Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van een aantal van mijn gemaakte quilts.

Verkooppagina:

 ACTIE....ACTIE......ACTIE Ik heb van een aantal quilts mooie dubbele dikke ansichtkaarten laten maken op briefkaartformaat. Veel van verkocht op de OEQC. Ik heb er nog over, mochten mensen ze willen kopen dan kan dat per set van vier.
Prijs is exclusief verzendkosten en ik beloof het secuur en netjes ingepakt op te sturen, maar ik kan helaas geen verantwoording nemen of de TNT ook haar werk goed doet. De kosten van een setje zijn € 2.00 en de verzendkosten van één setje zijn € 1.56 en van twee setjes € 2.34.mail even welk setje je wilt: j.j.j.delaat@planet.nl Zo ziet een kaart eruit met mijn logo op de achterkant.Set A.

Set B.