Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

vrijdag 9 mei 2014

spreuk

Een half uur per dag mediteren is absoluut noodzakelijk, behalve wanneer je het te druk hebt.....in dat geval volstaat een uur.

7 opmerkingen:

 1. Haha, helemaal waar! Leuk weer Jeannet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk......hahaha ik zit hardop te lachen !
  Grs. Jacqueline.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een goede en geinige, deze spreuk! Quilten is mijn vorm van meditatie en gelukkig doe ik dat (meestal) elke dag minstens een uur, dus ik zie, dat ik dan goed bezig ben.
  Fijn weekend en groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Quilting Jeannet,
  Ook voor mij is het quilten een meditatie. Niet een heel uur achter elkaar door maar drie maal 20 minuutjes. Ik hoop dat dit bij drukke dagen dan ook meetelt!!??
  Groet van Maria.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb je stukje uit het AD gelezen en was nieuwsgierig naar je blog. Ziet er gezellig uit, zelf heb ik geen blog maar ik quilt graag. Zeker elke dag een uur dus mediteer ik ook, wordt er rustig van.
  Quiltgroetjes Leontien

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet