Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

vrijdag 4 juli 2014

spreuken

Een woord wat eenmaal uit zijn kooi is gelaten, kan er nooit meer in terug.......

7 opmerkingen:

 1. Om in de sfeer te blijven Jeannet, dat is een waarheid als een koe !

  Groetjes en fijn weekend, Jacqueline.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt als een klok!
  Groetjes uit Zweden

  BeantwoordenVerwijderen
 3. A walk on the beach is good for the soul.
  If the knees are working!! Lovely photo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Jeannet,
  I continue to visit with you and your beautiful country! I hope to see it in person some day.
  -Donna in MA,USA

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet