Quilting Jeannet

Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan Zee, de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beestje, fietstochtjes, en mijn heerlijke gezinnetje met twee mannen, maar vooral over handwerken en het perfecte van het imperfecte, het Wabi Sabi gevoel, geniet mee als je zin hebt! Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid.(helaas krijg ik de tekst niet groter....:( )

vrijdag 16 mei 2014

Spreuk

Het is nooit te laat om te worden wat je had kunnen zijn.........

7 opmerkingen:

 1. I adore your little grey kitty. I've had several greys in the past, but no kitty in my life now. Hugs to yours!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie spreuk! Toevallig had ik vanochtend een gesprek met puberzoon over dat het soms te vroeg is om te doen wat je in je hoofd hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Was het maar waar. Voor sommige dingen ben je soms echt te oud.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal waar. Zolang het reeel blijft, niets uitstellen

  groetjes, Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou Jeannet, ik vind deze spreuk een beetje dubbel. Stel dat ik de schoonheidskoningin had willen worden........ dat lukt me echt niet meer op mijn 64e levensjaar. Maar ik ben best tevreden hoor.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden zonder pardon verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Hartelijke Groet, Jeannet