Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

vrijdag 24 januari 2014

Spreuk


Durven is tijdelijk de grond onder je voeten verliezen, maar niet durven is jezelf verliezen.

9 opmerkingen:

 1. Oh Jeannet, zo waar! Moet wel zeggen dat ik op dit moment steeds meer durf, maar vind het ook reuze eng....lopen met 1 kruk gaat me redelijk goed af. Straks naar de fysio, hoop dat zei ook tevreden is. Hoe gaat het trouwens met je kruisjes..... Fijn weekend, liefs Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie spreuk Jeanet
  quiltgroet oet riessen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik weet precies wat je bedoeld ! Je komt er ook sterker uit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi plaatje weer. Hoe kom je toch iedere keer weer aan zulke wijze en goede spreuken, ik geniet ervan. Verhaaltje natuurlijk nog leuker. Maar ik begrijp het hoor.

  Groetjes en fijn weekend. Ria V.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie spreuk weer om het weekend mee in te gaan...
  Groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Altijd in jezelf blijven geloven
  Fijn weekeinden groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet