Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

vrijdag 27 augustus 2010

Swapnieuws:

Lieve mensen, het regent nog steeds aanmeldingen,we zitten al ruim over de honderd en er is nog een hele week te gaan..... ik wist niet dat jullie zo veel van pincushions hielden...hahaha,ik hou het haast niet meer bij op mijn geïmproviseerde outlook programma. Er staat inmiddels een lijst met deelnemers op een aparte pagina op de blog en je kunt hem aanklikken aan de linkerkant bovenaan van de blog. Mocht je er nu nog niet bij staan, dan mail even met je linkje er bij, dan zet ik hem er even op. ( iedereen die zich met adres en al heeft aangemeld staat wel op mijn papieren lijstje hoor)

13 opmerkingen:

 1. Ik heb geen idee hoe je dat bij jouw blog kunt doen. Wat je wel kunt doen is een apart log te maken over de pincushionswap (met daarin alle deelnemende namen gewoon achter elkaar, met eventueel hun linkjes en bijvoorbeeld de spelregels) en dan een link maken vanuit je fotologo voor de pincushionswap, naar dat logje. Lost dat je probleem op?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi! Lukt het niet met gadget toevoegen en dan "tekst"? Of is dat te simpel gedacht van mij! druk druk druk.... en dan ben je ook nog jarig over 4 dagen, en gezien het bereik van deze legendarische leeftijd zal dat ook gepaard gaan met een feest?!? Succes en fijn weekend!
  Hubertine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je zoveel mensen aan het speldenkussen maken krijgt Jeannet...ik ga het helemaal volgen en het zal een feest worden om te zien wat er allemaal gemaakt wordt...ik zou het proberen zoals Maieke je uitgelegd heeft...misschien lukt het dan zo en hoef je alleen het fotologotje aan te klikken om alle namen te lezen...ik geloof de meiden van de hexieblommetjes woensdag hebben het ook zo gedaan...je hebt zeker je handen vol nu...succes met alles
  groetjes Francien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet niet of je tekstebestanden kunt doorlinken maar dat zou inderdaad een manier zijn. En ja,... een aparte (tijdelijke) blog voor de SWAP kan natuurlijk ook. Succes ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Getverderrie, had ik de boel hier neergetikt, valt het hele internet eruit, enfin, ben ik weer. Ik heb het met de bloemenmeisjes zo gedaan: gadget tekst configureren, titel invullen en bij inhoud alle namen van de deelnemers tikken, eventueel per 5 tegelijk, daarna per deelnemer selecteren, link-icoontje aanklikken, naar de betreffende blog gaan, naam knippen en in de linkruimte plakken. Het gaat het handigst wanneer je 2 tabbladen open hebt staan, 1 met de gadget en 1 met de blogpagina, dan kun je van de 1 naar de ander springen. Dan de 5 opslaan en weer verder. Hopelijk lukt het zo! Het zijn er al veel, gaaf he!! succes, XXXD

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk Jeannet al die enthousiaste mensen die meedoen aan jouw SWAP. Ik doe niet mee, maar vind het wel erg leuk dat je het initiatief neemt. ben benieuwd wat er allemaal voor moois voorbij zal komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil ook meedoen en heb me ook opgegeven, Maar nu komt het probleem, ik weet niet hoe ik dus het linkje van de swap zou moeten overnemen om op mijn blog te zetten? Misschien wat uitleg hoe dat zou moeten?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jeannet, ik weet hoe je een lijst kunt toevoegen in een post. Ik heb er een gemaakt voor de update van de Clamshell club. Heel makkelijk. Kun je mail ontvangen?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jeannet, mischien kun je een aparte pagina op je blog maken voor de pincushionswap?
  En ik zou graag jou link op mijn blog zetten, maar krijg het niet voor elkaar.
  Succes, en wat leuk dat je zoveel aanmeldingen hebt! Wat een fanatieke creatievelingen zijn er toch!
  Fijn Weekend!
  Groet, Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jeetje Jeannet wat een spannende uitdaging ben je aangegaan!! Je hebt er zo te zien een kleine dagtaak bijgekregen..;0))
  Wat is je mandjesquiltje van je vorige logje een lieffie!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha! Je kunt wel eens iets op poten willen zetten.. ;o)

  Maar ik vind het héél erg leuk dat er zo massaal gereageerd is. Dat zal me een ruil worden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo, ik weet niet hoe ik je kan mailen, de link werkt niet bij me en ik ben niet goed genoeg met de computer om zomaar te weten wat ik dan moet doen. Kan ik nog meedoen met de pincushionswap? Mijn blog is petronille.web-log.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ha die Jeannet. Je hebt er een dagtaak bij gekregen. Ik be benieuwd wie mijn partner wordt.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet