Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

vrijdag 4 april 2014


Vrijheid is minder willen........

8 opmerkingen:

 1. Inderdaad en gelukkig, er staat géén "moeten", want soms wil je niet maar moet je wel!!!
  Gr.Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een wijsheid die klinkt als een klok in slechts 4 woordjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mmmmm..... daar moet ik eens over nadenken....
  Minder willen.... dat slaat bij mij vooral op welke quilts ik nog zo graag zou WILLEN maken.
  Misschien moet ik dat maar eens helemaal loslaten.
  Wel heel moeilijk voor een enthousiaste quilter hoor.
  Maar meer vrijheid is ook heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oei, oei... maar ik moet er nu wel hard om lachen, hoor! Eens kijken of ik morgen nog enige vrijheid kan houden (LOL). Geniet van je weekend en groetjes van Ageeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Om in stijl te blijven : een waarheid als een koe. Ik spreek uit ervaring en het bevalt mij goed nu.

  Groetjes, Jacqueline.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeannet,
  I am only guessing what your blog says but the pictures of the bunnies-real and make-believe- are lovely. I am happy to be a new follower of your blog. I hope to learn some Dutch!
  Donna in Harwich, Massachusetts

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet