Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

woensdag 21 december 2011

Winkelen in eigen kast!

Wie gaat er met ons ,Jeannet en Conny (klik) de uitdaging aan? Wij schrikken soms van onze enorme voorraden stof en toch komen we steeds opnieuw in de verleiding nog net dát ene mooie lapje te kopen. Dat ene stofje waarvan we denken het niet te kunnen missen. Onze kasten puilen uit en we hebben voorraad genoeg voor vele quilts.We moeten wel 80 worden om alle stof op te maken. En toch, is er vaak dat stemmetje dat zegt: "heb je dat nu echt wel nodig?"....en als we echt eerlijk naar onszelf zijn zou het antwoord "nee" zijn.Daarom dit ludieke initiatief.
Bij deze nemen wij ons voor om in het jaar 2012 GEEN STOF te kopen, maar uitsluitend te winkelen in onze eigen goed gevulde kast.Streng he? Wat wel mag is stoffen ruilen onderling en natuurlijk ook stof krijgen en winnen!Het moet ook mogelijk blijven om grote stukken stof voor achterkanten of randen bij te kopen als we die niet in onze eigen voorraad hebben, anders zitten we straks met allemaal Ufo,s......Het gaat meer om de impulsaankoop van allerlei stofjes.Elke laatste dag van de maand melden we op onze blogs of we het een hele maand zonder aankopen hebben gered, spannend!!
Wie gaat er met ons ook deze uitdaging aan?  Het is maar voor een jaar, tenminste....wie weet hoe het bevalt.....Meld je aan door één van ons een mailtje te sturen ( j.j.j.delaat@planet.nl  of connysquilts@live.nl ) en zet het logo met de link op je blog.Misschien kunnen we een keer een onderlinge lapjesruil regelen? Enne, om eens met "de billen bloot" te gaan.....dit is de inhoud van mijn kast......eh, een klein deel er van dan ......
Oeps, het zal niet meevallen voor deze "stofjes fetisjist"ik begin geloof ik maar eens om mijn allerliefste mannetje een groot pakket "zakdoekjes"te geven voor onder de kerstboom......Dat wordt creatief denken in het nieuwe jaar!

groetjes Jeannet en Conny

70 opmerkingen:

 1. Joepie het plan is gelanceerd! Laten we hopen dat er nog heel veel bloggers mee gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee hoor !! Ik doe niet mee, het is véél te leuk steeds nieuwe lapjes te kopen....ik geniet daar iedere keer weer van. Maar jullie heel veel succes! (of moet ik zeggen sterkte?);0))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed plan! Je voorraad lijkt wel op een groothandel! Veel plezier en succes ermee.
  Groetjes,

  Jeanneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helaas, ook ik laat het aan me voorbij gaan. Ik weet wat voor leuke series er op komst zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt niet!! Ik heb het voordeel dat ik nog niet zo lang met quilten bezig ben dus mijn lapjesvoorraad is nog helemaal niet groot. Er kan nog genoeg bij hoor... jippieeeee!!!
  Maar ik begrijp wat je bedoelt wanneer ik zo je foto's bekijk. Hier kunnen nog heel wat prachtige quilts van gemaakt worden. ;-)
  En van het geld dat je uitspaart, kun je een mooi quiltboek kopen of een patroon dat je leuk vindt.
  groetjes, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een goed initiatief. Nou ben ik nooit zo'n emotieaankoper geweest. Ik doe mee maar ik doe het anders, ik wil geen stofjes kopen (behalve voor achterkanten, randen) Maar ik wil wel stoffen zelf verven.!! Ruilen vind ik ook een goed idee. Moeten we veel meer doen. Als dat in jullie regels pas doe ik mee, anders pak ik mijn eigen uitdaging op.
  groeten van liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed idee maar als je nu geen blog hebt?
  Gr marion

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik doe echt niet mee! Ik ga al een heleboel stofjes gebruiken voor de huisjes, voor mijn hexagonnen, voor mijn klokhuisjes en er zal nog wel meer langskomen, want ik ben altijd in voor iets nieuws.

  Groetjes van Rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wat een goed plan!!
  Mar of ik dit zou kunnne??
  pppfff,....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nee hoor ik doe niet mee, mijn voorraad is niet zo grooot...
  Was net van plan dit jaar eens mijn voorraadje wat groter te maken, nu ik een baantje heb gevonden...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik doe gedeeltelijk mee omdat ik al had voorgenomen om eerst alles af te maken waar ik mee bezig ben en echt maar dan ook echt niets nieuws meer te beginnen. Ik zal toch nog stoffen moeten kopen voor de quilts waar ik mee bezig ben omdat ik niet zo'n geweldige voorraad stof heb en als ik een quilt ga maken ik echt voor die quilt stoffen koop. Maar ik vind het wel een geweldig initiatief.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik begrijp dat er OOOOhhhh comprareis meer stof voor volgend jaar? Ik kan me niet verplichten tot dat .... ik ben een gek op stoffen, Ik zal foto's van alle .... Ik wens u een heel gelukkig nieuwjaar vol vrede, gezondheid en werk. Al snel, Liliana van Las Palmas.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een enig initiatief, maar ook ik zal daar niet aan kunnen voldoen, maar ga wel aan mijn voorraad knabbelen, wil nog zoveel maken. Fijne feestdagen en groetjes van Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hallo Jeannet mooie stofjes heb je in vooraad.Ook ik doe niet mee ik vind het zo leuk om nieuwe lapjes te kopen dat ik nu al weet dat ik het niet volhoud.Veel succes.Groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gelukkig quilt ik nog maar drie jaar...dus zoveel stofjes heb ik niet en elke vier weken kom ik in Zutphen..pff.. dan wil ik mij niet in houden! Overigens die kast met zoveel stofjes ziet er super uit ...niet te leeg maken hoor..veel te gezellig zoveel voorraad!!! Groetjes en succes met jullie voornemen, Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wat lees ik nou...als medewerker van een quiltwinkel kan ik van dit initiatief natuurlijk niet echt blij worden ;-) (kunnen er eind 2012 een paar quiltwinkels sluiten, dat zou jammer zijn, toch?) al snap ik het best want ik heb zelf ook zo'n kast. Ik geniet daar echter volop van en heb een goede tip voor iedereen die lapjes teveel heeft: maak er quilts van voor goede doelen, of doneer aan de stichtingen. Zij zijn daar heel erg blij mee. Denk bijvoorbeeld Stichting Verdanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Misschien voor mij in 2022? Ik quilt nog maar net een jaartje en wil graag m'n stofjescollectie nog uitbreiden. Lapjes ruilen is natuurlijk altijd leuk! Succes hoor! Groetjes Nardy

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Nee ik doe niet mee. Dan ben ik zo uitgequilt. Ik heb wel wat liggen maar zeker geen hele stapels. Dus als ik mag nog een beetje shoppen

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Nee....brrrrr.......doe niet mee!!! Er zijn nog zoveel stofjes die ik wil kopen!!!! Dus....ik sla even over.
  Daarnaast quilt ik nog niet zolang, mijn voorraad is nog niet zó groot! En wat dacht je van de de quiltwinkels, die moeten ook draaiende gehouden worden!
  Groetjes, Hubertine

  BeantwoordenVerwijderen
 20. goed idee hoor, heb ik in 2011 gedaan, ik heb toen telkens iets gekocht zoals een apart lineaaltje of klein snijmatje of andere handige frutsels, maar helemaal zonder kleerscheuren ben ik er niet afgekomen hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Nee hoor, jammer voor jullie, maar ik doe ook niet mee.
  Ik heb veel, maar lang niet zo veel als op die foto.
  Ik mag dus nog !
  grtjs Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 22. ik heb het net een jaar gedaan (365minderofmeer) en is me prima bevallen. Misschien doe ik nog wel een jaartje mee, ik denk erover.......

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Oh help Jeannet, wat zeg je me nou. Een foto durf ik al helemaal niet te laten zien. Ik heb mij wel al voorgenomen mijn plannetjes die ik dit jaar heb gehad volgend jaar uit te werken. Voor deze plannen heb ik de stofjes al in huis dus als het goed is hoef ik niet zo vaak naar de winkel. Maarrrrr, dat is zo'n heerlijk tijdverdrijf. En ik was van de week nog bij ons bij het Hobbyhoekje en daar komen in februari zoveel mooie cival war stofjes binnen. Dit ga ik niet redden :)
  Groet Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Goedenavond Jeannet,

  Geld dat alleen voor lapjes? Ik denk weleens meer bij mezelf; maak nou eerst eens alles op wat je hebt, dan kan ik volgens mij heel lang vooruit....

  Leuk idee trouwens.....
  Daaaag Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 25. hai, wat een leuk idee van jullie. Mijn kast is echter nog niet zo gevuld met quiltlapjes als die van jullie. Het past bij mij gewoon nog op 1 plank. Maarja, ik quilt nog niet zo heel lang en mijn tweede 'voordeel' is dat ik nogal wat moeite moet doen om bij de quiltwinkel te komen aangezien manlief de auto naar het werk nodig heeft....
  Daarentegen is mijn voorraad kledingstoffen voor de kinderen wel groot, en daar heb ik me wel voorgenomen om eerst daar te gaan zoeken voordat ik een nieuwe lap ga kopen voor dat superleuke jurk of stoer shirt......
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. ECH NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ....moet er niet aan denken!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Geweldig idee... maar ik woon al veraf van een quiltwinkel en ik ga pas als ik iets nodig heb, de verleiding is dan wel heel groot.Misschien moet ik in 2012 wel iets halen?!?

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik doe niet mee maar ik vind het een heel leuk initiatief. Wel wil ik meedoen als je wilt ruilen. Dus als je een paar felle stofjes nodig hebt of juist een aantal klassiekere (civil war achtig) stuur dan gerust een mailtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Stashbusting, heel leuk, ik doe al jaren 50-50, want ik ga toch ook wel onze eigen quiltwinkeliers sponsoren door regelmatig hier en daar wat aan te schaffen, want anders gaan zij failliet!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik heb al een half jaar niets gekocht en ben ook echt van plan mijn aankopen te beperken tot noodzakelijke randen en achterkanten. Maar of ik het vol houd ???????
  Het is bijna zo iets als stoppen met roken en dat was al zo moeilijk.
  Maar ruilen lijkt me wel wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik durf niet eens een foto te maken van al mijn stofjes, zou me doodschamen :-) Kan onderhand zelf een winkel beginnen maar om nu mee te doen met jouw actie ?
  Sorry ... ik koop TE GRAAG lapjes hahahaha, dus ik hou dat niet eens een maand vol ;-)
  is dat kleine ding nog steeds niet aangekomen .... help !!!!
  Mocht hij er komende week nog niet zijn dan ga ik een nieuwe maken voor je !!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Nou nee Jeannet, ik ben dit jaar heel streng voor mezelf geweest en heb alleen een paar lapjes gekocht, die ik echt nodig had voor de CW quilt. Volgend jaar wil ik mezelf weer af en toe trakteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Heb bij Conny al gemeld dat ik WEL meedoe. Maar euh.......staan er ook sancties op overtredingen?

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ik lees het nu net en schrok natuurlijk ook als eigenaresse van Atelier Bep. Als er niemand meer lapjes koopt dan kan ik ook geen nieuwe series kopen,dan ben ik verplicht om mee te doen met de actie, maar gelukkig zijn er geluiden dat er toch nog wel lapjes gekocht gaan worden want ik ben ook verslingerd aan nieuwe lapjes, Bep

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Was ik nog eens, ook ik heb verschillende goede doelen waar ik mijn voorraad wat minder laat zijn.
  Bep

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Het is wel een leuk iniatief, heb ook een winkel vol ,ook op rollen...; maar tja telkenmale je een nieuw project begint, mis je juist dat gepaste kleurtje, ik doe dus niet mee , want ik weet van mezelf dat ik in overtreding zal gaan.... dus bij deze bedankt voor de uitnodiging, vind het wel moedig van jullie hoor! Mocht je een kleurtje of iets dergelijks nodig hebben kun je me bereiken : patchworkstar.blogspot.com
  of via mail . Groetjes uit Brugge zo steun ik jullie ook in het project een fijn en stoflooswinkelen in 2012 . Carine

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ik kan inmiddels met mijn goed gevulde kasten ook een winkeltje beginnen en er staat voor een vermogen in....maar ik kan er geen afstand van doen...sommige stofjes zijn allang niet meer te krijgen maar nog zo prachtig en het gaat mij niet om de designer...ik pak wat ik een mooi stofje vind om in mijn friemeltjes te verwerken...soms geef ik dozen met scrapjes of stukken lapjes weg omdat ik toch steeds weer nieuwe stofjes pak.....en er geen meer kopen is geen optie voor mij.....het blijft te leuk!! Ik zou zelfs volgende maand/jaar met mijn verjaardag al in övertreding"zijn....de stofjes zijn al besteld als cadeau en onderweg...succes jullie verder...groetjes Francien.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Aaai....wat moeilijk! Mijn hart zegt doe mee maar mijn verstand gaat het toch winnen en zegt niet doen. Ik vind het kopen van lapjes zo leuk en ik weet welke nieuwe series er op komst zijn. Ik zou in de eerste maanden meteen al tig keer mijn belofte breken. Maar ik vind het wel een leuk initiatief en ga het op de voet volgen! Succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. ahum...tjsa...ehh...en al vind ik dat ik het moet kunnen doen met mijn voorraad,vrees ik de vrees... maar het is ook zo vreselijk verleidelijk om straks op de beurzen weer mooie lapjes te scoren. Want die zou ik wel graag weer, als het gaat, bezoeken. Ik weet zeker dat manlief me graag aangewenst wil zien... maar voor stukjes te ruilen, wel van lapjes waarmee ik geen projeckten bezig ben...daar ben ik wel voor in....
  Zo hoorde van de week op de radio dat bijna van alle voorgenomen voornemens 98 % van mislukt...
  Hoef ik me ook niet zo schuldig te voelen...erg toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Ik koop alleen stofjes als ik iets nodig heb,veel in voren heb ik niet
  maar het is heel goed eerst alles op te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Zo veel heb ik niet,
  hele fijne kerst,groet irena

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ik heb ook voorraad zat en afgelopen jaar ook niet echt veel gekocht (dacht ik..) Maar om nu niks meer te kopen. We moeten ook aan al die leuke quiltwinkels denken. We moeten de economie draaiende houden en zeker in deze tijd is het voor hun al zo zwaar. Dus nee, ik doe niet mee. Maar zomaar van alles kopen doe ik toch niet. (heb niet eens tijd om vaak naar een leuke(quilt)winkel te gaan helaas)

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Voor iedereen die zich zorgen maakt over de quiltwinkels...hoe denk je dat onze kasten zo vol geraakt zijn???? Wij hebben de quilteconomie toch al behoorlijk gesteund toch? En doen dat nu even een jaartje niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Hier kan ik wat van leren. Ik begin net en vind alles even mooi. Niet te veel kopen dus. Ruilen kan misschien ook nog.

  Veel succes!
  groetjes,
  Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Ik vind jullie initiatief super!
  En eigenlijk moet het ook héél goed kunnen
  Ook hier zitten lapjes voor nog tig jaren
  Alleen zit de verslaving ook bij mij zo diep dat ik wrsch niet zonder stofshotjes ga kunnen een heel jaar lang :o-
  Ik wens jullie wel héél veel succes en blijf piepen of het jullie gaat lukken
  Fijne, warme en liefdevolle dagen gewenst en veel doorzettingskracht voor 2012!
  Freubelgroet, Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Ja Conny, dat is wel een hele goeie opmerking van je! daar had ik nog niet eens aan gedacht...hoe komen die kasten zo vol.....

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Nou, ik wens jullie succes! Een jaartje is toch zo om, nietwaar?
  Maar ik doe ech nie mee - stel je voor, kom ik een weekje naar Nederland, en kan ik niet naar Petra Prins, of Bep, of Stegeman in Rouveen - ik krijg er nu al nachtmerries van..............:o)
  groetjes
  Jane

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Helemaal mee eens hoor, volgens mij kan 90% van de quiltsters wel een jaartje zonder nieuwe aankopen. Of de eigenaars van quiltwinkels er ook zo blij mee zijn? Ach.....wie houdt dit nu vol, een jaar lang geen lapjes kopen.....geen quilter toch???

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Inmiddels heb ik al een hele voorraad stof opgebouwd de laatste jaren. Mijn schoonzus zegt namelijk dat ik niets hoef te kopen en dat ik tot ik 100 jaar ben voorzien. Dit jaar heb ik naast de blauwe lapjes voor mijn quilted diamonds bijna geen stof gekocht en dit vind ik best knap.
  Probeer dit volgend vol te houden.
  Groetjes Liesbeth a.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Mijn stofvoorraadje kan ik 1 kleine doos doen. Nee, ik doe niet mee want ik ben nog maar kort begonnen met quilten. En omdat ik ook maar een klein quiltkastje heb, kan er ook niet veel in. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Ja leuk al is mijn winkeltje heel bescheiden, ik ga van de nood (te krap budget) een deugd maken en de uitdaging aan voor het komend jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Nee ik doe niet mee, ik heb nog niet zoveel. niet genoeg voor de huisjes dus ik zal wel moeten kopen ha, ha, ha,

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Felicidad en estás fechas tan señaladas en compañía de todos los seres queridos. ¡¡FELIZ NAVIDAD!! y próspero, venturoso y creativo 2012

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Zonder woorden heb ik het afgelopen jaar geen enkel stofje bijgekocht. Nu heb ik ook heel weinig gequilt, eerlijk is eerlijk, maar er ligt hier ook nog heel veel. Maar ook borduurpatronen heb ik niet gekocht, wel breiwol en haakkatoen. Dus ja, als ik geen stofjes koop wordt het wel wat anders... Toch heb ik ook WEER het voornemen mijn op m'n voorraden in te teren: stoffen, borduurspullen en wol.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Leuk idee maar sorry ik doe niet mee ,als ik ergens heen ga kan ik het niet laten om toch een lapje mee te nemen.
  Succes hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Kleinkind op komst en helemaal geen kinderstofjes dus kan echt niet meedoen. Verder heb ik een vreselijke hekel aan winkelen behalve in quiltshops dus.........

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Thank you for visiting my mother's blog. http://singerfeatherweight221.blogspot.com/

  Gaileee

  love2sew4fun.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Hahaha.... dat lukt je nooooit! Wat
  ben ik trouwens blij, dat ik nog niet
  zo lang bezig ben en nooit lapjes
  "voor de heb" heb gekocht, want nu
  kunnen jullie allemaal, met die volle
  kasten, van jullie voorraadjes afkomen
  door te doneren aan een beginnend
  quiltster (sterke voorkeur voor repro-
  duktiestoffen) en dat is natuurlijk
  veel leuker dan zakdoekjes voor je man. Maak ik er een mooie quilt van,
  herkennen jullie je lapjes en de
  kasten ruimen lekker op. Ik ben
  volgende week jarig!!!
  Groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Nee hoor ik vind dat veeeels te leuk. Masr succes hoor ben benieuwd of het gaat lukken

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Ik zou daar best aan kunnen meedoen, mijn voorraad is vast groot genoeg. Maar met de piramides en mini quilts maak ik al veel restjes op en vind ik dat ik wel wat nieuwe stoffen als beloning verdien(al zijn die meestal wel project-gericht en minder vaak 'zomaar' gekocht). Tsja, zo is het misschien wel een beetje een vicieuze cirkel, maar ja...
  Ik ben wel super benieuwd of het jullie en de andere deelneemsters gaat lukken, want er zijn toch wel heeeeeel veel verleidingen...!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Als wij het hele jaar niets meer kopen, dan is er aan het eind van het jaar geen quiltwinkel meer over, maar ik heb wel besloten dat ik voorlopig alleen afwerkstofjes en tussenvoeringen mag kopen, zodat er eindelijk wat lucht in de kast komt! Fijne dagen
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Hartstikke leuk en goed idee, mijn kast puilt ook behoorlijk uit maar....ik doe niet mee, vind het zo leuk om stofjes te kopen.Knap hoor mensen die het wel kunnen. Groet Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 63. O, wat een eng voornemen. Stel je voor .... een heel jaar niet meer in zo'n mooie winkel.... zelfs niet om langs de schappen te lopen, je hand heel lichtjes over de ruggen van de stofrollen te laten glijden ..... twee tinten met elkaar vergelijken ..... welke van de twee zou het mooiste staan ....... Nééééé'!!! Wordt snel wakker uit deze nare droom. Veel succes met dit grootse voornemen. Ik zal jullie vanuit de zijlijn volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Hemel, Jeannet en Conny, jullie hebben wel iets losgemaakt...
  Het heerlijkste is toch 'stofjes uitzoeken' en dan bij voorkeur in hele mooie winkels of op beurzen! Dat je er ook iets mee 'moet' is een ander verhaal. Gelukkig hoorde ik net op de tv dat wij allemaal minstens 120 worden...is wel nodig ook en graag met goede handen en ogen die de kleurtjes nog kunnen zien. ..
  Af en toe een nieuwe lapje moet kunnen, maar jullie veel succes met het voornemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Ik zou wel willen,maar ik vind het veel te leuk om stoffen te kopen!!!
  Dus doe ik niet met je plan mee.
  Ben ook reuze benieuwd of jij dit ook werkelijk vol kan houden.
  Succes ermee

  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Oooooneeeee, dat zou ik niet kunnen! Ik kan zo intens gelukkig zijn, als ik naar mijn voorraad kijk. En dan al die beurzen die er aan komen, ik zou gaan hyperventileren bij het idee die te moeten overslaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Al veel reacties op jullie plan.
  De meeste zien het niet zo zitten las ik.
  Bij Conny heb ik al heel veel lapjes gezien, die kan best een jaar vooruit.
  Zelf koop ik alleen als ik iets ga maken, en houd dan wel stukjes over natuurlijk, dat is dan mijn voorraad.
  Dus veel aanhangers krijg je niet.
  Maar veel succes!
  Groetjes,
  Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Wauw, Jeannet. Wat knap van jullie. Hier heb ik veel respect voor! Heel veel succes.
  Groetjes Janien

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Wat goed als jullie dat volhouden zeg. Ik sluit me niet aan want zoveel stof heb ik nog niet haha.
  groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 70. I would very much like to join this challenge , I have lots of fabric that I can use and it will be nice to challenge myself to use what I have . Thanks for this idea, I came here via Jeanneke.
  Sheila in Nova Scotia.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet