Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

vrijdag 13 juni 2014

Spreuk

Het is beter iets moois te verliezen dan het nooit gekend te hebben........(vandaag geboortdag van mijn overleden moeder)

14 opmerkingen:

 1. Deze klopt als een bus !
  Sterkte vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, dat is is een heel mooi en heel waar woord. Zo kun je het ook zien, en dat is beter dan alleen maar treuren om wat je kwijt bent

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie spreuk en een mooi label ter ere van je moeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie spreuk en zo waar, sterkte vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie spreuk en is dat haar schaar geweest?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Groetjes uit Zweden en een fijn weekeinden Joke

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet