Quilting Jeannet

Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan Zee, de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beestje, fietstochtjes, en mijn heerlijke gezinnetje met twee mannen, maar vooral over handwerken en het perfecte van het imperfecte, het Wabi Sabi gevoel, geniet mee als je zin hebt! Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid.(helaas krijg ik de tekst niet groter....:( )

zondag 22 juni 2014

Patronen en boekenverkoop

Even een tussendoorbericht. Ik had op FB gezet dat ik mijn verkooppagina heb bijgewerkt, boeken en patronen, maar ik zal het hier ook nog even vermelden. Kijk onder verkooppagina (klik) of er misschien iets voor je bijzit.


1 opmerking:

  1. Nou, je hebt lekker ontrommeld hoor!
    Weer ruimte op je boekenplank, kan je weer fijn iets nieuws kopen :-)
    Ik had één boek wel willen hebben, maar dat was al verkocht zag ik.
    Ach, ik moet eigenlijk ook meer weg doen. Ben al bezig op MP....

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden zonder pardon verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Hartelijke Groet, Jeannet