Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

vrijdag 21 maart 2014

Spreuk

Het is duister lezen in andermans boeken.

9 opmerkingen:

 1. Lastige maar ik denk dat het zoiets is als, lopen in andermans schoenen? Fijn weekend,
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet helemaal Lida, het is zoiets van: Je kan een ander mens moeilijk doorgronden, dingen zijn vaak niet wat ze lijken aan de buitenkant.

   Verwijderen
 2. Nou Jeannet, ik herken er wel wat van jouw plank. Dus niet duister lezen voor mij...
  Groetjes, Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Jeannet wat en heerlijk boekenkast heb je ,zeer herkenbaar ,zie boeken die ook in mijn kast pronken haha en jawel onze Anne en Carlos ,,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn, dat je bij Lida uitlegde, wat dit betekent, want deze doorgrondde ik dus niet helemaal. Maar die boeken van jou zijn niet zo duister, zie ik, maar juist heel goed leesbaar (en sommige staan ook hier in de kast).
  Fijn weekend en groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb er ook ééntje "Toon mij uw boekenkast en ik zeg u wie u bent" als ik voor mijn (veel te volle)boekenkast sta,dan moet ik er altijd aan denken....Ben ik zo''n open boek? fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als ik bij iemand kom, dan kijk ik altijd eerst of ze boekenkast hebben, en dan weet je meteen waar iemand van houdt en zo leer je meteen iemand een beetje kennen.
  en je hebt soms goede gespreksstof
  Fijn weekeinden joke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je geeft zelf ook leuke reacties in de krant. Goed zo!!
  Laat je niet op je kop zitten.
  Groet, Rya, Rotterdam

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om zo n's je boekenkast te zien! Er staan wel enkele titels in die ook bij mij in de kast staan. Jammer dat ik niet alle titels kan lezen! LOL!
  Groetjes,
  Ann

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet