Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

vrijdag 31 januari 2014

Spreuk

Een schip is het veiligst wanneer het in de haven ligt, maar daar zijn schepen niet voor gebouwd.

8 opmerkingen:

 1. Leuk een vrijbuiter aan banden!!..;0)))
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toepasselijke foto bij deze tekst! Hopelijk kan jouw "motor" weer naar behoren gaan werken, dan kun je ook weer koers zetten naar volle zee...
  Fijn weekend en groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook voor mij een toepasselijke spreuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volgens mij hebben wij dezelfde kalender. Deze stond bij ons gisteren ook op het blad. Mijn spreuk van de week, was die van afgelopen woensdag. Kijk maar op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, ik heb hem niet van een kalender, ik vond deze in de happinez en die andere heb ik al jaren in een boekje staan, wel toevallig!

   Verwijderen
 5. Als je ouder wordt krijgen spreuken steeds meer betekenis.
  Leuk dat je reageerde. Het is een wedding quilt voor onze dochter die in mei gaat trouwen.
  Groeten
  marga

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kan er niets aan doen, maar laat mijn scheepje nou maar veilig in de haven liggen.....stel je voor dat het gaat stormen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waarheid als een koe! ( geschreven in de polder, vandaar)

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet