Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

vrijdag 19 december 2014

Spreuk


Zeg op moeilijke momenten tegen jezelf; Ook dit gaat weer voorbij........

9 opmerkingen:

 1. Mooie spreuk en ik heb hem al vaak gebruikt!!!
  Grtjs, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze spreuk had ik net ff nodig!! Groetjes, Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie spreuk :-) kan hem op dit moment echt gebruiken .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja... ik hoop het maar. Nu rond de Kerstdagen toch altijd beetje depri, met dat gemis van mensen, die er altijd bij waren en nu nooit meer.
  Fijn weekend en groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pfff dit is een pittige, juist vandaag dat ik mijn uitslag terug heb van de arts. Een uitslag waar ik niet op zat te wachten !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo waar,maar op dat moment niet altijd even makkelijk!
  goed weekend
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het komt en het gaat hé?
  Fijne dagen gewenst met je gezinnetje en een heel fijn creatief 2015 gewenst!
  Liefs, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet