Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van een aantal van mijn gemaakte quilts.

maandag 23 januari 2012

Ohio stars

Wat een leuke reacties op mijn stukje over het tehuis voor quilters later! Eerlijk gezegd heb ik er wel eens serieus over nagedacht of het niet mogelijk was om in plaats van een camping hier een soort van leef/woon/werk gemeenschap te beginnen, waar iedereen zijn eigen huis heeft, en voor alle leeftijden,maar met gemeenschappelijke ruimten, moestuin etc. Waar je dingen alleen kunt doen, maar waar ook de ruimte is om dingen gezamenlijk aan te pakken. Dat lijkt mij nog altijd een geweldig concept, een moderne variant van de vroegere commune, zoiets.Misschien eens met de gemeente gaan praten, wie weet, ik hou jullie op de hoogte....
Ik heb vorig jaar ( wat klinkt dat ver weg he ? ) gekozen om de Ohiostars te gaan maken uit het onderstaande boek.Project voor 2012.Hier kun je het nog eens lezen.( klik)
Het zijn blokken van 12 x 12 inch, 30 x 30 cm en ze bestaan uit 81 stukjes per heel blok, het leukste is natuurlijk het combineren van de kleuren en de stoffen, net dat ene stofje op de juiste plaats,maar dan moet je ze wel goed kunnen zien liggen en niet ergens in laatjes hebben liggen, dat geeft geen inspiratie, maar ja........dat is hier een probleem........overal waar een stofje ligt, ligt meteen "beest" bovenop en ik ben er bepaald niet blij mee, tegen jullie gezegd,ik werd er gewoon chagerijnig van......al dat haar en zand en modderpoten in mijn stofjes.Dus vandaar de onderstaande oplossing!
Een bak met stofjes afgedekt met de bekende grijze zak. Floep, zak er af en kiezen en keuren met al
die kleuren!Ik moet alleen niet even vergeten de zak er weer overheen te liggen, want "Beest" ruikt het meteen....
En als jullie nou denken dat "Beest"zich uit het veld laat slaan door mijn plannetjes, ....neuh.......integendeel, zo,n verse zak ligt eigenlijk ook prinsheerlijk! Grrrrrrr........
En natuurlijk is het zo dat als de één het ontdekt heeft, de ander die er noooooit ligt er nu ook meteen heel sneaky gebruik van gaat maken......Er is niet alleen onderlinge rivaliteit bij mensen, ( of quiltsters...) ook katten kunnen er wat van.........
Deze blokken heb ik al gemaakt, het worden er in totaal iets van 16 en een aantal halve.Ik probeer voor mijn en doen redelijke andere combinaties te maken dan wat ik anders zou doen, minder voorspelbare, beetje afwijken van het gebaande paadje, is ook wel eens leuk, in alle opzichten overigens.
Ik maak de quilt voor het grootste deel met de hand, ( vinden  Singertje en Pfaffie wel een beetje jammer....)en eigenlijk gaat het dan nog snel. Het is een ideaal patroon voor je scraps want alles kan er in verwerkt worden.Dit vind ik zelf een heel mooi blok, ben weg van dat rode stofje, en mijn rode lievelingsruitje natuurlijk.
En hier heb ik nog twee blokken, dit is echt verslavend......het strijken,snijden en bij elkaar zoeken van de stoffen is haast nog meer werk dan het in elkaar naaien.
En dan de laatste, vind ik zelf wel erg gewaagd met dat paars erin verwerkt, misschien een beetje overenthousiast.
En als laatste nog een overzichtfoto van alle zes de blokken bij elkaar.
Daar komen natuurlijk nog sashings tussen anders zou het wel een erg drukke quilt worden, ik vind het zo op de foto ook weer erg bont, dan twijfel ik weer.....maar in het echie valt het mee.Het is een totaal andere quilt dan die ik gewoonlijk maak, of de kleurstelling dan, terwijl het toch nagenoeg allemaal civil wars zijn.. Er staat ook een foto van deze quilt in de nieuwste Quiltmania, hebben ze een prijs mee gewonnen.Fijne week allemaal!

76 opmerkingen:

  1. Prachtig die kleuren, ik houd er wel van!! En al helemaal in deze maand! Grappig zijn die beesten toch. Sjaak lag gisteren, nadat we een uurtje gewandeld hadden en hij dus lekker modderig was, pontificaal op mijn farmers wife! Wat is dat toch met die lapjes! Of is het juist onderdanigheid? Voelen ze instinctief de rivaliteit?? En slijmjurken ze gewoon?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Túúrlijk wil "Beest" dat lieve, zachte moois liggen; ik snap dat helemaal.
    Het is erg mooi, Jeannet, ik geniet er ook van!
    Groetjes en een fijne dag.
    O, voor ik het vergeet: die commune à la de 21e eeuw lijkt mij ook een uitkomst.

    Jeanneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen Jeannet,
    Ik lees je blog al een tijdje, en geniet altijd weer van je verhalen en belevenissen! Tja, die poezebeesten....Ik geloof dat ze ook allemaal hetzelfde zijn.....Je bent weer met iets heel moois bezig, wilde ik ook nog even zeggen:)
    Succes oja, GELUKKIG CHINEES NIEUWJAAR!!
    Hartelijke groetjes uit NH
    Nicoline
    gbostens@yahoo.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke blokken en inderdaad ook prima voor je restjes..

    BeantwoordenVerwijderen
  5. dat dienblaadje met stoffies..nou ehh...daar zou ik ook zo in gaan liggen..( ben alleen bang dat dat niet past..;0)..) die poezen beesten van je hebben gewoon smaak..;0)
    de blokken vind ik mooi...lekker vrolijk!!!
    Fijne dag

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nou Jeannet zo commune is nog niet zo gek,dat zeg ik altijd al,op je rijpe dag heerlijk samen en niet eenzaam in een flatje,ik kom ook daar wonen.Het wordt echt mooie quilt,druk ja ik hou van drukte,op zijn tijd,groet

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die wordt mooi en heel kleurrijk! Veel plezier met je steekjes, groetjes
    Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je Ohio stars zijn heel leuk en ja de sashing maakt het rustiger, mooie kleurtjes trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat wordt dit een mooie quilt? Ik ben er helemaal van onder de indruk. Top, Jeannet!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hi, ik vind het een vrolijke boel je Ohio blokken, ziet er goed uit.
    Ik heb ook zo´n `beest`, andere kleur en ander formaat, maar met dezelfde karakter trekjes ( zullen we het maar noemen).
    groetjes Susi

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hé gaat helemaal mooi worden hoor.Héél scrappy ,maar dat vind ik oh zo mooi.
    Hé wat een idee van je voor zo'n commune LOL.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Je hebt het weer prchig neergestald,sfeer op de vroege ochtend. Je quilt zou o zo mooi staan op mijn tuintafel, ben je niet helemaal tevreden dan meld ik mij hierbij aan om hem te adopteren, gezellige dag, Bep

    BeantwoordenVerwijderen
  13. geweldig beest!!! ze zijn ook allemaal hetzelfde met hun plekjes om op te liggen. ze boffen toch maar in een huis van patchworkers te wonen,..

    je blokken zijn prachtig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat ga je weer hard Jeannet, maar het wordt ook weer erg mooi. En dan is het moelijk om te stoppen.

    Groetjes en een fijne week Ria V.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een prachtige blokken. Een 'mooie' oplossing om je stofjes af te dekken, is misschien een stukje tafelzeil. Als je wilt kun je daar ook nog een tunnel in naaien en een roede in doen. Geen kat die het dan nog verplaatst krijgt.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hele verrassende blokken, heel mooi.
    Leuk begin van de maandagmorgen.
    Grappig dat die poezen ook altijd zo gek zijn op mooie stofjes.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Mooie lapjes voor mooie sterren, wat ziet het er al vrolijk uit.
    Saar gaat ook altijd op elk stofje liggen, maar zij komt nooit buiten.
    Ik ben heel benieuwt naar jou woongemeenschap, lijkt me enig.

    Groetjes
    Ines

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Lastig zo'n poezebeest. Maar wel gezellig. Prachtig die Ohioblokken. Maar je gaat wel heel snel en het is januari. Uit je stukje begreep ik dat je 2 projecten voor 2012 gekozen hebt. Maar met dit tempo worden dat veel meer projecten. Ach dan is je eigen winkeltje zo leeg ;). fijne dag, Groet Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Quelle harmonie;
    c'est doux, c'est Beau

    Elisabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hahaha..die katten toch!Ze houden dus ook echt van lapjes en quilts..past helemaal bij jou! Mooie quilt ben je aan het maken, inderdaad, verrassende combi's..maar het past goed bij elkaar hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een prachtige quilt ben je aan het maken, Jeannet, en hele mooie kleurcombinaties, om bijna jaloers op te worden.
    En wat je "commune" betreft, hartstikke leuk idee, misschien moet je idd met de gemeente gaan praten, wie weet?
    Veel succes ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een mooie kleuren in je nieuwe quilt. Ik zie de commune wel zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Toen ik de kleurtjes zag dacht ik even op het verkeerde blog te zijn hihihi ... ben niet gewend van jou dat je zulke kleurtjes gebruikt maar ik vind hem wel ontzettend leuk aan het worden !!!!
    Dat plan wat je in gedachte hebt over die commune klikt wel erg gezellig :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Prachtige quilt en wat heb je een spannende, enige poes!
    In gedachten zie ik je al verliefd mopperen op beest!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Oh wat wordt dit mooi! Geweldige blokken en die met het paars erin vind ik schitterend, wel erin laten hè, niet straks wegleggen omdat je denkt dat het niet past bij de rest LOL
    Mooie foto boven je blog trouwens met dat stukje strand.

    Fijne dag!
    Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Heerlijk al die kleuren daar hou ik wel van, lekker gewaagd dat moet ook eens kunnen.
    Quilt groetjes Anja.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Heerlijk al die kleuren,en nou dat "beest", die kennen we, alleen een rood/witte variant ervan!
    Overal op, in en bij. Maar wel reuze gezellig ;))

    BeantwoordenVerwijderen
  28. hoi Jeannet,

    Die beesten he, ze zijn lastig maar toch ook zo gezellig en zo'n dienblad met lapjes is toch wel een lekker plekje lijkt me.
    De quiltblokken zijn mooi maar inderdaad heel anders met de kleuren als de andere quilts. Is ook wel eens leuk.
    groetjes ada

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Een mooi kleurrijk quiltersleven in een commune.....hmmmmm niet gek!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Poezen zijn jaloers op alle aandacht die je aan lapjes geeft. Worden wel mooie blokken.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. prachtig met die kleuren !
    ja, die commune zie ik ook wel zitten, haaaa
    knuffs,
    vero

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Ben blij dat ik niet de enige ben die af en toe twijfelt :-)! In de quiltmania vindt ik de quilt erg mooi, dus zal die van jou ook erg mooi worden!

    Groetjes Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Als ik jou was zou ik nog een blok met meer paars tinten maken, nu springt het er erg uit.Wat katten betreft, hier is het onder elkaar ook "opgestaan, plaats vergaan"! Vermoeiend hoor die beesten.
    Gr.Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hoi Jeannet,

    Ik moest lachen met je verhaaltje want ik heb thuis ook zo'n poezenbeest die zich met alles wil komen moeien!

    Mooie stofjes trouwens! Ik ben benieuwd wat voor moois je daar nog allemaal mee gaat maken :-)!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Goed begin van de week alweer met twee van mijn favo katten. Wat zijn het toch heerlijke beesten. Je bent toch niet echt boos op die schatjes? Ze doen alleen maar waar katten goed in zijn: zich absoluut niet ondergeschikt voelen aan de mens en precies dat doen wat ze zelf willen! Je mag blij zijn dat je op hun langdoed getolereerd wordt ....LOL!
    Supermooie quilt waar je aan begonnen bent. En je gaat weer heeeel snel!

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Wat een kleurrijke lappenkast heb je toch. Geweldig toch dat je dit bereikt zonder zelf lapjes te kopen.
    Wordt weer leuk, en de plannen voor dat huis ??? spannend !! groeten van liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Prachtig zijn ze...bij dit patroon mag wel een gekke kleurcombinatie, vind ik. Heb pas ook dit blok gemaakt..heel leuk om te doen, maar voorlopig gaat mijn DJ voorop. Groetjes Elisabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Die blokken zijn echt heel errug leuk! Weer een verleiding erbij....help!

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wat werk je toch mooi op ruit en streep.
    Als ik jou poes was zou ik graaien in de lapjes en mijn zakken vol stoppen.
    Truus v d N

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Het wordt een prachtige quilt met al
    die kleurrijke blokken zo bij elkaar,
    Jeannet! Ik denk, dat Guus & Ollie het
    kant-en-klare product straks ook wel
    weten te waarderen!
    Groetjes van Ageeth (en niet te hard
    van stapel met die andere Ohio-stars!)

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Oh, wat ben je weer lekker bezig zeg. Lekker kleurige blokken heb je al gemaakt. Die paarse springt er wel uit, maar valt wat mij betreft niet uit de toon. Ik ben wel een beetje aangestoken door jouw "shoppen in eigen kast" actie: voor mijn huidige blauw/wit project zet ik ook mijn hele kast op de kop om de juiste stofjes te vinden. Ongemerkt kom ik er heel wat tegen ^_^ Enne: als we straks met z'n allen in dat rusthuis zitten, dan moet er natuurlijk wel voldoende kastruimte zijn om al onze spullen op te bergen. Ik ga woensdag trouwens bij de boekhandel kijken of de nieuwe Q&Z er is, want ik wil je natuurlijk wel even zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Prachtige blokken!! Inspirerend, ik kijk al uit naar mijn boek dat onderweg is.

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wat een prachtige blokken heb je weer gemaakt in no-time lijkt het wel! Heel herkenbaar die poezen! Ze kijken het gewoon van elkaar af en als de één haar kont licht......
    Ach, het brengt naast haren ook wel weer heel veel gezelligheid!

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Nou Jeannet....je kunt mij ook wel op de stofjes leggen hoor.....maak ik er gelijk wat moois van.....prachtig zijn ze.....en ook je blokken zijn heel mooi geworden.....ik vind het ook leuker met de hand patchen....vooral als ze klein zijn....mooi gedaan hoor....ik weet (nog) niet waar het over gaat ik heb de Q&Z of de Quiltmania niet maar de reacties te lezen en wat je hier als plannetje uitgedacht hebt is een super idee......en de beestenboel weet waar het goed toeven is.....een van mijn poezen lag in een la die ik open had laten staan met scrapjes en wilde er niet uit...lief gevraag van mij hielp niks..pas na mijn stemverheffing...nou ja meer een
    "rot op nou Moetzel" ging hij eruit en was beledigd de rest van de dag.....succes verder met je prachtige quilt......groetjes Francien.

    BeantwoordenVerwijderen
  45. That is a fancy version of the Ohio Star block. Many, many pieces and well done.

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Geweldige mooie blokken, maar ook een pracht van een poes en wat een mooi snoetje heeft ze.

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Ha wat een heerlijke "beesten" zijn het toch, ik hou van die eigenwijsheid ;-)
    Wat een schitterende kleuren gebruik je en nee dat paars vind ik persoonlijk helemaal niet te gewaagd, supers zelfs !!
    Heb het boek ook, prachtig .
    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Wat een mooie blokken Jeannet!!! Ik ben er weg van hoor. Het lijkt wel druk, maar straks met de sashings ertussen zal het vast prachtig staan.
    groetjes, Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Dag Jeannet,
    Heb er niet zoveel verstand van, van het quilten bedoel ik, kan dus alleen oordelen wanneer het het oog streelt en dat doet het, mooi dus! Leuk die gekke katten, prachtige dieren en...je zou het missen als ze er niet doorheen rolde al was het maar voor de fotoshoots om er op je blog anderen mee te plezieren. Mooie dieren hoor, prachtige vachten.
    Lieve groet, Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Wat een heerlijk blok! Zo mooi!!!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Het wordt werkelijk prachtig!! Wat een mooie stoffen bij elkaar. En wat betreft het beest: Ik heb er 3 en ze vinden mijn werk ook prachtig.

    Groeten Annet

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Love everything about this quilt...everything!!!

    I think kitty does too!

    Carolyn :-)and Miss Abbie ^..^
    Hugs!

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Wat een mooie sterren worden het Jeannet. En die katten zijn echt erg, gelukkig kan mijn hond niet op tafel komen......maar als er een quilt of lap op de grond ligt...bingo....

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wat een leukertjes zijn die blokken...snap heel goed dat je daar als een BLOK voor viel! Enne worden er nu ook al handtekeningen gevraagd Jeannet? Nu je zooooo bekend aan het worden ben? ;))))
    Jou idee vind ik super, al vrees ik dat DH dat een wat minder plan vindt, tenzij er ook een leuke houtbewerkingsruimte vol machines bij zit...Quiltgroetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Oh...mooie blokken Jeannet, ben helemaal verrast door het aparte patroon en de mooie kleurtjes. Benieuwd hoe het er uitziet als het straks af is. Succes verder, groetjes Ineke Hulzebos

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Hoezo gewaagd de kleurencombinaties in je blokken zijn prachtig in harmonie. Of je nu twee of vier lapjes neerlegt, ze willen toch op dat ene.

    BeantwoordenVerwijderen
  57. De blokken zijn mooi, idd een beetje veel kleur maar zo bij elkaar is het geweldig mooi. Ben erg benieuwd naar de sashings die je ertussen gaat zetten.

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Hoi Jeannet,
    Het is wel een prachtig Ohio-blok, zeg!
    En te druk, nou, nee..... vind ik (druktemaker.....) helemaal niet!!!
    Een plaatje gaat het worden!
    Heb snel even gekeken in de Quiltmania en dat is inderdaad een plaatje!!
    Groetjes, Ria.

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Zeker wat gemist in jouw blog, maar dat lijkt me wel wat om "straks" zo bijelkaar te wonen zoals jij bedenkt.
    Ik schrijf me vast in hoor! Maar ik denk dat je meer aanmeldingen krijgt dan je plek heb, dan wordt het straks een heel quiltersdorp.
    Nou dat is ook wel wat. En dan een quiltwinkel erbij..... droom....
    Je quilt wordt prachtig! Wat ben je al ver.
    En er is een oplossing voor "beest": een eigen quiltkamer met de deur dicht!
    Doe ik ook hoor, daar mag mijn beest niet komen.
    Groetjes,
    Floor

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Héééél mooi! Druk met die vele kleurtjes, maar dat geeft een fris effect, echt leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  61. O, Jeannet, ik zie, dat ik naam van
    beest verkeerd had: het is natuurlijk
    Aart, en geen Guus (wat stom, was
    zeker maandagmorgen...)
    Op deze maandagavond was ik wat
    scherper van geest en bedacht, dat
    ik het helemaal verkeerd had...sorry!
    Groetjes van Ageeth

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Geweldig die kleuren. Ik vind hem knoertgezellig. En zo'n leefgemeenschap lijkt mij ook wel wat ware het niet dat je veel te ver bij mijn kinderen en kleinkinderen vandaan zit. Jammer!

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Wat een geweldige sterren Jeannet! Super kleurgebruik. Als ik deze zie ga ik toch weer twijfelen of ik hieraan moet beginnen. Ik vind 'm zoooo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Tja, katten laten zich echtniet voor de gek houden, er liggen tenslotte stofjes onder dat grijze plastic, en wat voor stofjes. Je blokken zien er te gek uit. Heel benieuwd wat je voor de sashings gaat gebruiken.

    Groetjes,
    Marga♥

    BeantwoordenVerwijderen
  65. wauw jeannet jij gaat als de brandweer zeg! Heb jij ergens de mogelijkheid om 'tijd-te-breien'? dan kom ik graag bij je op cursus :-). Wat een mooie quilt gaat dit weer worden. O wat jeuken mijn handen om iets nieuws te beginnen, maar nee ik wil het nog even volhouden met m'n ufo's!En met die kleuren dat komt heus goed, ook wel met de paarse. Soms is het goed even iets anders te proberen, veel succes!!
    groetjes janet

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Wat een heerlijk foto's en handwerken weer Jeannet. Ik ga de rest ook even doornemen. Want wat heb ik weer een hoop gemist! ;o)

    Creatieve week!

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Denk dat dit straks een hele mooie quilt gaat worden, juist door de verrassende kleuren die samengevoelgd worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Ooooh weer zoiets moois...!!!!!!!!
    groetjes
    Jane

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Leuke blokken, mooie kleuren! Weer héél gezellig om te lezen!
    groetjes, Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Wat een leuke reactie op mijn blog Jeannet. Tja, om eerlijk te zijn, haak ik zelf af als er heel veel moet gebeuren om mee te doen aan een weggeefactie. Ook omdat ik niet zo handig op de computeer ben en vaak niet eens weet hoe ik in de zijkant iemands weggeefactie kan promoten. Ik hou het liever simpel. Maar het mag natuurlijk wel...

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Oh, wauw, oh wauw..., wat een mooie stofjes en wat een prachtig patroon, zou er zo aan kunnen beginen...Wat hou ik toch van de eenvoud van blokjes!
    Je paarse blok past er best bij, misschien kan je in een ander blok nog iets van dat paars terug laten komen, verder is het prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Dat wordt weer een pracht exemplaar!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Heerlijk deze soort beesten, ik houd er erg van.
    Maar ja lapjes moet je opbergen.
    Wat een kleuren allemaal in je quilt heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Dit is prachtig en dat paars hoort er gewoon bij! Ik zou ook nóg een blok met een beetje paars erin doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Haha dat poezebeest... Je bent zoals altijd weer heerlijk ijverig!

    BeantwoordenVerwijderen
  76. hahaha geweldig dat beest, ze zijn allemaal hetzelfde hoor. wij hebben 3 van die beesten, zelfs al prikken de spelden bijna in hun kont dat mag gewoon de pret niet drukken om er languit op te gaan liggen.
    Ik vind je blokjes daarom erg leuk hoor, ga zo door je bent een hele goeie inspiratie bron.
    Je kan van de zomer wel een tentoonstelling houden, lijkt me nog gezelli ook, zo tussen de caravans door ;-)
    Succes en groetjes Anneke uit zierikzee

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, en ik krijg wekelijks reacties van Piseth San die ik niet ken.....jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.