Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

vrijdag 10 januari 2014

SpreukIn terugkijken zit geen toekomst, in vergelijken wel een weg om verder te gaan.

10 opmerkingen:

 1. Wat een toepasselijke foto heb je bij de spreuk gezet.
  Terugkijken doe ik vaak, niet altijd leuk. Verder gaan doe ik zeker !

  Groetjes, Jacqueline.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. piep mooie spreuk meid, ik zeg altijd wat achter je schouders ligt is weg...vooruitkijken is de boodschap...knuf

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klopt als een zwerende vinger!
  Goed weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leren van wat er gebeurd is en vooruit maar weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het mooie is dat je de toekomst nog kunt beïnvloeden, het verleden niet meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie spreuk.Bij terugkijken naar de weg, zie je echter wel, dat daar het dal was, en de top van de berg voor je ligt! Enne, hoe komen die schoenen anders zou versleten, als je al niet een lange weg had afgelegd... Nieuwe schoenen en op weg naar die top!
  Mooi weekend en groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie spreuk. Is ook helemaal waar, maar hoe ouder ik word, hoe meer ik bezig ben met het verleden.... misschien niet goed, maar het komt ook natuurlijk omdat het verleden zo lang is, dus veel herinneringen.
  Gelukkig ook veel leuke.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie spreuk en ja in de toekomst kijken! soms wou je dat dat kon! maar helaas morgen bestaat niet, en af en toe terug kijken!naar de mooie momenten, en naar je fouten , en hoe je die hebt opgelost, dat geeft je kracht om naar morgen toe te leven!
  Fijn weekeinden groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet