Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van een aantal van mijn gemaakte quilts.

maandag 28 januari 2013

Supergaaf!!

En dat was het afgelopen zaterdag. in één woord; Supergaaf!! De quiltvertelshow bij Marcha van de Quiltster.Gewapend met een enorme hoeveelheid quilts togen we naar het wijdse Zeeuwse land, de tocht alleen al was adembenemend met overal die sneeuw zover je kon kijken. Of je op wintersportvakantie ging.
Jeetje, wat heb ik dan eigenlijk al een ongelofelijke hoeveelheid quilts gemaakt vanaf de begintijd ergens rond 1997. Ik stond er zelf van te kijken, en dan was nog niet eens alles mee. Het was een hartverwarmende ontvangst in het winterse Dreischor door Marcha en haar moeder Francis, wat een lieverdjes. Die zijn er  gelukkig toch ook nog in de quiltwereld.
Ik had me van tevoren niet bedacht wat ik nou moest vertellen over mijn quilts, ik heb er geen tranentrekkende verhalen bij, ik ben gewoon een nuchtere Hollandse quiltster die net als iedereen ook onaffe tops heeft liggen, of tops die half zijn doorgequilt, en zelfs (veel) tops waar de binding "slechts" van is geregen, in plaats van keurig gezoomd zoals het hoort ( komt goed ).....net een quiltster mens.......
Het was van beide kanten allemaal heel herkenbaar.( behalve het afknippen van DH,s overhemdsmouwen voor een quiltblok.....dat wordt niet vaak gedaan begreep ik.....)
Francis hielp me om de grote quilts op te houden  En als ik al dacht dat het me nooit zou lukken om anderhalf uur vol te praten, is me dat erg meegevallen, eigenlijk kun je met medequitsters wel een hele dag praten over van alles en nog wat. Marcha heeft een helemaal schattig quiltje ontworpen met de naam Jeannet: wow....daar werd ik wel even stil van......wat een eer..... 
Zij kan echt hele mooie perfecte quiltjes ontwerpen en in elkaar zetten, het patroontje is gratis te downloaden.
En dan had ik een tekst aangeleverd met tips en trucks om een quilt en oude antiekerige uitstraling te geven, dat heeft Marcha perfect vertaald in een foldertje met mooie kleurenfoto,s en dat kreeg iedereen mee naar huis, met een stofje en het patroontje.Op het bog van Marcha staan nog veel meer foto,s, ik had niet zo de tijd voor fotograferen met al het vertellen.
Waar een klein winkeltje groot in kan zijn. In elk geval in warmte, hartelijkheid en gezelligheid, dat heb ik wel mogen ervaren.Aan het eind van de dag was ik wel "een beetje moe"....maar ook voldaan, leuke mensen, leuk publiek, leuke dag,ik heb het al eerder gezegd, ik ga niet als een reizende diva door het land toeren, maar er zal zeker nog eens zoiets komen van de zomer, op het eigen minilandgoed, de eerste mensen zijn al ingeschreven (lol) 
En toen ik thuis in de serre nog zat na te mijmeren en genieten van deze heerlijke dag, lieten de drie reeën zich ook weer zien in de tuin , en dat blijft altijd weer bijzonder, het was dus eigenlijk in alle opzichten een bijzondere dag. 
Helaas is het gedaan met de sneeuw, hoewel het zeker overlast gaf, vond ik het wel een geweldig gezicht hier in het buitengebied.Ik ben zondag met de blokjes van Temecula aan de slag gegaan, en natuurlijk kon ook ik zaterdag bij Marcha  (weer....) niet een quiltwinkeltje uitlopen zonder stofjes...........
Allemaal weer een fijne week gewenst, dat het weer maar gauw vrijdag mag worden,en iedereen heel hartelijk bedankt voor de lieve reacties, mailtjes en de support voor deze quiltvertelshow!

65 opmerkingen:

  1. Ik was al zo nieuwsgierig hoe het was geweest en leuk om te zien hoe je ervan genoten hebt.
    En wat een leuk idee van Marcha om een quiltje voor je te ontwerpen, met Marcha is een star born, groetjes Bep

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad. Weer een dag met een gouden randje. Het quiltje 'Jeannet' gaat vast door het hele land want het is schattig. Daar is je naam goed terecht gekomen.
    Vind je het erg dat ik het niet erg vind dat de sneeuw weg is. Heerljk weer naar buiten.......
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow Jeannet, wat ontzettend leuk dat het zo leuk was. Klinkt een beetje suf maar ik weet niet hoe ik dit anders moet zeggen.
    Jammer dat het zo ver weg was anders was ik zeker gekomen, maar gelukkig hebben we de foto's nog hihi.

    Ik ben eerlijk gezegd ook blij dat de sneeuw weg is, maar of ik die regen nou zo leuk vind..... nou nee. Het is ook nooit goed hè.

    Geniet nog even heerlijk na.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een eigen quiltje en een folder! Wow, wat stoer, wat leuk en wat een eer. Fijn gelezen dat je het zo leuk hebt gehad en dan 11/2 uur voorbij zijn gevlogen. Het patchen lijkt bij mij verleden tijd, ik breng de dag quiltend door. Jij een fijne dag, lekker nagenieten en we lezen je vrijdag weer. Dat langere haar staat je goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat een heerlijk verhaal..........wat zal iedereen genoten hebben

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Naar Dreischor gaan is voor mij niet te doen, maar met deze update van jou ben ik toch behoorlijk bij 'ge-show-and-told', of hoe zeg je dat in quilters taal? Je begrijpt me vast wel :>)
    Geniet maar fijn na!
    Groetjes,

    Jeanneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Volgens mij was dat een dag met een gouden randje!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een gezelligheid...;0)
    Fijn dat het zo'n geslaagde dag was..
    Eigenlijk ben ik ook blij dat de sneeuw weg is..hoe mooi het ook was...ben er wel een beetje klaar mee...;0)
    Fijne dag

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ohhhhhhhhhhh wat had ik daar graag bij willen zijn en wat een boel quilts heb je al gemaakt heerlijk zo"n dag
    Liefs Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat ziet het er supergezellig uit en door jou verslag ben ik er toch een beetje bij geweest.
    En wat zijn dat toch een wondertjes, dat je zomaar 3 herten door je tuin ziet lopen, ik zou daar ook nooit aan kunnen wennen.

    Groetjes
    Ines

    BeantwoordenVerwijderen
  11. God te horen dat het zo leuk is geweest !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een fijne middag zal het geweest zijn, ik ga zeker een keer in Dreischor kijken bij Marcha!
    En het 'Jeannet' patroontje is echt bijzonder, wordt vast een heel leuk quiltje.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Fijn dat het zo gezellig was. En een eigen quilt, wat een eer.
    En dat warme water gisteren vond ik heerlijk hoor.
    Kan eindelijk weer fietsen.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Heerlijk zo'n verzameling quilts! 'k Ga straks even het patroontje goed bekijken. Samen met jou tips moet het helemaal goed komen.

    De quilt bij het vorige blog is trouwens om bij weg te zwijmelen...

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuk!leuk! Ach en wij quiltsters wij kwekken een eind weg als het om onze passie gaat. Heerlijk om bij elke quilt nog te weten waar en wanneer je de lapjes kocht, het zat te maken, de gebeurtenissen tijdens het maken......op naar de volgende! (quilt of kwekdag)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Dat ziet er allemaal heel gezellig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hallo Jeannet wat een mooi gebaar van Marcha om een quiltje naar je te noemen en fijn dat het een mooie dag met quiltsters samen is geweest.Prachtige stofjes laat je weer zien,de komende tijd zullen we zeker eens een keer gaan kijken in het winkeltje in Dreischor om Jeannetlapjes te scoren.En als afsluiter van de dag nog zulke prachtige dieren in de tuin te zien wat moet een mens dan nog meer.Groetjes en een fijne week Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Klinkt als een leuke en geslaagde dag bij ook een leuke quiltwinkel!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Het ziet er op de foto's super gezellig uit. En als er dan ook nog een quiltje naar je genoemd word en de reeën door je tuin lopen heb je helemaal een super dag gehad.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Mooi verslag van een mooie dag! Marcha kennende was het allemaal prima geregeld, het ziet er heel gezellig uit allemaal. En leuke blokjes met mooi stofjes weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Oh wat een heerlijk verslag heb je weer geschreven... en jeannet en bep: jullie doen mij blozen hoor! Dank jullie voor de complimenten. maar ook voor jou jeannet, je hebt t toch maar 'even' gedaan. vond het ook erg gezellig. inmiddels komt mijn verslag zo online, voor wie nog meer wil nagenieten...

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hallo Jeannette

    Ik heb genoten van je verslag het was prachtig met al die foto s en fijn dat je zelf ook heb genoten.
    ik heb het patroon gedownload en zal vandaag een blokje maken,vind het van Marcha een mooi gebaar,op naar de volgende trunkshow of hou je het bij deze ene keer.

    gr

    BeantwoordenVerwijderen
  23. En dag met een goud randje, wat hebben jullie genoten, en ik zo vanuit het hoge noorden ook
    Fijne maandag groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wist wel dat het een te gekke dag zou worden.
    Heerlijk om te lezen dat je zo van genoten hebt.
    Zeker een eer om een quiltje speciaal voor jouw ontworpen te hebben.

    Groetjes,
    Marga♥

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Nou dat ziet er heel gezellig uit en wat een stapel quilts heb je al gemaakt!!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Het ziet er echt sfeervol uit. Op deze manier heb ik 2 lezingen 'gezien' in één weekend.
    Enne, wanneer is de happening op jouw landgoed?

    Quiltgroetjes *+*

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Leuke foto's. Ik vind het jammer dat ik er niet bij kon zijn. Maar ja ik kan helaas niet autorijden.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Fijn dat het zo'n mooie middag is geworden. Ik had het ook al bij Marscha gelezen, maar ....
    je lijkt wel verbaast dat er onder lieverds zijn onder de quilsters en ik maar denken dat alle quiltsters lief zijn !!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nououou Carin......ik kom zo af en toe wel dingen tegen in de quiltwereld en bij winkels waar je haren van te bergen rijzen.......Er is ook heel veel haat en nijd onder elkaar jammer genoeg, nou schijnt dat overal wel te zijn, en gelukkig is het vaak wel erg leuk binnen de quiltwereld, maar goed, soms........

      Verwijderen
  29. Wat gezellig!!!! Wat fijn voor je dat het zo goed verlopen is. En leuk een eigen quiltje!!!
    Grtjs, Martine

    BeantwoordenVerwijderen
  30. wat een gezellig verslag voor de thuis blijvers:)

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat leuk dat het zo'n succes was. Wanneer houd je de lezing op je eigen landgoed? Daar ben ik best benieuwd naar.
    Hartelijke groet, Aurora

    BeantwoordenVerwijderen
  32. het ziet er geweldig uit, ik ben ook even bij Marcha gaan kijken voor nog meer foto's. En wat een stapel!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Fantastisch dat het allemaal zo leuk en goed is verlopen Jeannet! Nu lekker nagenieten...ik moet nog even op zeker pakketje wachten voor ik die onderste blokjes kan gaan maken...hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een super blogje laat je zien. Behalve het feit dat je er zelf van genoten hebt, hebben de aanwezigen er zeker van genote. Prachtige werkstukken komen er voorbij. Ik kan me voorstellen dat je best moe bent na zo.n dag.
    En nu maar hopen dat je het zuiden des lands ook nog eens aan doet.
    Groetjes

    Wietske

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Zo te lezen heb jij je wel vermaakt!
    Maar uhhh als je het niet erg vind, ik ben blij dat die sneeuw eindelijk weer verdwijnt.Fijne dag

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Dat is een leuke dag geweest. Ben erg benieuwd naar die tips van je voor de antiquerige look. Leuk ook dat er een patroon met jouw naam is. Geniet maar lekker na vandaag.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Wat een heerlijk verslag heb je geschreven en ook zo lekker veel foto's er bij. Krijgen wij er toch ook iets van mee. Wat een eer om een "eigen" quiltje te krijgen. Het winkeltje van Marcha staat hoog op mijn lijstje. Laat het weer maar snel beter worden dan gaan we vast weer eens met de hond een strandwandeling maken (en dan op de terugweg naar de Quilt Ster ;-) )
    Nou, lekker nagenieten jij! Enne... hertjes in je tuin, wow, helemaal te gek!

    Groetjes, Suzanne

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Op eigen landgoed lees ik een paar maal. Mag ik me daar ook al voor opgeven? Niet al te snel hoor hihi, dan neem ik m'n Jeannet quiltje mee zie je.

    Want we (manlief & ik) hebben de smaak ervan te pakken, het uitgaan bedoel ik. Marcha een winkeltje in het tuinhuis. Dat wordt weer een superdag Jeannet.

    Groetjes en een fijne week Ria V. (Rotterdam)

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Leuke dag heb je zaterdag gehad.
    Mooie blokjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Klinkt als een heerlijk dagje, en het ziet er ook
    zo uit! Ik denk, dat ik ook maar eens een keertje
    naar Dreischor "moet" (geen idee hoe ver dat is,
    trouwens), maar afgelopen zaterdag kon ik echt niet,
    toen werd jongste dochter 20. Enne, ik moet zeggen,
    dat ik eigenlijk heel veel lieve quilters ken, en dat handjevol chagrijnen, dat nemen we maar voor
    lief, dat is overal zo... En wat leuk, een quiltje
    met je naam, geinig zeg! Ga maar lekker nagenieten
    van dit heerlijke dagje.
    Groetjes van Ageeth

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Ik zit hier heerlijk mee te genieten. Heb net het verslag van Marscha gelezen. Meid wat heb jij een berg mooie quilts. Ik wist dat je productief was maar zo......! Wat een geweldige dag. Ik verheug me al op het feestje op je landgoed. Wel doen als ik in BoZ ben graag!

    BeantwoordenVerwijderen
  42. I am working on having a nice stack of quilts like yours. They are lovely and I have enjoyed visiting your blog! You are so creative!

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Heerlijk dat je zo'n fijne dag hebt gehad, maar dat verwachtte ik al wel. Jammer dat ik zo ver weg woon! Tjonge wat heb jij al veel quilts gemaakt, bij Marcha heb ik ook al gekeken. Toch leuk dat er fotos zijn en het internet, kunnen we meegenieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Bedankt voor dit leuke verslagje. Lijkt me een goed plan om het ook eens in het noorden te houden. ;)
    Wat een stapel quilts trouwens! Top!

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Wat fijn te lezen dat je zo'n geweldige dag hebt gehad, maar dat kan ook bijna niet anders je maakt zulke mooie quilts.

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Wat fijn dat je ons - de thuisblijvers - ook even laat meegenieten van je quiltshow!
    Zie mooie quilts voorbij komen en zo leuk dat het je allemaal goed afging.
    Lijkt me best moeilijk om het allemaal leuk aan elkaar te praten.
    Maar er werden vast ook veel vragen gesteld.
    Natuurlijk heb je weer prachtige lapjes gekocht.
    Kan je niet weerstaan als je in een quiltwinkel komt.
    Op naar het volgende mooie project.
    GRoetjes,
    Floor

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Hahahaha.. eindelijk een mededader gevonden! Ik knip ook altijd overhemden van manlief kapot! Sterker nog, ik heb wel eens hem een overhemd opgedrongen omdat ik het stofje zo mooi vond LOL Dusseh... ik begrijp je helemaal!

    Liefs Plien

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Congratulations Jeannet, you have so many beautiful quilts, I am glad you had a lovely day. Ann (new blog).

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Na al deze positieve reacties, weet ik bijna niet wat ik hieraan nog kan toevoegen. Je hebt een prachtige dag gehad en op de foto's zie je gewoon dat de aanwezigen ook hebben genoten. Lief van Marcha dat ze een Jeannet quiltje ontwierp en dat wij daar ook van mogen meegenieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  50. I wish I have a precious quilt collection like yours!!!!! But I'm just beggining with this hobbie. Your work is admirable, congratulations!

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Je hoeft geen diva te zijn, gewoon jezelf is meer dan voldoende voor ons en ik vind het een schattig quiltje dat Marcha ontwierp! Geniet van je steekjes,
    Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Leuk hoor, je was een groot succes. En ik had niet anders verwacht.Leuk dat er een patroon naar je is vernoemd. Ik begrijp dat je thuis zo'n lezing gaat houden ? Weet je al een datum? groetjes van liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Oh, dan is dat verhaal van het overhemd toch waar, ik had er al eens van iemand over gehoord. Zelfs een nieuwe nog. Leuk dat er een quilt ter ere van jou ontworpen is en ook nog een hele mooie. Geniet nog even na van deze leuke dag. Groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Hoi Jeannet, wat leuk dat het een succes was. Ik sta er steeds weer versteld van wat een mooie quilts en quiltjes maakt, zulke mooie stofjes. Ook ik ben door jou gezwicht voor het Temecula quiltje, en wat denk je de stofjes van Marcha lagen net in de brievenbus, en nu heeft ze ook het pakketje voor de biezen dus dat ga ik ook maar bestellen. En het naar jou genoemde quiltje heb ik opgeslagen, wat hebben we toch een fijne hobby. Bedankt voor de inspiratie.
    Groetjes van Ria ;0))

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Super dat het een mooie dag is geweest. Dat is ook de bedoeling toch dat iedereen maar ook jij er van geniet. Je hebt de mensen vast weten te inspireren. Geniet lekker na!

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Geweldig Jeannet!!!
    En heel fijn dat jij het ook als positief hebt ervaren.
    Ik hoop dat ik er de volgende keer bij mag zijn!

    Met lieve quiltgroetjes,
    Annie.

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Oh Jeannet, wat heb je toch prachtige quilts gemaakt! Wat geweldig leuk dat het een mooie dag geweest is. Het patroontje heb ik ook gedownload, het moet met de stofjes van Judie Rothermel gemaakt worden denk ik? Fijne dag, groetjes Nardy

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Nou Jeannet dat zit er weer op. Zo'n lezing kijkje toch altijd even tegenaan. Maar de foto's zien er supergezellig uit en uit je verhaal blijkt wel dat het een succes was. Leuk hoor! Ik zag weer prachtige quilts en doordat ik zelf de kunst niet meester ben altijd weer grote bewondering voor al het moois!
    Fijn dag nog en lieve groet, Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Fijn dat de dag zo geslaagd was, zo te lezen.
    Lijkt me ook erg gezellig.
    Groetjes Sylvia.

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Prachtig om die hele stapel quilts te zien!!! Gaaf, he, dat je al zoveel gemaakt hebt! Kun je zo van genieten!
    En wat een lief Quiltje van Jeannet! Leuke blokjes!
    Geniet van deze week!!
    Groetjes, Ria.

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Wat heerlijk om te horen dat je quiltvertelshow zo'n succes was, erg leuk. En mocht je het een keer bij je thuis doen: ik ben meestal op woensdag en zondag beschikbaar :-) En wat een schattig quiltje heeft Marcha ontworpen, ik heb 'm natuurlijk meteen binnen gehaald. Geniet nog lekker na van deze leuke ervaring!

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Tja, en dan komt spuit elf eindelijk ook eens reageren. Jemig, wat een reacties hier. Geweldig!
    Wat moet dit een superdag geweest zijn en wat is het toch jammer dat je zo'n eind uit de buurt woont en Marcha ook. Hier was ik nou graag bij geweest. Maar ook ik ben een echte Hollandse en zit altijd en eeuwig te zeuren over afstanden, terwijl wij toch in zo'n mini-landje wonen. Nou ja, wie weet... het jaar is nog maar pas begonnen. Ik kom gewoon op "keukenbezoek", ook leuk.
    Maar zonder flauwekul, je laat iedereen meegenieten van je prachtige quilts en ik geloof het meteen dat alle aanwezigen super genoten hebben.
    En hé, wat een eer zeg, een quiltje met jouw naam en wat voor eentje! Ik heb hem opgeslagen en op een dag ga ik hem maken.
    Nu eerst de zieke kleinkinderen, waar ik zowat elke dag op moet passen. Ik heb er 4 en de een na de ander is de klos. Nu maar hopen dat de griep mij links laat liggen.
    Ik neem aan dat je nog na zit te genieten van deze leuke dag, daar kan je héél lang van genieten. Ik ga nog even naar Marcha en dan gaat de PC weer uit. Ik heb nog wel wat anders te doen, zonde van mijn tijd.

    Doei Jeannetje, tot later!
    Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Volgens mij heb ik écht wat gemist....Wat heerlijk dat je zo genoten heb van je eigen show en tell, dat is ook de bedoeling denk ik zo he.
    Je hebt heel veel moois om te zien, op je blog konden we al het een en ander bewonder, maar in het echt....das natuurlijk nog weer anders. Wie weet voor mij in de toekomst dat dat nog eens gaat gebeuren.
    Ohhh die temecula swing along. Ik geef jou en Marcha maar de schuld ;-P Ik ben inmiddels ook begonnen.

    Groetjes
    Tertia

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Wat een superleuke dag is dat geweest zo te horen. Knap dat je dat zomaar durfde... voor al die mensen gaan staan om je verhaal te doen. Gelukkig hoefde je niet alleen van alles te vertellen, maar kon je ook heel veel laten zien!
    En dan ook nog eens een quiltje die jouw naam draagt... geweldig!!!
    Inmiddels heb ik ook je nieuwste berichtje gelezen (jaja, ben weer eens heel laat) en zo te horen zijn jullie er maar druk mee. Maar wel leuk druk hé? Heerlijk om allemaal nieuwe spullen uit te mogen zoeken. Die schaal is ook geweldig trouwens!!
    groetjes, Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, en ik krijg wekelijks reacties van Piseth San die ik niet ken.....jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.