Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

vrijdag 21 maart 2014

Cadeautje!!

Mensen die mijn blog vaker lezen weten vast wel dat ik dol ben op van die kleine projectjes, die schattige kleine poppenquiltjes, al dan niet voor een pop.
Ik heb indertijd meegedaan met een patronenlijn van Kathleen Tracy, kreeg je elke maand een prachtig uitgevoerd patroon met achtergrondinformatie en daar kon je dan met je eigen stoffen het bijbehorende quiltje van maken.Daar komt mijn liefde voor kleine quiltjes vandaan.
Ik heb dan ook al een respectabele hoeveelheid kleine quiltjes liggen.Je hoeft het helemaal niet in een poppenbedje te liggen, er is zoveel meer mogelijk met die kleine quiltjes, al is het alleen al het genieten van het maken.
Deze vond ik indertijd ook zo vreselijk leuk, het is echt een heel klein dingetje, en toch geeft het steeds weer verrassende reacties als mensen hem zien liggen op tafel.

Maar waarom nu speciaal voor JOU? Nou, voor iedereen die ook eens zin heeft in een klein quiltje heb ik er zelf één gemaakt en ontworpen, dus die mag ik zomaar delen met jullie! sterker nog, die WIL ik zomaar delen met jullie!
Zet er een gezellig theekopje op met wat lekkers....
Of hang hem ergens neer ter decoratie....
Of geef hem weg aan iemand die dat ook leuk vind, bedenk het zelf maar! De maat van het quiltje is slechts 33 cm in het vierkant, dus goed te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet