Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van een aantal van mijn gemaakte quilts.

vrijdag 11 april 2014

Spreuk

Het gras bij de buren lijkt altijd groener....maar als je de moeite neemt om je eigen gras water te geven dan wordt het net zo groen!

3 opmerkingen:

 1. Ja het gras lijkt altijd groener, maar als je dan naar dat stukje verhuisd is opeens jou gras net zo groen
  Groetjes uit Zweden en een fijn weekeinden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig heb ik dat gevoel nooit.... scheelt ook wel, dat mijn buren alleen maar tegels in de tuin hebben ;)
  Fijn weekend en groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedemorgen, Jeannet,

  Ik lees net je interview in het AD over het bijhouden van een weblog. Leuk, om in die krant een bekende van het prikbord tegen te komen!

  Een fijn en zonnig weekend!

  Nel (Foxy50)

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, en ik krijg wekelijks reacties van Piseth San die ik niet ken.....jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.