Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

vrijdag 25 juli 2014

Spreuk

Kijk niet terug naar de teleurstellingen van gisteren, maar leef met de dromen van morgen.


6 opmerkingen:

 1. Al zal dat in sommige situaties niet even makkelijk zijn, maar het is goed om er weer even bij stil te staan.
  Prettig weekend
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zou willen dat ik dat kon.... maar dat loslaten hè......

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leven is niet blijven hangen in teleurstellingen en in het verleden, al mogen ze zeker een plekje hebben. Leven is inderdaad uitzien naar morgen, maar ook genieten van het moment.
  Fijn weekend, groetjes van Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi gezegd maar soms moeilijk toe te passen.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet