Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

vrijdag 3 oktober 2014

Spreuk


De winnaar van mijn lapjes is:( mail je me even nog je volledige adres? )
Dank voor het meedoen, de nieuwe volgers, en alle lieve en leuke reacties die ik heb mogen ontvangen! Toppie.En dan nu mijn vrijdagspreuk, een echte "vrouwenspreuk"dit keer (die ik overigens niet zelf verzin hoor)

Er is geen betere raad dan voorraad!

15 opmerkingen:

 1. Ha, dat is een leuke spreuk en die laat ik vanavond even aan m'n man lezen!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke spreuk, die hang ik op!!!!!
  En gefeliciteerd voor de winnaar
  Groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De winnaar van jou lapjes kan meteen jou goede raad uitvoeren. Haar voorraad is weer lekker gegroeid. Gefeliciteerd.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldige spreuk, bijna het borduren waard. En ik moet zeggen .... Irma is een bofkont, mooie lapjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, wat een leuke spreuk !!! Mijn dag is weer goed.
  Groet en fijn weekend, Jacqueline.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Irma gefeliciteerd met deze mooie lapjes en ja die spreuk.... heb je die speciaal voor haar er neer gezet? (lol)
  zonnige dag!
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat zei mijn grootje al! LOL! Gave stofjes, groetjes en fijn weekend,
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die spreuk kon van mijn moeder zijn, die had de kelder vol staan voor het geval dat.
  En Irma gefeliciteerd met de prachtige lapjes. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dag Jeannet,
  Daar ben ik weer eens. Hoe is het met je? Knie nog een beetje te dragen? Gaat het ook lekker met je zoon op school? Heb het de laatste tijd erg druk gehad. betaalde baan bij Welzijn Hoeksche Waard. Veel zaken voor ouderen opgezet. Gelukkig heel succesvol, dus wel eer van mijn werk. Maar nu weer een beetje voor mij zelf aan het schilderen, maar maak ook sieraden van oesterschelpen (zie mijn blog). Heb van de zomer mijn tuinhuis omgebouwd tot atelier. Schrijf daar 's avonds ook aan mijn nieuwe boek. Heerlijke rustig! Was gisteren nog even met Gerard in Rockanje. Maakten een rondje boekhandel omdat er weer een nieuw boek uit is. Koffie gedronken bij de Meidoorn, lekker in het zonnetje. Ga zo meteen nog even neuzen op je blog! Lieve groet, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je blog doorgekeken, niet alles gelezen hoor, maar wel al je mooie werk weer bewonderd. Prachtig hoor Jeannet! Complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet