Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

vrijdag 18 april 2014

Spreuk

Wie de gave van enthousiasme bezit wordt nooit oud.

9 opmerkingen:

 1. Nee? Als je enthousiast bent en open staat voor vele dingen dan blijf je altijd jong van geest ( althans, zo interpreteerde ik de spreuk)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha,ha, die Wietske... die vatte het anders op. Maar ik geloof er heilig in, in deze spreuk! Ik ben en blijf enthousiast over heel veel dingen en wat is er dan een mooier compliment, dat het nog heel vaak gebeurt, dat mensen denken, dat mijn kleinkind mijn kind is (hahaha...), maar het klopt dus wel, deze spreuk!
  Fijne Paasdagen en groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alsnog gefeliciteerd met je zoon.Mooi cadeau heeft hij gekregen en gevraagd. Geweldige spreuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moest net als wietske even denken, je kan hem op twee manieren lezen: als je te enthousiast bent, leef je niet lang of, door enthousiast te zijn, blijf je lekker jong. Ik ga voor de laatste!
  fijne paasdagen, en heeft je zoon het leuk gehad?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I love your blog...Happy Easter to you!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Keek net in de spiegel, maar nee word toch echt ouder ondanks mijn enthousiasme hahahah

  Fijne paasdagen groetjes uit Zweden

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kon hem niet, mooie spreuk.
  Quilt groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet