Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

dinsdag 14 september 2010

Zenuwcentrum Pincushionswap

Als het goed is hebben jullie nu allemaal de naam en het adres van je swappartner gekregen! Daar zijn wel heel wat uurtjes denk, knip en plakwerk aan vooraf gegaan in het zenuwcentrum alhier. Eerst is Tilburg naar Rockanje afgereisd met de laptop in de aanslag. En geloof me meisjes, zonder de geweldige hulp van Anita hadden julie echt een mailtje van mij gekregen dat ik wegens sucses een half jaar blogpauze had gehouden om daarna anoniem weer terug te keren........Dat is toch echt een hele organisatie om al die 150 adressen vlekkeloos en met de juiste informatie te matchen en te versturen naar iedereen. Anita,s blog heet vlijtige handjes, maar geloof mij maar als ik zeg dat ze die ook echt heeft!
En dan heb je na een hele dag met de PC in de weer te zijn geweest, bestandje hier, koppelingetje daar, matchtje zus, blogtoevoeging zo....eindelijk alles verzendklaar....zegt de PC: Nee.Eh, iets fout gedaan......zoeken, zoeken zoeken, en dan blijkt dat windows livemail al die selecties niet verzend, dat kan alleen met outlook!en dan bleef het nog hartstikke gezellig ook!Ik heb me als digibeet vooral met de catering bezig gehouden.......magerder zijn we er zeker niet op geworden.....hoe kan het anders met toepertoetjes en worstebroodjes en créme brulee etc.....Deze week maar overslaan bij de Weight Watchers....

Ik heb nog een hele leuke mededeling, vanwege het enorme sucses met de swap heeft het nog een staartje gekregen......er komt een artikel over in het blad Quilts en zo met een aantal speldenkussens, dat was een idee van Tineke. Is dat leuk of is dat leuk !! Note: als jullie nog geen mailtje hebben gehad met je swappartner, kijk dan ook eerst even in je spammap, daar komen ze ook nog wel eens terecht van live mail en hotmail.

31 opmerkingen:

 1. Ik vind dat jullie keiveel werk hebben verzet. Anita en Jeannet, nu al heel erg bedankt voor het organiseren, en alle dames veel stiekem swapplezier! groetjes Peti

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heerlijk alles is op de rails en ik heb een swap partner .
  ga erg mijn best doen gr yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn complimenten voor dit regelwerk!! Jullie verdienen een eervolle vermelding in het blad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat het allemaal gelukt is...en die vermelding hebben jullie zeker verdiend!! Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig dat het allemaal gelukt is. Knap van Anita want er komt inderdaad heel wat bij kijken.
  Organiseer je het nog een keer ... ?

  Helemaal geweldig dat het in het blad komt. Ben heel benieuwd naar alle kunstwerkjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat zal inderdaad het nodige denk- en doewerk gevergd hebben.
  Ik heb mijn swappartner, al even op haar blog rondgeneusd, sfeer bekeken en weet al wat ik ga maken passend daarbij.
  Bedankt voor het organiseren, ben reuze benieuwd naar alle resultaten. Gr. Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou dat ziet er idd erg ingewikkeld uit, wat een werk is dit geweest maar heel erg bedankt dat jullie dit hebben gedaan. En de ww die moeten maar een oogje dichtknijpen bij dit werk hoort een stevige maaltijd LOL. Leuk dat het in het blad van Tineke komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is jullie gelukt. Bedankt voor het organiseren en Anita voor het vlijtige helpende handje. Kun je nu achterover leunen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Chapeau Jeannet en Anita dat het allemaal zo goed gelukt is.
  Ik had al medelijden met jullie toen ik over het aantal deelnemers las ( LOL )

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jeetje, ik kan mij indenken dat het inderdaad een heel geregel en gedoe is om iedereen van de juiste informaite te voorzien. Fijn dat je hulp hebt gehad! En nu genieten van de swap en de reacties.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een succes joh deze swap! En dan nog straks een stuk in het quiltblad, te gek! Ik hoop dat iedereen veel plezier aan de ruil zal beleven. Jullie hebben er al een geweldige klus aan gehad! Gaat iedereen jou een foto mailen voor op je blog?????

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat super dat jullie dit doen!! Als je alles van te voren geweten had..... Maar het is wel erg leuk, hoor! Bedankt.
  Groet, en een hele rustige week gewenst!Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. heb je toepertoetjes gehad???? De uitvinder Leo is de buurman van onze Jose (je weet we de schoonmoeder). Lekker zijn ze he!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Tjonge wat spannend allemaal. Mail is hier aangekomen! Meiden knap werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Jeannet,
  Heb vandaag meerdere keren gekeken, maar helaas hij zat niet bij mijn mail, ook niet in de spam, maar we hebben de laatste tijd veel storingen! Wil je aub kijken of ik er wel bij zat? Zo ja dan graag nogmaals sturen! Alvast bedankt!
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super van jullie om dit allemaal te regelen. Al dat lekkers erbij zal het best gezellig geweest zijn. In iedergeval is het een groot succes met zoveel deelnemers! Geweldig dat jullie in het blad komen te staan.

  Tot nog toe heb ik nog geen mailtje van jullie ontvangen (ook niet in de spam bak). Wacht het tot morgen wel even af en anders laat ik het nog wel even via e-mail weten....

  Groeten,
  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb de mail ontvangen. Jullie hebben heel veel werk verricht. En ik ben heel benieuwd naar het resultaat. En als klap op de vuurpijl komt er ook nog een artikel over jullie pincushionswap.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. I have my swap partner thanks........I also appreciate all the hard work in the background......it takes a lot of time to get it all organised.....

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Goeiemorgen Jeannet,

  Wat goed joh, dat alles gelukt is...je hebt een ontzettend leuke swap op de rails gezet, chapeau, oftewel petje af voor jou en Anita.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Alles gelukt ,heb ook een swap partner, complimenten dames voor al het werk wat er verzet is, en nu maar even nadenken wat het gaat worden.
  groetjes Tilly

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mijn complimenten,wat een werk hebben jullie verzet.Ik heb mijn partner ook ontvangen en kan aan het werk.Iedereen veel succes.
  Groetjes,Ina.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat leuk voor je! Landelijke bekendheid! Nou je hebt het verdiend hoor, je hebt er zo te lezen zoveel werk aan gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hello Jeannet and Anita,

  thanks for a lot of work you both did for the "pincushioners". I received a mail with my partner.

  Hugs from Birgit from the Black Forest/Germany

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Haha! Ga je nog bekend worden ook! Leuk hoor Jeannet, ben erg benieuwd. Ook ik heb het mailtje in goede order mogen ontvangen en ga het het werkja aan de slag. Nogmaals heel erg dank voor dit ontzettend leuke initiatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik heb eindelijk mijn mail weer wat bijgelezen en heb mijn geheime swap-partner gevonden! Bedankt zover.....en is het niet heerlijk om er hulp bij te hebben? Super toch die quiltvriendinnen van blogland!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Geweldig wat een werk hebben jullie verzet dames! Leuk dat er een artikeltje in het blad komt te staan!
  Heel veel succes met je project Jeannet!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Mijn komplimenten voor al het werk. Hier kwam de mail ook in de spam terecht maar gelukkig na het bericht gelezen te hebben vond ik hem daar :-) ik ben zo benieuwd wat voor speldenkussens er allemaal gemaakt gaan worden en wat leuk dat ze in quilt & zo een artikel erover gaan plaatsen. Laat je ons nog weten in welk nummer dat gaat plaats vinden?

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik heb mijn mailtje binnen hoor!
  Ik geloof graag dat er nog heel wat bij komt kijken! En ja, dat enthousiasme van ons... het is ook zo'n leuk idee, wie wil daar nou niet aan meedoen!
  En dan nog een artikel in Quilts en zo ook, wat een compliment....

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Jullie zijn supergoed...Ook de catering hoort daarbij, lekkere hapjes houdt het gezellig!
  Bedank voor de leuke swap

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik heb even bijgelezen hier. Zo dat ziet er indrukwekkend uit, een echt zenuwcentrum! Jullie hebben het er maar druk mee (gehad?) En nu maar afwachten wat er door iedereen gemaakt wordt. Spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat een werk hebben jullie er aan gehad. Helaas heb ik nog geen mail gekregen met de naam van mijn swappeuse. Aangezien ik ook beter ben met catering dan met computers, heb ik geen idee hoe ik de spammail moet zoeken en vinden.
  Help!!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet