Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van een aantal van mijn gemaakte quilts.

vrijdag 26 december 2014

Spreuken

De laatste spreuk.
Iedereen een hele fijne dag.9 opmerkingen:

 1. Leuke tekst. Deze bal heb ik uitgezocht (voor het goede doel) bij V & D.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeker weten Jeannet! Dat geeft dubbel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waar haal je toch al die spreuken vandaan Jeannet?? Nog een fijne 2e Kerstdag. Hier schijnt het zonnetje even. Een koolmeeesje zit in het zonnetje ook te genieten van zijn Kerstdis, een pot met pindakaas!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. KLOPT!
  Fijne dagen gewenst en veel goeds voor 2015
  groetjes, Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezellige dag en geniet van al het moois om je heen.
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben ik het helemaal mee eens. De grootste vreugde is blij verraste gezichten.
  Ik wens je alle goeds voor 2015 vanuit het land van Wales.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, en ik krijg wekelijks reacties van Piseth San die ik niet ken.....jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.