Quilting Jeannet

Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan Zee, de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beestje, fietstochtjes, en mijn heerlijke gezinnetje met twee mannen, maar vooral over handwerken en het perfecte van het imperfecte, het Wabi Sabi gevoel, geniet mee als je zin hebt! Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid.(helaas krijg ik de tekst niet groter....:( )

woensdag 23 juli 2014

Nationale rouw


3 opmerkingen:

 1. Ich fühle mit Euch und umarme Euch in der Trauer .
  Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. keeping you in my thoughts and prayers

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sincerest condolences to the good people of the Netherlands. Your kind and dignified treatment of all the victims is in sharp contrast to the despicable actions in Eastern Ukraine. Sending much love to you and your countrymen.
  Donna in Harwich, MA

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden zonder pardon verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Hartelijke Groet, Jeannet