 opmerkingen:

 1. HEEL VEEL SUCCES EN PLEZIER VOOR IEDEREEN DIE MEEDOET AAN DEZE SWAP!!!!
  GROETEN, SYLVIAWILLEMIEN

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Jeannet, wat heerlijk actief ben je. Ik heb lekker een poosje op je blof zitten lezen . En alles wat je maakt geweldig.Ga lekker zo door want ik geniet van je blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ja ik weeet wat er allemaal terug komt!! Met de nieuwsbrief versturen komen er zoveel terug....
  Het is nog een heel werk om dit alles te regelen....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben al druk aan het denken en tekenen wat voor kussentje ik ga maken. Veel succes en wat veel doen er mee.
  Groeten ELza.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tuurlijk krijg je een foto voor je digitale plakboek!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Jeannet,

  Je SWAP is in ieder geval een succes geworden. Leuk dat je in het blad QUILT en Zo komt. Nog even de laatste mailtjes wegwerken en je kan gaan genieten van alle foto"s die naar je toegestuurd worden.
  groetjes Franny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk en spannend dat er ontwerpen in de quilt en zo gaan verschijnen. Erg leuk. Jullie zijn er maar druk mee om alles ion goede banen te leiden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zul je het hier druk mee hebben. Veel succes en sterkte !!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk idee van die patroontje..het is een heel bedrijf even een swapje organisren....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hardstikke leuk Jeannet. Zo kunnen we de vele variaties zien van de speldenkussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ook ik ben één van de gelukkigen (nou ja, gelukkig.... ik heb even voor de vorm tegengesputterd, zonder resultaat, hihi....)en ben ook driftig aan het denken geslagen. Ik had een idee, maar daarvoor had ik een patroontje "gepikt" van het Internet en dat mag dus niet! Selluf ontwerpen is de boodschap, oeps...... als dat maar goed komt!

  Groetjes,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet