Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

donderdag 18 februari 2010

Japanse scissors

Vol verwachting klopte mijn hart toen ik de brievenbus open deed.......een pakje uit Japan! van Yuko !!!Ik weet niet hoe het jullie vergaat, maar ik krijg nooit een pakje uit Japan! dus dit is echt héél bijzonder, de scissors, de schaartjes.......alleen het pakje al, die japanse tekens op het papier, wat een bijzonderheid, keurig Japans bonnetje er bij. Een pakje uit Amerika vind ik al bijzonder, laat staan dit, en wat er in zit.... Zo leuk ! twee hele schattige kleine schaartjes, helemaal lief, ik was er echt stil van, wat is dit ongelofelijk leuk! Ik heb iets met keltische motieven, ook in de mandala komen die steeds terug, en dat rechtse schaarje heeft echt die keltische motieven, ze zien er ook antiekerig uit. En het belangrijkste: ze knippen nog ook! dit is echt een aanrader om te bestellen, jullie willen vast weten wat ze kosten......dat zal meevallen....€7.50 per schaartje, incl. de verzending, daar kan je er toch weigenlijk wel een paar extra kopen voor een cadeautje voor een bordurende vriendin ?
Deze schattige schaartjes zijn hier te koop. maaarre,....je moet wel op de wachtlijst, want jullie snappen wel dat deze SSjes al lang en breed zijn uitverkocht......23 opmerkingen:

 1. hoi Jeannet, ik lees je blog al een hele tijd met heel veel plezier en ik wil je al een tijdje iets vragen, zou je met prive willen mailen??
  ch.evers@home.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie schaartjes, prachtig. Ik kan me voorstellen dat die besteld hebt. Een pakje uit Japan is leuk. Ik had ook eens een pakje daarvandaan, keurig verzorgd.
  Veel plezier met je aankopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze er snel! En wat zijn ze mooi hè? Echt genieten! En nu maar knippen. Knip, knip, knip...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave schaartjes, ik zal in het weekend eens op mijn gemak kijken hoe ik mijzelf op de wachtlijst kan plaatsen, lukte me nu even niet! Maar ze zijn echt heel bijzonder en ook ik ben mesjogge van Keltische motieven! Nog een heel fijne dag, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik viste ook naast het net,je bent een bofkont,groetjes Bep

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi. kan me goed voorstellen dat je hier heel erg blij van wordt.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoe ben je nou weer aan die leuke site gekomen?
  Ze heeft ineens wel heel veel bezoekers uit Nederland. Allemaal via jou log.
  Leuk he.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. jij hebt ook al van die gave schaartjes. Mijn vriendin kreeg ook net vanmorgen een pakje uit japan met ook van die mooie schaartjes!! ja ben nu natuurlijk wel een beejte jaloers dat ik het niet ook meteen heb besteld. Maar ja een mens moet wat te wensen over houden

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige stofjes en die schaartjes helemaal te gek, veel knip en kijk plezier.
  Groetjes Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Te gek zeg die schaartjes, trouwens de anderen ook op die site. Inderdaad allemaal uitverkocht, grappig!
  Veel knipplezier! Gr.Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lieve schaartjes! Dat was echt een buitenkansje!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ooooooohhhh Jeannet wat leuk. Ik heb een scharentic, durf niet neer te zetten hoeveel scharen en snijvoorwerpen ik heb. Ik ren snel naar de site..........

  BeantwoordenVerwijderen
 13. zo... wat een mooie schaartjes..
  veel plezier ermee meis:)

  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ja hoor, hier zijn ze ook binnengekomen!! Ze zijn me leuk! Ik had er op de gok een paar extra gekocht, heb je nog eens een gaaf kadootje in huis toch? Mooie avond nog en lekker knippen hihi! XXXD

  BeantwoordenVerwijderen
 15. O, wat een leuke schaartjes, vooral die rechtse, die heeft ook wat Jugendstil-achtigs, waar ik erg van houd. Zal ook eens gaan kijken of ik op de wachtlijst kan komen.
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 16. echte hebbedingetjes! Helemaal goedgekeurd door de Nederlandse vereniging van Huisvrouwen uit Friesland...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Geweldig deze schaartjes. Het zijn echte lieverdjes en wat goedkoop!
  Groetjes uit Berlijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Geweldig deze schaartjes. Het zijn echte lieverdjes en wat goedkoop!
  Groetjes uit Berlijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ze zijn inderdaad schitterend! Wat een leuke tip. Ik ga eens kijken...

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een leuke schaartjes en mooie stofjes. Zo jij durft, helemaal uit Japan, ik vind nog eng om iets in Nederland te bestellen.
  Heel veel plezier ermee.
  Groeten Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Gewelidg wat een mooie schaartjes zijn dit echt leuk voor de heb
  veel plezier ermee.
  Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 22. O wat een ontzettend leuke en lieve schaartjes, die envelop helemaal leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet