Quilting Jeannet

Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan Zee, de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beestje, fietstochtjes, en mijn heerlijke gezinnetje met twee mannen, maar vooral over handwerken en het perfecte van het imperfecte, het Wabi Sabi gevoel, geniet mee als je zin hebt! Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid.(helaas krijg ik de tekst niet groter....:( )

zaterdag 12 juli 2014

Vakantiehuis

Ik wil toch nog één keer reclame maken voor onze heerlijke vakantiewoning in Rockanje aan Zee. Deze zomer heb ik nog één week vrij in het hoogseizoen, van vrijdag 1 t/m vrijdag 8 augustus.
Heerlijk zonnig ruim huis, helaas geen huisdieren en beschikbaar voor maximaal vier personen ivm twee slaapkamers.Enne......voor quiltsters een stofpakketje, die hebben een streepje stofje voor......
Voor meer foto,s of info even mailen.j.j.j.delaat@planet.nl

1 opmerking:

  1. Ja, dat hondje he... Anders lijkt een weekje me terugtrekken met lapjes en verder helemaal niets mij wel lekker.
    Hopelijk komt er nog een leuke quiltster/breister/spinster/borduurster in je huisje vertoeven.
    Groetjes van Ageeth

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden zonder pardon verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Hartelijke Groet, Jeannet