Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

maandag 4 juli 2011

The Mid19th

Daar hangt ZIJ dan, over de poort bij de ingang van de tuin,want in mijn beleving worden quilts altijd in de vrouwelijke vorm genoemd, althans wel bij  mij.De stokrozen weken ademloos een beetje opzij voor zo,n "grande dame"
Het was een hele bevalling, jullie hebben er alles over kunnen lezen steeds op de blog, de laatste loodjes wogen in dit geval zeker het zwaarst, of het venijn zat in de staart met de driehoekjesrand, die maakt overigens de quilt wel helemaal af vind ik zelf. En het geeft me een hele kick dat me dat weer gelukt is!
Mevrouw meet 2.25 x 2.25, ik heb haar machinaal laten doorquilten door Elvire van de Ufo,s. die doet dat snel en keurig netjes,dat doe ik één keer per jaar, trouwe lezers weten het, het bonnenboekjesverhaal, voor wie het nog niet weet, ik spaar zegeltjes bij de Plus supermarkt, voor iedere gespaarde vier euro krijg ik er zes terug, en na pakweg 30 bonneboekjes ( en een jaar verder) kun je een quilt van dit formaat laten doorquilten.........reken dus maar uit ( incl. de tussenvulling)
En dit is ze dan, in volle glorie, voor mij is een quilt pas een quilt als ik hem gewassen heb en in de droger is gedaan, dan voegt ze zich meteen als een jasje om je heen, helemaal mooi en soepel.Ik heb deze quilt toch wel snel gedaan, ben er in November vorig jaar aan begonnen en nu is hij al af. Het was ook wel heel verslavend om zelf steeds die stofjes er bij te zoeken. Ik kom er steeds meer achter dat ik geen kant en klaar pakkettenmens ben, ik vind ze práchtig, daar niet van,maar ik ben een stofjesmens, ik zoek en snuffel overal in binnen en buitenland bijzondere stofjes op en die combineer ik dan zelf tot één geheel.
Geen quilt zonder achterkant, en ook de achterkant wil ik altijd mooi hebben, ik heb quilts om te gebruiken, om onder te liggen, ik heb in dit geval een groot deel van die teveel gesneden driehoekjes verwerkt tot banen en in de achterkant gezet ( ik heb er nog zat over voor een kussen.......of zoiets.....)
Ze past ook over ons bed, ik vind deze maat net aardig, als ze nog groter worden, wegen ze zo veel en dan zijn ze niet meer hanteerbaar. Mijn liefde ligt toch wel bij grote quilts, wat moet je er mee zullen (enkelen mag ik hopen...) van jullie denken, zo denkt mijn moeder overigens ook.......het maakt me niet uit, ik vind het er van maken héérlijk, zoals gezegd, stofjesfetesjist, quilts met veel verschillende stofjes, gek ben ik er op.
En als jullie nou denken dat ik nog niet weet waar ik straks, na de zomer, ( echt, ik meen het....) aan ga beginnen, nou, mis, ik ben er al helemaal uit, ze heet Suzanne en ze heeft 61 blokken op zijn punt van 20 x 20 cm met allemaal verschillende stoffen.....Mjammie..........
En dan het label......ik snapte er niets van....ik had nog zo keurig op een blaadje het woord "Mid19th"geschreven, want ik ken mezelf onderdehand wel........en volgens een aantal van jullie was ik de N vergeten, dus ik kijken, en nog eens kijken, en de N er boven bij geborduurd, maaaaaaar...later bedacht ik me dat er Mid19th stond, of had moeten staan,.........enfin, nu kun je het op twee manieren lezen......., tis opgelost,
Als laatste de inmiddels bekende foto,s, ik weet zeker dat ze het ruiken als er iets klaar is....spreekt voor zich!Iedereen een fijne inspirerende week.PS: De zaadaanvragen voor de papavers stromen binnen, hartstikke leuk! ze komen pas in augustus terug he, als het zaad goed gedroogd is.

93 opmerkingen:

 1. Helemaal geweldig Jeannet, en de kleuren passen perfect bij elkaar, je plezier van het patchen straalt eraf, en hem maar veel voorpret over je nieuwe quilt,lekker weer snuffelen naar de stofjes, fijne maandag Bep

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Congratulations on your fabulous finish! It looks absolutely gorgeous and such treasure!! I even love the pieced backing, too! Lucky your kitty who is allowed to lay down on your quilt :)))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kwijlen!!!!! Super mooi wederom gemaakt...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is nou voor mij een schitterende quilt Jeannet...gemaakt van voor mij favoriete kleurtjes en prachtige stofjes...hier kun je toch steeds weer met respect naar kijken...wat een "werk"....maar fijn werk denk ik dan maar als je de quilt steedes ziet groeien tot dit moois.. en wat maakt het uit hoe lang of kort je er over doet als dit het resultaat is....je kunt er heel trots op zijn hoor!!en "goedgekeurd"door Beest...wat wil je meer!!
  groetjes Francien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Proficiat Jeannet! Wat een geweldige dame!!!! Daar blijf je naar kijken!! En zo te zien is het Beest er ook tevreden over..wat wil je nog meer!!
  Groetjes, Hubertine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze is prachtig Jeannet! 'Wat moet je ermee?' Zo'n grote quilt is fantastisch om te maken: dat is al een doel of bestemming op zich.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een plaatje is het geworden. Echt prachtig.
  Wachten ze bij jou tot de quilt klaar is? Bij mij ruiken ze het als ik een foto wil maken als ik iets uitleg op de grond of op de tafel.
  groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat is het een schitterende quilt geworden. Prachtig !!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jeannet, jouw gesnuffel in binnen- en buitenland naar mooie stofjes heeft een prachtige quilt opgeleverd. Wat een mooi bezit!
  Fijne week, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtig bezit!!!
  En gelijk goedgekeurd door de poes,
  wat wil je nog meer.
  quiltgroetjes
  Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat is ze mooi. Het maken van zoiets moois is toch al geweldig,en wat nou mooier als een stapel quilts die klaarliggen om onder weg te kruipen. Geniet ervan en al veel, stof zoek, voorpret voor het volgende project.

  Fijne dag, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wou wat schitterend, en wat een mooi kleuren.
  Zo te zien vind poes hem ook heel mooi!
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Pracht van een quilt! en in zo een korte periode? fantastisch gewoon om je droom zo snel verwezenlijkt te zien. Dikke proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. In één woord schitterend!!!! Wat is ze mooi geworden Jeannet, daar mag je met recht trots op zijn hoor!
  Ja ik ben het met je eens dat het zelf zoeken van stofjes tóch het leukste is. Omdat ik natuurlijk pas begin met quilten, was dat nog even een verrassing en had ik in eerste instantie een compleet pakket gekocht. Daar heb ik ook geen spijt van hoor, maar nu ik de MQ-BOM doe, vind ik het eigenlijk toch niet zo leuk dat ik de stofjes steeds thuisgestuurd krijg. Dus voortaan wordt het voor mij ook lekker snuffelen hoor.
  groetjes, jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het is echt een plaatje geworden. Ik ben ook meer een snuffelaar hoor. Vind de pakketten prachtig maar snuffelen en zij elkaar zoeken vind ik gewoon leuk. In de vakantie komt de mijn ook weer uit de doos en ga ik eraan verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Waauw Jeannet, ze is prachtig geworden. Ik herken het helemaal, bij mij verandert ook alles waar ik mee bezig ben totdat het eindresultaat (bijna) helemaal van mij is.En zo hoort het toch ook?
  Groetjes en geniet ervan, Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 17. What a great great job!!! GORGEOUS!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh wow! Wat mooi!!!! Daar mag je zeker trots op zijn... Ik herken je verhaal over de stofjes ook hoor. Ik ben ook meer iemand om zelf de stofjes uit te zoeken dan om kant-en-klare pakketen te kopen. Ik vind het te heerlijk om in de quitlwinkel te snuffelen naar nieuwe schatten.

  groetjes,
  Ieke

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Het is een beauty geworden, ik ga even zoeken wat voor een mooi gevalletje die suzanne van je gaat worden (als het te vinden is dan hè!) Ben zelf net als jij dol op het maken van dit soort quilts, veel lapjes, lekker combineren en rommelen... Dank je weer voor de inspiratie!
  groetjes, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wow, wat is zij prachtig geworden. Heel veel plezier ermee !

  Groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hij, o nee, jij vindt "zij" is werkelijk prachtig geworden. Het patroon en de kleuren zijn heel mooi.
  Fantastisch zeg, het doorquilten uit te kunnen besteden, daarover dan geen zorgen, dat ie in de "wacht" terecht komt!
  Gr.Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hoi Jeannet,

  Wat is het een plaatje geworden!!!
  Die kleuren... en dan de achterkant géwéldíg, je mag er heel trots op zijn.

  groetjes, Wilma.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hallo Jeannet superdeluxe is je quilt geworden prachtige stoffen die er voor gemaakt zijn heb je gebruikt.Ben benieuwd naar de volgende.Groetjes en nog een fijne week Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een schitterende quilt is dat geworden. Mijn complimenten hoor voor zoveel geduld. Groetjes van JOke

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wow, ik vind haar gaaf! Gek bij mij zijn het allemaal mannekes! Wat ziet zij er zo mooi uit en ik wil juist helemaal niet gaan wassen, ik vind dat nieuwe zo mooi, maar ja zoveel mensen zoveel wensen! En de poes??? Tuurlijk het is haar huis en ze moet het zich allemaal even eigen maken! Geniet maar van je schitterende creatie, knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Een echte beauty, Jeannet!! En ik snap helemaal dat je het liefst voor een grote quilt wilt gaan; en zelf je stofjes uitzoeken.......... ;))
  Er zijn er echt meer in den lande...... (gelukkig!)
  Ben benieuwd naar je nieuwe project en nu vooral genieten van die pracht op je bed!
  En je label: uniek!! Toch??!!
  Groetjes uit Ommen.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Een schitterende quilt, Jeannet! Wat zijn de kleuren mooi, zo'n oud patroon heeft toch iets aparts. Felicitgaties voor deze grote, prachtige quilt.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Oooo,,,wat mooiiiii!!!!
  Een "SUPERQUILT"!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Gefeliciteerd!! Zij is prachtig. En je hebt haar idd heel snel gemaakt. Wat hangt het prachtig daar over de schuttingdeur. En best nog een hele grote quilt. Ik ben daar ook dol op. Doordat ik bleef kijken naar de foto's hebben de gasten nu een heel hard gekookt ei!!Zelfs de achterkant is een plaatje.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Geweldig mooi!! Daar kun je toch nooit genoeg van hebben. Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik vind hem geweldig!!! Goed gedaan. Iets om trots op te zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hoi!
  JEETJE!!Wat ontzettend mooi!
  Prachtige kleurencombinaties en patronen...tjonge wat zal dat lekker slapen at midnight..under the mid19th...hi, hi...
  Ik hou ook erg van ouderwetse kleurtjes en stofjes...ben best wel een beetje jaloers hoor!
  groetjes fleur

  BeantwoordenVerwijderen
 33. PRACHTIG is ie,en mooie stofjes gebruik je steeds weer.
  Geniet ervan en veel succes met de volgende.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Het is een geweldig mooie quilt geworden Jeannet !

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Helemaal geweldig Jeannet. Schitterend patroon en de kleuren heb je perfect bij elkaar gezocht.
  Ik ben ook geen pakketjesmens. Mensen vragen vaak als ik stofjes koop, wat ik er van ga maken. Meestal weet ik 't niet. Een quilt 'groeit' in mijn hoofd en op een dag 'rolt' zij er uit...
  Geniet van je quilt en ik ben benieuwd naar je volgende project.

  groet Heleni

  BeantwoordenVerwijderen
 36. een plaatje is het!!!..( wel een grote dan hé!!..)..;0)
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Je quilt is prachtig. Ik ben er gewoon helemaal stil van.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Zij is prachtig geworden!! Mij wordt ook altijd gevraagd: ga je je quilts verkopen? nee, zeg ik dan. Maar wat moet je er dan mee? Gewoon bewaren!

  Groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Ze is prachtig geworden en je hebt geweldige kleuren gebruikt voor deze quilt.
  Groetjes Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 40. whoow ik vind hem echt super mooi schitterend geworden, prachtig gewoon.
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Hoi Jeannet,
  In een woord GEWELDIG.
  Wat is ze mooi geworden, wat een mooie stoffen, kleurencombinatie.
  Ik begrijp het als je zegt dat je geen pakkettenmens bent.
  Jij moet gewoon lekker door blijven snuffelen naar leuke stofjes en schitterende quilts blijven maken. Dat begrijpen alleen quilters.
  Groetjes,
  Anja Lems

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Congratulations!!!
  Great, great work...
  Congratulations!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Heel veel plezier met deze prachtige quilt! Nu hij op bed ligt zie ik eigenlijk pas hoe groot hij is...hihi!
  groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Ooohhh, zucht, wat een schoonheid van een quilt! Die zou ik dus mooi op mijn bed laten liggen. Als je er genoeg van hebt, Jeannet, op mijn bed past hij ook wel, hoor LOL
  En Suzanne??? Ik heb een nichtje, die zo heet. Als de quilt net zo leuk wordt als dat nichtje, nou dan zit het wel goed. Ben benieuwd!

  Groetjes,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Jeannet wat is het een plaatje, ik ben er stil van. En de achterkant is ook al zo mooi geworden. Wat zal je hier ook weer een plezier van hebben.
  Groetjes,
  Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Geweldig, zij is heel mooi geworden, complimenten!

  Groeten, Geke P Emar

  BeantwoordenVerwijderen
 47. MOOI!
  echt eer van al je werk in dit resultaat! nu heerlijk genieten

  BeantwoordenVerwijderen
 48. in een woord SUPER!!!
  marijke,

  BeantwoordenVerwijderen
 49. O wat een mooie quilt is dit geworden. Ik ben ook een stofjesmens en als je dan je eigen stofjes gebruikt, krijgt een quilt ook al is het een heel bekend patroon toch iets helemaal van jou. gr. Rita

  BeantwoordenVerwijderen
 50. G*E*W*E*L*D*I*G M*O*O*I !!!!!
  Wat een pronkstuk van een quilt is
  het geworden, Jeannet! En die lapjes
  zijn supermooi bij elkaar gesnuffeld!
  Wees er trots op en geniet er van,
  ze is het absoluut waard.
  Groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Weer een geweldig werkstuk af!! Die poes vind ik trouwens ook prachtig.

  Groeten van Veronique.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Ik vind hem zoooo mooi ben er gewoon stil van.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. hoihoi, wat ziet ze er mooi uit. Prachtig. Een dergelijke maat durf iknog niet aan....wie weet ooit.
  En inderdaad, zelf lapjes uitzoeken is ook leuk en een hele uitdaging..
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Gefeliciteerd met deze P*R*A*C*H*T*I*G*E quilt hij is super mooi ! ! !
  Groetjes Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Wat een machtig mooie dame..... e wordt er stil van. Jammer dat je je lades weer aan moet vullen :)
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Wouw wat een beautie is het geworden. Zo mooi die combinatie van stoffen en kleuren bij dit patroon fantastisch gewoon. Het is een echt pronkstuk geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Wat een schitterende quilt Jeannet, een om heel erg trots op te zijn!
  De kleuren heb je prachtig gekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Wat een schitterende quilt, Jeannet, je kunt er trots op zijn! Maar wat erg, dat "we",en ik als eerste geloof ik, je op het verkeerde beem heb(ben) gezet. Het leek toch echt alsof er midnight moest staan. Maar goed, hij is voor op je bed, dus dan komt het toch goed uit.
  Ja, poezen houden van schone was, en een schone quilt is dubbel lekker!
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Prachtig Jeannet, dat heb je snel gedaan! Echt ontzettend mooi! Groetjes Nardy

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Ik ben helemaal verliefd geworden op deze quilt!
  Wat is hij schitterend!!! En zo groot.
  Mijn complimenten hoor!
  Ben benieuwd wat je hierna weer gaat maken. Maar dat wordt ook vast weer heel mooi.
  Groetjes,
  Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Geweldige Quilt Jeannet! Echt een masterpiece! Staat prachtig op jullie bed!

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Hij is PRACHTIG. Heel heel mooi, en de stofjes zijn heel leuk en goed gekozen.
  Geniet er met volle teugen van. Die warme zomeravonden kunnen toch soms ook kil zijn hé.
  gr,
  Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Ik zie dat je al 65 reacties hebt. En terecht! Hierbij dan voor de 66e keer: Je quilt is prachtig geworden. Goed gewerkt!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Erg mooie quilt, snel gedaan zeg! En wat een slimme oplossing om die bonnenboekjes voor 't doorquilten te gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Prachtig Jeannet, ik heb vanavond de driehoekjesrand om de top heen genaaid...joepie, af! Nu nog sandwichen en quilten!

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Jeannet meid, hij is echt geweldig geworden, je kunt trots zijn !!

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Oooohhhh Jeannet wat een gave quilt! Prachtig gewoon. Maar dat we dezelfde smaak hadden, wisten we al.
  Misschien moet ik ook maar eens aan het bonnetjes sparen nu ik m'n handen niet meer mee krijg?

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Hij is prachtig Jeannet!
  Weer een heerlijke quilt om lekker onder te zitten/liggen/slapen of om gewoon uren naar te kijken, want er is zoveel te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Via Joke kwam ik op je site. Prachtige quilten maak je. Daar mag je zeker trots op zijn. Aan de reacties te zien zijn er vele die net als mij er zo over denken.
  Groetjes Hilda

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Helemaal super Jeannet! Geweldig is 'ie geworden (maar goed: ik heb jou dan ook nog nooit kunnen betrappen op het maken van quilts die niet mijn smaak zijn ;-) Leuk ook, je label op de achterkant. En natuurlijk horen op de quilt kattenharen te zitten: dat geeft extra warmte ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Jeannet, your quilt is stunning. You should be very proud. I am pleased it got the seal of approval from your furry feline friend.

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Jeannet wat een BEELDSCHONE quilt is het geworden!! Wees er maar lekker blij mee en trots op!!
  En meteen zo lekker "in"gelegen......;0))

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Een absolute beauty! Prachtige kleuren, leuke patroontjes...echt helemaal goed - wat zul je in je nopjes zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Super, super mooi Jeannet!! Daar ga je heel veel plezier van hebben!! (goed idee trouwens van die bonnetjes...)Groetjes, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 75. JEANNET!!!!! Daar waren al die kleine driehoekjes voor.
  Wat prachtig, mooi, grandioos, geweldig, een snoepje, gewoon helemaal te gek deze quilt.
  Je mag trots op jezelf zijn!

  Hahaha die zegelboekjes spaar ikke ook, inderdaad om iets voor mezelf te doen. Meestal zijn dat quiltstofjes tot nu toe, maar dit is ook een supergoed idee!

  En je quilt is dus ingepikt door de poes. Ook helemaal blij, wat een guitig koppie heeft zij/hij(?)

  Groetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 76. hola, ¡¡por favor ¡¡ yo tambien deseo plantar sus semillas de amapolas azules en mi huerto ,(no conozco esa variedad,muchas gracias.mi direccion es //Pilar Salvo. Urb Sta Mar Bloq 1 5 A Alcañiz 44600,Teruel .España.

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Wat een prachtige quilt, ik zou hem graag eens komen aaien en bewonderen. Foto's doen zo'n quilt nooit recht.

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Gefeliciteerd met je mooie quilt! Inderdaad snel gemaakt, maar heel veel uurtjes zitten er in.
  Bijzonder dat katten het altijd heerlijk vinden om op iets schoons te gaan zitten.
  De achterkant vind ik ook heel creatief.
  Geniet ervan!
  Groeten,
  Jacoba

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Oh, what a great quilt, good job...
  Have a nice day

  Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Hé?! Ik snapte er niks meer van. Tot ik het nog eens ging lezen.. en nog eens.. en nu heb ik hem! De eerste Mid19th die je liet zien lazen wij als Midight! En in je tekst stond MidNight.. Jaja.. ik heb hem door. Maar zo is het goed opgeslost. Of haal je nu toch de N er nog tussenuit?

  Hoe dan ook, het is weer een pláátje!

  BeantwoordenVerwijderen
 81. beetje laat zo te zien aan 85 reacties: ik heb ze niet gelezen en wat ik wil zeggen zal ongetwijfeld al gezegd zijn: wat een pracht, onwijs!!!! En in zo'n korte tijd: chapeau!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 82. WOW je quilt is prachtig geworden.....geniet er maar lekker van. Quiltgroetjes, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Beetje late reactie van mij en zag dat 'enkele' mij al voor waren gegaan ;). Wat een prachtige quilt is dat geworden! Ik vind ook je driehoekjes rand erg mooi erin en de kleurencombinaties erg mooi. Leuke foto's ook en niet te vergeten je achterkant!
  Groetjes
  Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Wat een reacties! Wat een feest! Je bent een mooi 'stofjes mens" prachtig gemaakt! Heel veel plezier ervan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Dag Jeannet,
  Al die reacties is loon naar werken en terecht. Hij is prachtig geworden. Een schoonheid!!
  Nu heb ik niet zo'n verstand van quilten, dus toch maar de vraag gesteld. Waarom laat je hem door een ander doorstikken. Is dat zo'n moeilijk werkje en kun je hem er nog mee verprutsen wanneer dat niet goed gaat. Of vind je het gewoon geen leuk werk? Laatste kan natuurlijk ook.
  Fijn weekend en lieve groet, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Muchas felicidades, es una colcha maravillosa!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 87. G*E*W*E*L*D*I*G Jeannet wat een schitterende quilt! Leuk om het hele verhaal erbij te lezen1

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet