Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

zondag 26 februari 2012

Opgelost!!

Yessssss, het is gelukt door CTRL links in te drukken en te scrollen, toen werd het weer " redelijk normaal" en ik kan ook bij de andere blogs gewoon weer op het normale lettertype de reacties lezen en plaatsen, Pfffttttt, de loupe kan weer even in de kast.......Mag deze digibeet iedereen héél hartelijk bedanken voor het meedenken aan een oplossing voor mijn probleem, en ik zal nooit meer iets uitproberen of aan knoppen zitten....beloofd.....

10 opmerkingen:

 1. Mooi, dat heb je ook weer gehad.

  groet Heleni

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo zie je maar niet alles is voor ons weggelegd. Ik vind het al bijzonder dat je foto's bovenin als kop kunt plakken en dat je überhaupt een digitale handtekening kunt plaatsen. Dat lukt mij weer niet. En ook het verplicht intypen van die vervelende niet te lezen letters als je een commentaar plaatst krijg ik niet weg.
  Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Positief blijven Jeannet! Je hebt weer wat geleerd! ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig, weer een probleem de wereld uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kijk ook dat is blogland. Haha nu kun je weer rustig genieten van je zondag. Maar zo zijn er nog vast een paar die 'per ongeluk' gebeuren. Tot mails.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grote meid ;-))
  Zie je wel dat je het kan.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed zo, weer een probleem overwonnen > goed voor je zelfvertrouwen. Enneh.... niet stoppen hoor! Ik heb erg moeten lachen om al die bindings van je. Maar betekent dat nou echt dat er dus evenzoveel tops/quilts liggen te wachten op dat laatste randje????

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dag Jeannet,
  Gefeliciteerd!!Ooit ook eens gehad. Direct een goede leerschool: nooit iets uitproberen, ha, ha, dat laten wij opoes gewoon over aan de jonkies.
  Fijne avond nog en lieve groet, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ha, ook mijn computer doet vaak dingen waar ik niks van begrijp. Stug volhouden Jeannet, ik zou je missen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Was wel even schrikken zeg, jij zomaar uit blogwereld,je bent echt niet meer weg te denken,handjes van de knoppen af hoor! gezelligevacantiemaandag, Bep

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet