Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

maandag 10 december 2012

Blogpauze

Lieve mensen, bij deze wil ik zeggen dat ik voor de rest van dit jaar heb besloten om een blogpauze te houden. Alles rondom het overlijden van mijn moeder grijpt me meer aan dan ik kan zeggen. De feestdagen die er aan komen en die voor mij even geen feestdagen zijn.
Ik wil niet steeds sombere stukjes schrijven, maar de realiteit is wel dat het leven somber is momenteel. Natuurlijk is er altijd een spanningsveld van wat je op je blog zet, en wat zich werkelijk ten diepste in je leven af speelt, maar die kloof is nu voor mij even te groot. Dat voelt niet goed.Ook stuur ik dit jaar voor het eerst in mijn leven geen kerstkaarten, straks moet ik weer een hele stapel bedank kaartjes sturen tav mijn moeders overlijden.De rek is er even uit.
In januari weer nieuwe kansen, het zal vast allemaal wel een plekje krijgen.Ik wens iedereen alle goeds toe de komende weken en in het nieuwe jaar, geniet vooral van de kleine dingen en van diegenen die je na staan. Dank ook voor alle medeleven en lieve woorden en mailtjes etc die ik heb mogen ontvangen, jullie horen weer van me in het nieuwe jaar.

102 opmerkingen:

 1. Je hebt groot gelijk Jeannet en is heel verstandig. Ik zeg altijd, neem je tijd......
  Ik wens je veel sterkte, liefde en kracht.

  lieve groet, Heleni

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel verstandig en zoals ik het lees ook heel nodig. Geniet van de ruimte die je blogpauze je geeft en neem alle tijd die nodig is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Begrijpelijk, heel begrijpelijk!!!!!
  Heel veel sterkte de komende tijd. Hopen dat het op den duur allemaal een plekje krijgt.

  groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Groot gelijk Jeanet je hebt die tijd nodig ik wens je heel sterkte en kracht toe neem je tijd wie jij nodig hebt

  Liefs Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Groot gelijk. Niet forceren en doen zoals het voelt. Kerst hoeft niet altijd vrolijk en lol te zijn. Het kan ook een warme tijd zijn met herinneringen die alleen jullie kennen en voelen. Probeer je daar aan vast te houden. Het wordt weer beter.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat we je blogjes even moeten missen, maar wat stelt dat voor ten opzichte van het missen van een geliefde? Neem je tijd om alles een plekje te geven. We wachten op je en denken aan je!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Groot gelijk heb je. Neem de tijd en dat gevoel van feestdagen die geen feestdagen voelen kan ik met je delen. Heel veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel begrijpelijk, een wijs besluit!
  Het leven kent geen pauze....
  Op je blog kan dat wel.
  Alle goeds gewenst, met hartelijke groeten!

  Jeanneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Kan je best begrijpen hoor.Ik wens je dan ook alle sterkte toe om het toch een plaatsje te geven.Weet wat het is en is niet altijd makkelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel begrijpelijk. Denk aan jezelf en veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het kost tijd om te verwerken dat de navelstreng nu echt los is.
  Jij bent zelf degene die bepaalt wanneer en wat je blogt.

  Ik wens je de kracht en ik hoop dat je er toch een bijzondere en gedenkwaardige Kerst zult hebben.
  Lieve groetjes
  Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wens je veel sterkte!
  Ik begrijp je heel goed. Ik heb de laatste 6 maanden praktisch géén berichtjes geplaatst op m'n blog, omdat het verlies van m'n man me zeer erg aangrijpt. Je beseft pas wat je had als je het niet meer hebt. :-(
  En we kijken alvast uit naar een nieuw jaar, een nieuw begin, ....
  Je bent niet alleen!
  Sterkte!
  Lieve groetjes,
  Anneliesje,
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jeannet, heel veel sterkte voor de komende tijd. Ook voor je man en zoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. neem de tijd die je nodig hebt.Ooit lukt het je terug te denken aan alle mooie momenten maar eerst moet het verlies een plekje hebben .
  Ik denk aan je

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel veel sterkte! Weet precies wat je bedoelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verdriet. Neem de tijd en rust goed uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel begrijpelijk Jeannet!
  Neem je tijd meid. Lastige maand er nu ook nog eens erbij. Sterkte
  LiefsAnsje

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jeannet doe waar je je goed bij voelt, jij moet het verwerken nu en een plaatsje geven. Maar heel veel sterkte meid en wees lief voor jezelf en hopelijk horen we in het nieuwe jaar toch weer wat van je.............gr.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Heel jammer maarwel begrijpelijk,ikzelf heb mijn moeder vorige week weg moeten brengen en die zit achter de geloten deuren,maar ik kan er nog naar toe maar toch gebeurd er iets.
  Heel veel sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Heel veel sterkte, ik begrijp het heel goed je moeder verliezen is een van de vreselijkste dingen die je overkomt in je leven en zeker in deze tijd worden we daar allemaal weer aan herinnert, het is iets wat iedereen overkomt maar mensen begrijpen het pas echt als ze het zelf hebben meegemaakt ik wens je heel heel veel liefs veel warme knuffels van je familie begrip van de bloggers en lezers en vooral weer heel veel geluk, liefde en gezondheid in 2013 en dat je maar veel mooie herinneringen mag hebben, liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heel begrijpbaar hoor!! Eerst zelf maar weer op krachten komen en weer helemaal jezelf terug vinden. En die donkere dagen en feestdagen maken het er niet makkelijker op.
  Hou je haaks en doe lekker rustig aan en in het nieuwe jaar lees ik je stukjes graag weer.
  Heel veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dag Jeannet, je beslissing is heel begrijpelijk. Neem je tijd. Ik wens je veel sterkte. En ik kijk er naar uit om eens je blogpauze om is je blog terug te lezen. Ik reageer wel niet altijd, maar begin de meeste dagen met het lezen van je blog. Je bent dan ook mijn 1ste volger.
  Groetjes, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Lieve Jeannet, ik geef je groot gelijk dat je even pauze neemt. Neem alle tijd die je nodig hebt, denk aan jezelf en je gezin: dat is het allerbelangrijkste. Sterkte ermee en *knuffel*

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Heel veel sterkte en geef jezelf tijd en ruimte.
  Hartelijke groeten

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Goed van jou!! Doe wat belangrijk voor je is, en dat is nu rouwen om je moeder... Wij lopen met z'n allen niet weg, en zoals je kunt lezen is iedereen het met je eens!! Neem alle tijd, zorg goed voor jezelf en ik wens je heel veel sterkte toe! Een dikke digiknuffel van Lupineke

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Heel veel sterkte in deze moeilijke donkere tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Je hebt gelijk,geef het de tijd om een plekje te geven..
  Sterkte Jeannnet!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Heel goed dat je de tijd neemt om te rouwen, want je moeder verliezen is niet niks en het een plekje geven heeft tijd nodig, soms meer dan je denkt, het is goed dat jij jezelf die tijd gunt en bloggen komt wel weer.

  Sterkte meisje en een dikke knuf
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Neem zoveel tijd als nodig is. Wij blijven gewoon op een afstandje wachten tot je de voordeur weer open zet.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. neem maar een kleine pauze om de boel op een rijtje te krijgen. Ik zal je stukjes en mooie foto's missen.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik wens je heel veel sterkte voor de tijd rond de feestdagen en hoop dat je er toch ook een beetje van kunt genieten.
  Het verliezen van een ouder is niet makkelijk. Ik denk aan je.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Kon ik maar samen even met je janken want het doet zo'n zeer. Zal je missen maar zie je weer in het nieuwe jaar.

  Groetjes met een zakdoek erbij,
  Marga♥

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Neem lekker de tijd voor jezelf en je familie en doe gewoon wat voor jou gevoel nu het belangrijkste is, je hebt toch iets heftigs meegemaakt en dat moet je rustig verwerken, de rest komt van zelf wel weer.
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Je hebt gelijk Jeannet neem de tijd ben je echt nodig hoor.
  Ik wens je heel veel sterkte.
  En zie je blog bericht volgend jaar heel graag weer, zal ze erg missen.
  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Neem de tijd Jeannet, dat bloggen kan wel even wachten. Je hebt heel wat te verwerken en en er staan nog moeilijke dagen voor de deur. Ik denk aan je!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Je moeder verliezen is erg,en daarom zal het je goed doen om even pauze te nemen want er kom nu veel op je af.neem de tijd om alles een beetje te verwerken en je blog dat komt wel.Ik wens jou en je familie veel sterkte .
  Groeten Simonne

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Je hebt helemaal gelijk Jeannet... doe wat voor jou goed voelt. Dat bloggen komt wel weer, maar nu gewoon even niet. Het verdriet en de pijn zijn té groot en dat heeft z'n tijd nodig. Maar je bent niet alleen hoor!
  knuffel, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Het is heel ingrijpend je moeder te verliezen.
  Heel veel sterkte.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Hallo Jeannet,

  Neem je tijd!! Zelf heb ik na het overlijden van mijn vader het rouwen 'overgeslagen', gewoon doorgegaan omdat het-niet-uit-kwam. Nog steeds pluk ik daar enkele wrange vruchten van....
  Heel veel sterkte!
  Groet,
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Goed zo, neem de tijd om dit grote verlies te verwerken en een plekje te geven en rustig met je gezin deze tijd door te komen, sterkte, knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Ik begrijp het helemaal! Neem je tijd, zeker in deze
  dagen, die al zo vol herinneringen zitten. Een
  blog bijhouden is dan wel het laatste, waar je aan
  denkt. Heel veel sterkte gewenst de komende tijd.
  Groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Neem de tijd meisje,... Rouwen om een geliefde heeft tijd nodig. Sterkte met de feestdagen want die zijn moeilijk met een overlijden,...

  Vorig jaar zijn hier met de kerstdagen menig traantje weggeveegd. Mis mijn lieve broertje zo vreselijk,...

  Ik denk aan je en tot in het nieuwe jaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Je hebt groot gelijk om je gevoel te volgen, dit heeft tijd nodig Jeannet. Ik heb gisteren mijn moeders kerstballen in mijn boom gehangen, had ze liever er weer bij haar ingehangen... dit blijft toch pijn doen.
  Veel sterkte de komende tijd en als je er weer aan toe bent zien we je wel weer.
  Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Lieve Jeannet

  Ik vond je ook al zo verschrikkelijk flink, dat ik dacht dit kan gewoon even niet. En een mens hoeft niet altijd flink te zijn, laat alles door je handen en hoofd gaan. En neem tijd om afscheid te nemen. Mijn moeder zei tegen mij, toen mijn vader overleden was: "dit is een olievlek die langzaam voorbij drijft, straks zie je weer helder water". Ik moet hier nog vaak aan denken.

  Heel veel sterkte voor jullie alle3. En voor 2013 een gezond jaar Jeannet.

  Lieve groetjes Ria V.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Lieve Jeannet. Ik begrijp je besluit. Juist met de feestdagen komt verlies extra hard aan. Neem je tijd om alles rustig te verwerken. Ik zal je missen op het blog. Ik hoop dat je alles een plaatsje kunt geven en rustig het nieuwe jaar in kunt gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Lieve Jeannet, ik wens je hel veel sterkte toe, de komende dagen, doe het rustig aan, geef het een plaatsje in je hart, afscheid nemen doet pijn, en het heeft zijn tijd nodig
  Denk aan je
  Liefs joke en kijk uit naar je terugkomst, we zullen je missen

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Neem de tijd, de kersttijd is toch altijd een tijd dat we naar binnen gaan, en dat zal voor jou nu zeker gelden. Verwerk het verlies van je moeder op je eigen manier, zonder vrolijker te hoeven doen dan je je voelt. We zullen je berichten zeker missen, maar dat is niet belangrijk. Ondanks alles toch goede kerstdagen met je eigen gezin, en goede wensen voor 2013. groeten van liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Je hebt groot gelijk jeannet, rouwen heeft heel veel tijd nodig en vraagt al je aandacht en energie, laat zo'n blog je niet op de nek zitten omdat er iets gepubliceerd "moet" worden. Dat komt wel weer als je daar aan toe bent. Ik wens je veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Veel sterkte de komende tijd. Rouwen doet pijn en kost tijd. En dan moet er geen blog op je nek zitten.
  Tot in het nieuwe jaar.
  Lieve groeten Baukje

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Hoi Jeannet,
  Als je effe geen zin hebt om te schrijven moet je dit vooral niet doen (rouwen heeft z'n tijd nodig en niemand kan je zeggen hoelang dit dan wel is).
  'k Wens je veel sterkte, toch nog een lichtje tijdens de eindejaarsperiode en er terug vol goede moed tegenaan volgend jaar.
  Groetjes,
  Ann

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Neem je tijd om alles te verwerken, niets is belangrijker dan dat. ik wens je sterkte en Liefde en Licht, als alles een plaatsje heeft gekregen zien we je weer terug in Blogland. groetjes van Els.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Neem je tijd, voor dit verlies. Iedereen doet het gelukkig op zijn of haar eigen manier. Je hoeft je niet te verontschuldigen hoor. Ik wens je toch een klein lichtpuntje toe in deze dagen.Sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Heel begrijpelijk. Doe het rustig aan en neem je tijd. Er zal een moment komen dat ook voor jou de zon weer gaat schijnen, alleen lijkt dat nu nog heel ver weg.
  Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Je hebt helemaal gelijk, sterkte voor de komende tijd. Groeten en liefs ELza.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Neem de tijd om dit verlies te verwerken en een plekje te geven. Ik hoop dat je ondanks het verdriet toch samen met je dierbare mannen een beetje kunt genieten van deze tijd.
  Sterkte toegewenst.
  Warme groet,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Neem de tijd om dit verlies te verwerken en een plekje te geven. Ik hoop dat je ondanks het verdriet toch samen met je dierbare mannen een beetje kunt genieten van deze tijd.
  Sterkte toegewenst.
  Warme groet,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Heel veel sterkte Jeannet. Groetjes, Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Heel veel sterkte toegewenst. Neem de tijd om het een plekje te geven.
  Tot volgend jaar.
  Groetjes, Renske

  BeantwoordenVerwijderen
 59. begrijpelijk. daarom alleen een hartelijke groet. tot later!

  BeantwoordenVerwijderen
 60. lieve Jeannet, ik leef met je mee, weet wat het is zo'n inmens verdriet te hebben, wens je heel veel liefde en sterkte toe, dikke warme knuffel, vero xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Veel sterkte voor de komende tijd .
  Gun je zelf wat rust zodat je het een plekje kan geven .

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Ik herken je gevoel. Gisteren 5 jaar geleden overleed mijn moeder. Ik wens je veel sterkte en veel warme gevoelens als je de komende tijd aan de mooie herinneringen denkt. Lieve groeten en tot blogs in het nieuwe jaar,
  Een bloglezeres die je niet kent, maar graag je blog leest.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Veel sterkte en neem vooral je tijd!

  Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Heb wat van de reacties gelezen.
  Je hebt in ieder geval veel steun van je lezers die je alles goeds toewensen.
  Dat lijkt me heel fijn al die steun.
  Ik wens je ook veel sterkte de komende feestdagen.
  Met zulke dagen mis je iedereen die je verloren hebt het meest.
  Steek een extra (kerst)kaarsje aan voor je moeder deze kerstdagen.
  Doe rustig aan en probeer van de kleine dingetjes te genieten.
  Ik zie hopelijk weer een blogje van je in het nieuwe jaar.
  Groetjes,
  Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Wat goed van je, om even rustig aan te doen. Heel veel sterkte!
  Groetjes, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Wij begrijpen je.
  Heel veel sterkte deze dagen.
  En we wachten gewoon rustig af tot jij er weer aantoe bent om te schrijven.
  Groet Janny S.

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Ha Jeannet, heel begrijpelijk dat je even rust neemt.
  Sterkte, Susi

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Neem even tijd voor jezelf.
  Hartelijke groeten, Beppie.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Wel jammer, maar heel goed voor te stellen. Heel veel sterkte deze dagen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 70. We gaan je heel zeker missen !!! Maar jij voelt aan wat je moet doen en dat moet je dan ook doen (oei wat een moeilijke zin zo later op de avond, maar je begrijpt me vast wel).
  Alles moet weer eventjes op de juiste plek vallen en dat heeft tijd nodig die wij jou ook graag gunnen, dus wij gaan gewoon wachten totdat jij er weer klaar voor bent.
  Ook wens ik je evengoed mooie "warme" kerstdagen toe met je geliefden en mooie herinneringen aan je moeder.

  PS. Groot gelijk van de kerstkaarten. Wij sturen er nooit maar maken daarvoor in plaats een bepaald bedrag over aan Kika, wat we normaal gesproken aan kaarten postzegels kwijt zouden zijn en een beetje extra uiteraard.

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Hallo Jeannet zorg goed voor jezelf en neem de tijd, uit ervaring weet ik dat je er nooit helemaal overheen komt maar de scherpe kantjes gaan eraf.
  Heel veel sterkte warme groet Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Heel veel sterkte de komende tijd.
  Groet Hanny.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Wens je heel veel sterkte met het verwerken.Met het overlijden van je Moeder,ben je nu 'kind af' en dat doet pijn.Straks komen alle mooie herinneringen weer boven en wordt de pijn van het verlies minder scherp.
  Toch een goede Kerst en veel liefde,geluk en gezondheid voor jou en je gezin voor het komende jaar.
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Heel veel sterkte en een dikke knuffel!
  Lieve groetjes, Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Na het overlijden van mijn broer lukt het mij ook nog steeds niet om te bloggen. Ik begrijp je volkomen. Ik wil je alleen maar heel veel sterkte wensen. Neem alle tijd om het te verwerken en een plaats te geven. En december is gewoon een hele mooie maand maar ook vaak een moeilijke maand.

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Een weg die je hart je ingeeft, is altijd de juiste. De rauwe en pijnlijke werkelijkheid, lijkt in de 'vrolijke' decembermaand soms nog rauwer en pijnlijker. Goed dat je even plaats maakt voor jezelf en je gezin. Jullie zijn in mijn gedachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Ach Jeannet, logisch dat het even niet wil, het is allemaal nog zo pril en je moet de feestmaand nog door met al die herinneringen aan je moeder. Neem de tijd! En we hopen tot gauw! Sterkte voor jou en je man en zoon. Een stevige knuffel van de veluwe! XIda

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Veel sterkte hoor,bij het overlijden van mijn schoonvader zei iemand me dat er alle seizoenen overheen moesten gaan voordat het echt een plekje in je leven krijgt en ik kan je vertellen dat dit zo was maar....ook dat het elke dag betert al blijft je lieve moeder voor altijd in je hart bewaard ,
  dikke knuffel van Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Absolutely. May you find peace in the days ahead.

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Lieve Jeanet neem je tijd! Het is nog maar zo kort geleden en in deze tijd van het jaar is het extra moeilijk.
  Sterkte voor je gezin en hopelijk horen we weer van je in het nieuwe jaar.
  Heel veel sterkte.

  liefs, Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Lieve schat , neem je tijd rouwen is hard werken heb ik ondervonden.
  En deze dagen maken het nog eens extra donker.
  Alles de eerste keer zonder ............
  Neem je tijd er komen vanzelf weer lichtpuntjes
  Mijn motto: geen dag zo donker of het wordt weer licht!!
  Knuffel Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Veel sterkte, Jeannet! Ik hoop dat je alles een plekje kunt geven.

  Groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Hoi Jeannet,
  Ik herinner me idd dat iemand vroeg hoeveel dat rek koste, en aan jou foto te zien was jij dat dus.
  Jammer dat ik het niet wist, vind het altijd erg leuk om mede bloggers te ontmoeten.
  Nou, mocht je alsnog interesse hebben, dan weet je me te vinden;-)
  ik lees dat je het heel moeilijk hebt nu. Wat erg! Ik wil je dan ook heel veel sterkte toewensen hoor!!!
  lieve groet vanuit Goedereede,
  Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Wat fijn omzoveel mooie reacties te lezen bij je. Sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Veel sterkte, Jeannet
  neem de tijd
  Groetjes Berbel

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Jeannet, je hebt gelijk doe rustig aan het heeft tijd nodig, het zal op en neer gaan sterkte met alles.

  Rietje

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Beste Jeanette, heel begrijpelijk dat je een blogpauze neemt. Probeer je hoofd maar even leeg te maken, niets moeten, gewoon alles op je af laten komen.... Tijd nemen om te rouwen.
  Koester de mooie momenten, de mooie herinneringen aan je moeder! Zij is en blijft een deel van jou!
  Heel veel sterkte.
  Lieve groeten, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Neem lekker de tijd om weer een beetje tot jezelf te komen. Ik denk niet dat er iemand is in blogland die dat niet begrijpt.
  Veel sterkte en graag tot januari (of later).

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Ik snap heel goed dat je hoofd er nu even niet naar staat om hier lekker te babbelen. Ik wens je veel sterkte in deze donkere dagen! Neem je tijd, en we zien je wel weer verschijnen als je er klaar voor bent.
  Groetjes Betty

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Beste Jeannet,heel veel sterkte voor de komende tijd.

  Groet, Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Heel veel sterkte, Jennet, voor zo'n gemis heb je tijd nodig. Vooral met Kerst en Nieuwjaar grijpt je dit vast erg aan. Ik kan het me helemaal voorstellen dat je even een pauze neemt.
  O, en mijn reactie-probleem is opgelost, zoals je ziet.
  Lieve groeten
  Jane

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Heel veel sterkte Jeannet....niet voor iedereen zijn dit leuke dagen....zal ook blij zijn als het nieuwe jaar is begonnen...hou je taai en tot dan... groetjes Francien.

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Thank you for showing your work this 2012.
  Happy Christmas

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Je hebt groot gelijk, neem de tijd om het leed te verwerken. Ik zit zelf ook in een onzekere tijd met mijn vader, de kerstdagen zien er dan toch anders uit. En toch wens ik je fijne feestdagen, en een voorspoedig 2013.

  Groetjes Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Go with what is in your heart, Take care have a nice break and will look foreward to hearing from you in the New Year x

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Toch hoop ik dat je met man en zoon een beetje fijne kerst hebt.
  Een meelevende Janny Schoneveld

  BeantwoordenVerwijderen
 97. I am so sorry to read about the loss of your mother. I too lost my mum in July and I feel like I haves been cast adrift and am floating alone in the ocean. I am hoping that time will eventually heal the pain of loss. xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet