Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

vrijdag 14 februari 2014

Spreuk


Contact is de waardering van het verschil. Offe.......vriendschap is geluk hebben!

7 opmerkingen:

 1. Jeannet, ik heb zeker geluk : dit jaar zijn we als groepje van 6 vrouwen 60 jaar bevriend met elkaar.Veel lief en leed gedeeld.

  Groetjes, Jacqueline.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal mee eens! Mijn beste vriendinnen zijn juist heel anders dan ik, maar daarom weten we elkaar te boeien.
  Fijn weekend en groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vriendschap is zeker geluk hebben en is er in allerlei gradaties. Probeer niet alle vriendschappen naar hetzelfde niveau te brengen. Gaat nooit lukken.
  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Happy Valentine vanuit Zweden
  Fijn weekeinden groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Precies.... Lekker hapje voor vanavond? Of is hij al op?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Yes so true .I have lovely dear life long friends from teenage years
  Have a lovely weekend.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet