Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

vrijdag 1 augustus 2014

SpreukAls het leven je citroenen geeft, maak er limonade van.........

4 opmerkingen:

 1. Groetjes uit Zweden en een fijn weekeinden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. en het is nog lekkere limonade ook ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geinige spreuk. Net zoiets als "if life gives you scraps, make quilts" (al is de NL vertaling minder prozaisch, want dat zou iets worden als "als het leven je restlapjes geeft, maak er quilts van". Mooi weekend en groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtige tekst bij een mooie foto ( uit eigen tuin neem ik aan)

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden zonder pardon verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Hartelijke Groet, Jeannet