Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

vrijdag 6 juni 2014

Spreuk



Er is meer in het leven dan alleen je snelheid verhogen.

7 opmerkingen:

 1. Goed om bij stil te staan...
  Fijne dag! Groetjes,

  Jeanneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. So much wisdom in that one little thought.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig maar, langzamer kun je overal ook beter van genieten

  Fijn weekend Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zegt het slakje in dit gezin.......:):):)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo waar en kijk om je heen vooral nu . de lente op zijn mooist
  Zeker aan zo'n watertje dan valt de mens ff stil ...bedankt voor het spreuk

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet