Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

vrijdag 14 november 2014

SpreukWat je niet uitgeeft, hoef je ook niet te verdienen.......

7 opmerkingen:

 1. Helemaal mee eens en je hoeft het ook niet op te ruimen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nooit over nagedacht maar zeker waar.
  Goed weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga zo toch nog een paar uurtjes naar de Handwerk- en Quiltdagen. Bijna om de hoek en de portemonnee neem ik ook maar mee (entree en koffie en misschien nog meer...)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maar soms is het goed om jezelf eens te verwennen met een extraatje!
  gezellige dag
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, dat is zeker Truus, daar heb ik geen moeite mee hoor.....;)

   Verwijderen
 5. DH en ik zeggen inderdaad tegen elkaar als we iets (toch) niet kopen; zo dat hebben we weer mooi verdiend!!
  Zo kun je jezelf ook "rijk" praten (LOL).
  Groetjes Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeioeioeioei... niet aan mijn man laten lezen, deze. Want het is best wel eens heerlijk om jezelf even te verwennen, al is het met een mooi bolletje wol. Vind ik soms dik verdiend, zo'n uitgave (maar dan trek je zo'n spreuk wel weer erg uit zijn verband).
  Fijn weekend en groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet