Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

dinsdag 24 mei 2011

Nieuw leven! en het vredesgroeitapijt

Ik had mijn vorige bericht raar geplaats, dus gráág even naar onderen scrollen voor meer foto,s en het vredesgroeitapijt!

7 opmerkingen:

 1. Aaaahhhh wat lief!!!!!!Heerlijk om naar te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief!!! Hier zit een echtpaar met 5 jonkies!! Ik kan daar zo van genieten. De eendjes met jongen de parelhoentjes?? oh heerlijk..

  En ja ik kijk ook nooit tv, soms met 1 scheef oog maar verder niet. Maar dit is leuk!!! Geen water, gas en electra. En tot groot ongenoegen van hun dochter... geen wc papier.... zo leuk om te zien...
  Oh hemel ik klets je blog helemaal onder met mijn geklets...
  :o0

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk idee dat tapijt en wat een prachtige zwanen foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben voorlopig nog niet weg hoor maar wel vast aan het verzamelen. Dan hoeft het niet op het laatste moment. Overigens overweeg ik wel een blogpauze nu ik niet zoveel kan quilten. Geeft wat meer rust denk ik. Als daar dan ook de problemen bij blogger bij komen.... Zal er eens over denken.
  Prachtig zwanengeluk laat je zien met mooie foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lief plaatje! Ben benieuwd of de reactie lukt. Ik zie in ieder geval de woordverificatie. Dus dat gaat al goed.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet