Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

vrijdag 31 oktober 2014

Spreuk

Als je goed kijkt kun je in elke dag iets moois zien.

6 opmerkingen:

 1. Absoluut ! Alvast goed weekend toegewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klopt! Al moet je op sommige dagen harder zoeken dan op andere dagen...
  Fijn weekend en groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoef vandaag niet ver te kijken--schitterende foto!!!!
  Vanochtend al op paddestoelen'jacht'geweest om op de foto te zetten.
  goed weekend
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier ben ik het helemaal mee eens !

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet