Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

vrijdag 5 december 2014

Spreuk

Men ziet vaak wel wat een ander heeft, maar niet wat hij mist......

6 opmerkingen:

 1. Hier moest ik even over nadenken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja, ik lees het zelf dat je wel ziet wat aan de buitenkant is, ( vrolijk, mooi, groot huis, goeie baan, dure auto ec. )maar dat je nooit kan zien wat zich innerlijk in iemand af speelt ( het gemis van een kind, partner,ouders, warmte, gezondheid etc.) Oftewel: niets is zoals het lijkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie spreuk en inderdaad las ik hem ook, zoals jij het uitlegt, Jeannet. Die klompen zijn trouwens helemaal geweldig..
  Groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thank you for the very thought-provoking quotation I found this morning. Excellent.
  Marne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hello Jeannet, True words .The small little Christmas hangings are lovely for decorating and also make nice cards to send.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je omslagdoek en Jorrit zijn baksel zag ik al op FB. Mooi resultaat voor jullie beiden! Fijn dat je een goeie "brei-juf" hebt. Ik zit nu te knoeien met een golfjespatroon. Morgen maar eens hulp zoeken op de Spinkring. Je ring is echt leuk! Moet eens zien, heb ook nog zulke wolletjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet