Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

maandag 25 juni 2012

Zomaar een zaterdag en een give away

Zomaar een zaterdag in de (prille) zomer, het waaide aan de kust behoorlijk, zo zelfs dat het voor de e-bikers te mats was om 40 km op en neer te rijden naar Zuidland, dus zijn we met de auto naar het tienjarig bestaan en de Summersale van de Ufo,s  gereden.Het was gezellig druk en als je al het idee had dat het niet goed gaat met quiltwinkels dan gaat dat zeker niet op voor de Ufo,s! We kregen een fantastische goodiebag mee met allerlei leuke dingen en alle betalende klanten kregen een ijsje aangeboden bij "de buurman", zoonlief dus ook blij!( of tie nooooit een ijsje krijgt......)
Nou kan ik wel zeggen dat ik de stof prachtig vind en dat je een gegeven paard niet in de bek mag kijken, allemaal waar, behalve het eerste, de stof is weliswaar prachtig, niets over te zeggen, maar liefst 5 hele FQ!, maar niet helemaal mijn smaak, en nou kan ik er natuurlijk wel pannenlappen van maken voor iemand waar ik een hekel aan heb....of zoiets...hahaha, maar bij deze maak ik er maar  twee pakketjes van, 5 halve FQ, en wie ze graag wil hebben moet maar even een berichtje achterlaten, dan trek ik a.s. vrijdag twee lootjes.
Zelf heb ik natuurlijk ook nog stof gekocht, " Jeannet stof" zegt Elvire dan altijd......en een paar schattige knoopjes.( dit is dus géén give away.....)
We zijn doorgereden naar de Hoekse Waard, dat is het voordeel van de auto, ik had bij haar op de blog gelezen dat het streekmuseum Hof van Assendelft in Heinenoord weer geopend werd met allerlei leuke evenementen en ambachten er bij.
En leuk was het daar, deze mandenmaker uit Zeeland,die ik overigens op vele markten altijd tegenkom, was er maar weer druk mee, ik heb dan ook al menig mand van hem in mijn bezit.
En natuurlijk was de spingroep van de Hoekse Waard aanwezig, mijn hart ging spontaan sneller kloppen, want de voorste Mevr. spon op een wiel wat ik net in bestelling heb........ spannend........gelukkig was ze er héél tevreden over!
Het was heerlijk om daar door die oudheid te dwalen, echt heerlijk, ik zou me zo kunnen voorstellen dat ik daar zou wonen, of gewoond heb, wel graag als eigenaar....niet als personeel of keukenmeid, want dat is wel eventjes andere koek natuurlijk, een ietsje minder romantisch......Je zal zo,n heerlijke gevulde kast hebben staan in je keuken......Mmmmmm
Dan die keuken zelf, het ziet er voor ons doen nu allemaal heel sfeervol en romantisch uit, ik geloof vast dat het vroeger hard ploeteren was voor het personeel.
En je zal er zo uitzien, dat vind ik ook altijd zo bijzonder aan klederdracht,je hoeft je niet of nauwelijks af te vragen wat je nou weer eens zal aandoen, dat is al bepaald, dat lijkt me toch een heerlijkheid.....al die keuzestresszzz van tegenwoordig......
Deze tegelvloer had ook mijn grote bekoring, zou zomaar in mijn eigen keuken passen....P*R*A*C*H*T*I*G
Het was een erg leuk uitje, je waant je terug in de tijd van pakweg 1700, toen de tijd nog zoveel feodaler was dan nu, toen de heren regeerden over het gewone volk, met verbazing heb ik gelezen wat een macht deze mensen hadden tov het gewone volk, toen was de democratie en het weerwoord ver te zoeken.....Brrrr. We werden uitgezwaaid door "Sarah".......Ik zie haar mezelf daar helemaal wonen als de jonkvrouw van Assendelft...
Onderweg kwamen we nog deze prachtige stee tegen, wat een plaatje, dat zie je bij ons op Voorne Putten heláás niet meer ( cultuurbarbuur.....weten jullie het nog ? )
Al met al hebben we ons prima geamuseerd in het Hoekse Waardse Heinenoord, het is voor herhaling vatbaar, maar dan graag op de fiets. En dan heb ik nog een vraag cq verzoek aan jullie: een quiltkennis van mij is op zoek naar het patroon van de wedding sampler die bij Petra Prins als BOM wordt uitgegeven, die BOM is gesloten, patroon is nergens meer verkrijgbaar, ook niet in Australië, misschien wil iemand het overdoen? Ik hoor het graag! Iedereen een fijne week, volgende keer heb ik me toch weer een leuk quiltproject te laten zien.......nog even verder prikken....(Grrrrr, blogger heeft weer kuren, nu weer die onverklaarbare witte achtergrond achter de tekst.....ik zie het bij anderen ook....) O ja, weten jullie dat dit mijn 500ste bericht is in bijna vier jaar ? !!!!

78 opmerkingen:

 1. prachtige foto's en in die tegelvloer zie je eigenlijk een pracht va een quiltpatroon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk he al die oudheden,ik lust er ook wel pap van. Ik zie mezelf ook nog weleens op een landgoedje, er moet toch ook weleens textiel gerapareerd worden,je hebt eel leuke dag gead zo te zien, groetjes Bep

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk museum om te zien en om te bezoeken. 500 berichten en dan nog steeds leuk om te lezen is een hele prestatie. Zet mij maar op het lijstje van de give away, want ik vind ze wel erg leuk.
  groetjes Franny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alweer je 500ste berichtje...Ik lees ze altijd met veel plezier!
  Succes met de volgende 500.
  De lapjes vind ik erg leuk.
  Hartelijke groet uit het zonnige oosten des lands,
  Géa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lees je verhalen altijd met plezier. Ik houd wel van feller gekleurde lapjes en doe graag mee aan deze giveaway. groeten lia.vandenbrand@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat laat je ons toch weer leuk meegenieten van je dagje uit.
  Krijg toch echt zin om weer eens rond te dwalen in die buurt.
  Groetjes Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. gefeliciteerd met je 500st blog! En wat een leuke dag heb je weer gehad zaterdag. Fijne week verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd Jeannet,
  je hebt altijd mooie verhalen
  succes en op naar de 1000
  Doe graag mee voor de lapjes

  fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geweldig je 500-ste bericht. Gefeliciteerd. Ik vind de stofjes heel leuk en doe graag mee met de give-away. Maar goed dat je zaterdag de auto hebt genomen kon je meteen die andere leuke dingen doen. groeten van liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd! 500 Gezellige verhalen alweer. Bedankt daarvoor. Die niet-Jeannet lapjes zijn wel heel erg leuk hoor! Ik doe mee. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Artig museum du har besøkt, kurvmakeren skulle jeg like å møte:) mange fine bilder, blir gjerne med på din give away.
  klem fra Trine i Norge

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. weer een leuk berichtje en die prachtige fotos, wil ook wel een gokje wagen voor de mooie lappies
  knuff

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ik ben het met de eerste mevr. eens het zou een pracht van een quilt zijn
  groetjes rvz

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Congratulations on your 500th post!

  I love your fabric purchases and those baskets that the man is making are gorgeous!

  It is nice to go back and see how everyone lived in the olden days. Thank you for sharing some of your history with us.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Nou dat is een felicitatie waard... 500 berichten!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Geweldig al 500, op naar de volgende 500.
  De lapjes van je give-a-way roepen om de zomer ;)

  Groetjes,
  Annerieke

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gefeliciteerd met je 500ste berichtje !
  Ik geniet van je verhaal en al je foto's.
  (ik doe even niet mee met de give away)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuke dag had jij! Die stoffen hoef ik niet, zijn ook geen "Inge stoffen", die lijken meer op "Jeannet stoffen" LOL Dus ikke niet mee loten hè.
  Jouw nieuwe stoffen zijn top.
  En ik heb het ook met dat wit, super irritant. Bij jou zijn de letters tenminste nog te lezen, bij mij is het één wit vlak, dus als het gebeurt ga ik van alles wissen, gggrrrrr.... net zo lang tot ik een normaal logje heb. Dat kost me toch een partij tijd!!
  Ben benieuwd naar je nieuwe project.

  Groetjes,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wow, 500 berichtjes... super zeg! Van harte hoor met deze mijlpaal!! Wat een leuk uitje hebben jullie gehad, ik heb echt genoten van je verslag en de foto's! En herkenbaar, als ik ergens ben, waar het is zoals vroeger tijden, dan beeld ik mezelf ook altijd in dat ik daar dan woonde ;)!!
  Ik ken het daar eigenlijk helemaal niet, maar als ik het zo zie, dan is het beslist de moeite waard! Fijn dat je zo'n leuke dag gehad heb! Groetjes, en op naar de volgende 500!!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Allereerst van harte gefeliciteerd met het 500ste berichtje. En zo'n prachtige tegelvloer wil ik ook wel in m'n keuken (of ergens anders in huis).
  Ook ik doe graag mee met de giveaway. Ook ik hou wel van wat fellere kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. 500 berichtjes?? Ik heb ze allemaal gelezen hoor eeb echte opkikker aan het begin van de week. Ik zat zaterdag op die tijd op de verkeerde plek jammer. Maar je hebt maar 1 lijf. Ik doe graag mee met de lapjes die je weg gaat geven.

  Groetjes en tot later Ria V.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. leuke foto's van een gezellig dagje uit. Ik geef me hierbij op voor de give away, want ik vind de stofjes heel leuk.
  Groeten Dini
  akuijer@versatel.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wauw 500 berichten, je zou behalve door het quilten van al het typen ook eelt op vingers krijgen...Wat een heerlijk uitstapje maakten jullie!
  Ik heb je een sunshine award gegeven, omdat ik altijd graag even op je blog rondkijk.... kijk maar op mijn blog.
  groetjes, Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hoi Jeannet,
  Felicitaties met je 500ste blogpost! Doe er nog maar vele bij!
  Leuk om te lezen hoe het er vroeger aan toe ging (en een schitterende tegelvloer inderdaad).
  Graag zou ik ook willen meedoen aan je give-away.
  Groetjes,
  Ann

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik vrees dat mijn vorige reactie niet goed gegaan is, dus nog een keer. Wat een geweldig leuk verhaal en wat zie je toch veel leuke en interessante dingen. Ik wil graag meeloten met je give away. Groetjes van Wilma Oud

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ohhhh, dat is onder andere Kaffe Fasset stof!!! Voor mijn DJ!!! Nou dat wil ik wel winnen hoor! Helemaal te wauwwww.
  Ga ik de volgende keer toch maar ff een kijkje bij de Ufo's nemen.
  Zo te zien heb je weer een leuke dag gehad! Mooie vloer.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Mooie keukenvloer. Die zie ik ook wel zitten. Helaas woon ik in een huurhuis en zal dat er wel niet inzitten. Die het maar met van die leuke dikke vinyl. Op dit ogenblik ligt er een met grote leistenentegels in (motief vinyl natuurlijk, geen echte).
  Je hebt weer hele mooie lapjes gekocht en gekregen. En dat museum, dat moet ik maar in mijn achterhoofd houden. Zo maar eens even naar hun website gaan.

  Groetjes Marjolein uit Zoetermeer

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Gefeliciteerd met je 500ste! Lees altijd met veel plezier.Die tegelvloer is prachtig hè.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Die Stee, is ook echt niet verkeerd ondanks dat het een "witte" is. Nog van harte gefeliciteerd met je 500ste blogje. Ga zo door zou ik zeggen.


  Groetjes,
  Marga♥

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hallo Jeannet,

  Gefeliciteerd met je blog. Dat in de eerste plaats. Wat heb je een leuke dag beleefd, afgelopen zaterdag, geweldig. Heb genoten van je verhaal en je foto´s. Jammer dat ik er niet bij kon zijn.
  Ik doe graag mee aan de give-away. Groetjes, Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wouw 500 berichten das nie niks! Je bent flink bezig geweest. Leuke dag heb je achter de rug. Ik doe niet mee aan de give away. Het zijn ook mijn stoffen niet. Veel plezier er aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. 500 berichten toe maar !
  En ik lees ze altijd met veel plezier.
  Wat leuk zo'n dagje museum, zo'n fornuis had mijn oma ook nog staan vroeger.
  En wat die give away betreft daar doe ik graag aan mee.
  Je eigen stoffen en knoopjes zijn ook erg mooi.

  Quilt groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Alleen voor de mandenvlecher had ik er al heen gewild, 't is hier haast om de hoek. Volgend jaar dan maar...
  Enne, de lapjes zijn niet aan mij besteed maar er zijn genoeg liefhebbers denk ik.

  Quiltgroetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. hoi jeannet,
  van harte hoor met je 500ste bericht,ik lees ze altijd met veel plezier en velen met mij zo te lezen. Wat een mooi museum,ga ik zeker ook eens kijken,ik hou ook zo van al die oude spullen.
  Ik doe niet mee met de give-away ik hou meer van de "Jeannet"stofjes.
  Fijne dag, groetjes ada

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Hej Jeannet wat zit ik hier te genieten van een stukje Holland, wat is het toch heel anders dan in Zweden
  Doe graag mee, mooie stofjes
  Wat leuk dat je al je 500ste berichtje toe bent!
  Fijne maandag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Vooe zulke leuke lapjes wil ik graag een gokje wagen.
  Groetjes Mien B.Deurne

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ik wil ook wel een gokje wagen, mooie lapjes en een leuk blog
  groetjes Marry
  marrybril@online.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Leuke lapjes! Ik houd me aanbevolen ,succes met je blog, groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Hee gezellige schrijfster, gefeliciteerd met je 500ste blog. Ook hier weer van genoten. Je berichtjes worden alleen maar leuker.
  Ik doe niet mee met de weggever. Heb al meer dan genoeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Jeetje...500, een felicitatie waar hoor!waar blijft de tijd dan toch hè?

  Wat een heerlijk dagje hebben jullie weer gehad, prachtig museum en die boerderij.... dromen we daar niet allen van....
  Je stofjes vind ik prachtig, allebei trouwens maar ik zie inderdaad dat de onderste stapel meer bij jou passen.
  Fijne week met veel steekjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Heerlijk uitje heb je gehad.
  Leuke lapjes gescoord.En die vloer net een prachtige quilt.
  proficiat met je 500ste blogje.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Gefeliciteerd met je 500e blogje. Ik doe graag mee met je give away.

  Groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Van die tegelvloer zou je met gemak (humhum) een mooi quilt kunnen maken

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Gefeliciteerd met je 500ste berichtje, en ik vind ze allemaal leuk om te lezen, op naar de volgende 500:-) Ik ben zelf bezig met de antique wedding sampler maar het is een BOM en we zijn pas bij maand 4 anders kon ze hem wel van me hebben. In ieder geval weer bedankt voor de foto's zo zien we ook wat nederland zonder er zelf naar toe te zijn geweest, wie weet ooit:-)
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Dat zijn van die dagen met een gouden randje.Gefeliciteerd met je 500e logje en ik doe niet mee met de give away, het zou maar blijven liggen bij mij.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Wat moet dat een heerlijke dag geweest zijn Jeannet! Even helemaal terug in de tijd.. genieten!

  En uiteraard ook van mij een hartelijke felicitatie met je blogjes Jeannet. Het is en blijft altijd heerlijk om letterlijk en figuurlijk bij je langs te komen ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Gefeliciteerd met je blog-jubileum en op naar de volgende 500!!!!
  Wat een heerlijke dag is dat geweest en wat heb je mooie dingen gezien. Die stee vind ik ook heel mooi en die vloer... schítterend!!! Helemaal in mijn kleuren ook nog eens. :-)
  De lapjes van je give-away zijn ook niet mijn smaak... ben ook meer van de 'stoffige' kleurtjes net als jij. Maar er zijn er vast genoeg die er heel blij mee zullen zijn.
  Ben benieuwd naar je quiltproject!

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Congraulations on your 500th post.. and as always so interesting to read.

  XX, Carolyn

  BeantwoordenVerwijderen
 50. lapjes zijn nooit weg en van felle kleuren houdt mijn schoondochter zeker en die is diegene die iedere keer wat weet te bedenken wat ik dan mag maken, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 51. piep
  proficiat met je 500ste logje,

  en wat fijn dat we mee op uitstap mochten.
  mooie foto s, jullie hebben heerlijk genoten.

  De stofjes, die passen bij een stapeltje dat hier klaarligt voor een quilt voor een vrolijke meid, lees dochter

  dus ik waag een kansje,

  maar wens iedereen veel geluk en winstkans die dit ook graag wil.

  knufjes mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Gefeliciteerd met je 500 ste blogje !!!
  leuke foto's weer, ook hier in ons dorp hebben wij zo'n oude ambachten dorpje.

  Ik doe niet mee aan de give away :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Ha Jeanet wat geniet ik altijd van jou blogjes het eerste waar naar kijk in een nieuwe week
  waag ook een kansje vr groet Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Van harte gefeliciteerd met je 500 berichten. Ik doe graag mee met je give away.
  Groetjes, Thea R.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Gefeliciteerd met je 500e bericht.
  Die tegelvloer is voor een prachtige quilt een geweldig patroon.
  Ga zo door met je blog. Op naar de 1000e

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Truus v d Nobelen25 juni 2012 om 17:07

  Gefeliciteerd met je 500 zeer gezellige verhalen, waar haal je de tijd vandaan. Ik kan er heerlijk bij weg zwijmelen.Ik wil ook wel mee doen met je give away.
  Ga zo door.Truus v d Nobelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Gefeliciteerd met 500 blogjes. Dat ijsje heeft Jorrit wel verdiend als hij weer zo'n mama-dagje heeft met iets quilterigs :) De Jeannet lapjes zijn heel leuk maar je weggevertje ook.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Wat een prachtige foto's uit de oude tijd laat je zien, ik geniet daar ook altijd zo van zou eigenlijk wel toen geleefd willen hebben met de gemakken van nu. Prachtige jurken hadden ze toen ook aan. Je hebt mooie lapjes gekocht. en ik doe niet mee met de give away ik gun ze aan anderen. O vergeet ik helemaal gefeliciteerd met je 500 ste logje.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Van harte met je 500ste blogje! petje af, telkens weer zo'n mooi verhaal! die tegelvloer, en die jurk, en die manden (de vlechter niet zo), ohhh mooi allemaal! En je lapjes ook al zo mooi! Nu weer quilten ( ik ook want ben de hele tijd met Keesje bezig) is trouwens een kruising van o.a. Britse korthaar!
  Groetjes Meta

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Gefeliciteerd met je 500ste blogbericht!
  Leuk uitje heb je gehad, ben ook gek op al dat ouderwetse!
  Ik doe niet mee voor de lapjes hoor, wel voor die mooie die jij gekocht heb haha!
  Groetjes,
  Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Wow alweer 500!! Netjes hoor!! Op naar de volgende. Ik doe graag mee aan de lapjes give away, ze zijn erg leuk.

  Groetjes, Debbie

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Wat woon je toch in een prachtige omgeving! Enne, ik vind de lapjes wel leuk, dus ik doe graag mee aan de give-a-way.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. O, wat heb je weer een gezellig blog geschreven en wat heb je leuke lapjes als give away en wat heb je veel reacties....zucht....62reacties al... ik hoop dat je mijn naam uit al die namen pikt ;-)))))

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Leuk hoor, ik doe graag mee aan de give-away. groetjes Caro

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Wat een gezellige dag heb je gehad, als ik dat zo lees. Die quiltwinkel ken ik (nog) niet, maar als ik een keer in de buurt ben, zal ik het onthouden. Gefeliciteerd met je 500e posting, en dat we nog maar lang van je blog mogen genieten. En ik waag graag een kansje in de giveaway.

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Love your blog and congratulations on 500 post.
  Beautiful fabrics and beautiful pictures , thanks for sharing.
  I too have a featherweight sewing machine

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Proficiat met je 500 ste berichtje! Het is telkens leuk om je ervaringen te mogen lezen en bekijken. De natuur om je heen is prachtig en die weet je goed in kaart te brengen. Ik voel me al jaren aangetrokken tot de felle kleurtjes van Kaffe Fasset. Zag je naar de spinnewielen kijken.. ga je je daar ook aan wagen? Die oude ambachten lonken ook, maar ik hou het bij kantklossen. Wens je nog veel plezier bij al hetgeen je onderneemt!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 68. WOUW die tegelvloer....! Ik zie ook overal quilts in maar deze is duidelijk:-) En die spinnende dames: leuk! Groetjes Ansje

  BeantwoordenVerwijderen
 69. oooh die tegelvloer! super! zie er meteen een quilt in!

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Thank you for your lovely and interesting blog! :)
  www.quiltworld2.blogspot.com
  Hugs, Ulla (from Finland)

  BeantwoordenVerwijderen
 71. wat leuk, dat je de lapjes deelt!

  ik doe graag mee.

  500 berichten...een hele prestatie, hoor! ga maar lekker er mee door. Het lezen ervan, is heel gezellig.

  groeten van corrie t

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Alweer 500 berichtjes Jeannet, super! Het is leuk dat je ook veel over de omgeving schrijft en ik als noorderling mee kan genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Ben gek op tegelvloeren, zie overal een prachtig quiltpatroon in. Je hebt prachtige foto's geplaatst.
  500 berichten, dat zijn er heel wat!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 74. als traktatie na een vol geplande dag kijk ik meestal voor het naar bed gaan even op jouw blog en bij jouw volgers. Heerlijk om de dag mee af te sluiten en te ontspannen.....

  Ik wil graag meedoen met de vrolijke en kleurige give away

  Vr. groeten Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Hoi Jeannet,

  Proficiat met je 500ste blog, geweldig hoe je iedere keer opnieuw een leuk verhaal schrijft, maandagochtend is jouw site voor mij vaste prik. Ik woon in Spanje en door jouw verhalen ben ik nieusgierig geworden naar de eilanden, niet alleen Voorne-Putten, maar ook de Hoeksche Waard waar je dit weekend geweest bent.
  Ik vind de stofjes leuk, is weer eens wat anders. Ik hou van afwisseling.
  Groet vam Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Wat een leuk dagje.
  En alweer 500 berichtjes, wat gaat dat snel. Op naar de 1000 of zullen we eerst 750 zeggen?Ga zo door
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Tjonge, gefeliciteerd met je 500e bericht! En wat een leuk verslag!
  Voor vandaag een fijne, zonnige genietdag!
  Groetjes, Ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Helo Jeannet, WOW Congratulations. I hope I can get to 500 posts I have a long way to go 59 for me so far,nearly my 1st year. I really enjoy following your blog and seeing your beautiful quilts, A very nice summer day you had, thanks for the photos. Cold winter here in Australia.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet