Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van een aantal van mijn gemaakte quilts.

maandag 30 januari 2012

Met de billen bloot...........

Aan het einde van iedere maand maken we de stand van zaken op inzake het winkelen in eigen kast project, en heb ik het gehaald? 
Ehhhh.NIET..............het is heel erg, ik moet jullie tot mijn schande bekennen dat het me tot nu toe, deze maand januari,niet is gelukt ( ja, dat winkelen in die eigen kast ging prima, maar de rest....wat er ook nog aan vast zat....) 
Ik kan natuurlijk wel zeggen dat het me wel gelukt is, ( wie controleert het tenslotte? ) maar smoesjes zijn niet aan me besteed, eerlijkheid duurt het langst......ik  hoor bij die 95 % die Miranda al voorspelde die de nieuwe voornemens niet vol zouden houden. Het voelde net als bij een verstokte roker.......ik werd helemaal onrustig bij het zien van mooie stofjes op het net...........ik sliep er slecht van, en het hielp niet echt om de PC uit te zetten....wat een ellende...
En daar kwam weer zo,n appetijtelijk stapeltje voorbij bij HAAR.........ik had er nog niet één in de eigen kast van liggen........Ik had al half januari eens in verwarring aan manlief gevraagd of het al bijna " oudejaarsavond "was omdat ik trek had in oliebollen......maar hij keek me vorsend aan van boven de krant en zei dat het jaar nog maar net begonnen was....HELP! en normaal vliegt de tijd!? Duurt een jaar zo lang? Hoe kan een mens zichzelf zulke rare dingen aandoen ( vroeg zoon zich ook al af..)
En toen ik ook nog las dat deze stoffen niet meer aan de rol verkrijgbaar waren kon ik de verleiding echt niet langer weerstaan.....vraag mij om een week niet te eten, een jaar niet te snoepen, 10 kilo af te vallen, geen chocolade meer te eten,niet met vakantie te gaan, vraag me desnoods om elke dag de ramen te zemen of naar die sportschool te gaan...... ( Grrrrr) maar vraag mij niet om geen stofjes meer te kopen! Ik ben de ergste verslaafde van jullie allemaal, ik weet het zeker! Wat was het een opluchting toen het "vlopje" op de mat plofte.
Van al die honderden stoffen uit de kast, had ik echt, echt, dit mooie grijsblauwe stofje nodig voor de Phebe, en dat wat er boven ligt ook. Ik had het ook met de onderstaande "combi uit de kast" kunnen doen ( en zeggen jullie nou alsjeblieft niet dat je die eigenlijk mooier vind, ook dat nog.....)
Ik trek het boetekleed aan, ik ga diep door het quiltersstof voor heel quiltend Nederland en ver daarbuiten...., Ik sta nog steeds achter de actie, want wie ooit gelijnd heeft of gestopt is met roken,weet het ook, het is geen ramp als je één snoepje eet, of één sigaret op steekt, ( of één waaiertje koopt....) dan raap je gewoon jezelf bij elkaar en begint opnieuw, en zo is het ook met mij! een nieuwe maand met nieuwe kansen. Maar jullie zijn het toch wel met me eens dat deze blokjes van die stofjes perfecto in de Phebe passen???
Ik hoor jullie denken.....hoe komen die kasten daar dan leger en waar laat ze het "waaiertje"....in vredesnaam weer......Goed, ik heb een plekje bedacht, er lag wat anders wat er plaats voor moet maken, sla je slag.......Give Away....Sssstttttt, helemaal leuk voor de huizenwave die rondwaart. lieve bloemetjes achter raampjes van mooie lentehuisjes, charmpakketje van Moda Nostalgia! en jullie weten het he, volger worden MOET hier niet, ( dat MAG alleen als je het zelf ook leuk vind ) volg vooral je eigen dromen en niet een ander!, vrijdag maak ik de gelukkige bekend.
Enne.....wie weet "mag" ik nu ook weer op het bloglijstje staan van een paar BBers....eh.....dit keer geen Blije Bloggers maarre... "Bozige Bloggers"die mij vanwege de actie hadden geroyeerd...Tsssshhhhs..... Ik ga morgen eens even kijken bij collega Conny en de anderen hoe die het er hebben afgebracht! ( vast beter dan mij.....) Fijne week allemaal! ( het noorden de schaatsen al uit het vet?)

123 opmerkingen:

 1. Geweldig verhaal !! En zo herkenbaar. Gewoon lekker genieten van je mooie stofjes. Hartelijke quiltgroeten, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje, dacht ik dat ik de eerste was, maar er zijn er die nog vroeger aan het bloggen zijn! Ook wel weer een geruststelling, ben ik dus nog niet zo erg. Ik vind de lapjes beeldig en ze zouden heel mooi passen in mijn huisjes, de teller staat nu op 17 plus het grote huis. Groetjes en een fijne week,

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voornemens zijn er om gebroken te worden hoor! Dus geneer je niet en geniet lekker van je mooie stofjes! Die kon je inderdaad niet laten liggen want ze passen perfect bij je project!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach Jeannet......hihihi je maakt er een lekker smeuig verhaal van. Heerlijk om te lezen enne....ik begrijp het wel hoor.
  Ondanks dat ik die goede voornemen niet had begin ik ook onrustig te worden van al die prachtige lapjes. Afgelopen weekend kon ik de verleiding ook niet weerstaan en ging ik naar huis met een jelly rol en een charmpack.

  Maarre....wat lief dat je een give away houdt. Dan moeten we je natuurlijk wel vergeven he ;-) Kijk en nou loop ik dus te kwijlen en te shacken bij het zien van die prachtige charmpack lapjes. Wat ga je eraan doen?????;-)))

  Trouwens het begin van je Phebe ziet er errug mooi uit!!

  Groetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goedemorgen,
  Och jeannet, het is je toch vergeven?? Je verhaal is weer geweldig, en zooooo herkenbaar! Nu zit ik onrustig te wezen, omdat ik met je " give away" mee doe...Wat een leuke lapjes doe je weg!
  Fijne dag en hartelijke groetjes!
  Nicoline
  gbostens@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. *hihi* *grinnik* Wat een heerlijk verhaal. Geeft niets hoor, ik zou het zowiezo nog geen maand volhouden. En je durft er zelfs voluit voor uit te komen, dat is ook heel wat waard. Geniet lekker van je stoffen, en volgende maand weer een nieuwe kans.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. :) Heerlijk wat een leuk verhaal, zo herkenbaar! Ik wil wel meeloten voor je andere lapjes, blijft de ruimte in de kast gelijk (LOL)
  Marja-Brabant

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt gelijk hoor, zonder die stofjes zou Phebe niet zo mooi zijn ;-) Ik zou het trouwens ook niet kunnen, geen stofjes kopen. En daarom ga ik maar niet eens de uitdaging aan. Ik wil ook graag meedoen aan je give-away. Ik zou de stofjes niet gebruiken voor mijn huisjesquilt, maar ze krijgen vast wel een bestemming.

  groetjes,
  Ieke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo heerlijk herkenbaar hihi. Maar dan met de lijn... als je mij ooit gezien hebt snap je wel waarom :-)
  Lapjes heb ik nog niet zo heel veel, vind ik, hoewel ik niet meer genoeg heb aan mijn 5 DVD opbergdoosjes van Ikea haha.
  En ik mijzelf op de quiltbeurs, vrijdag in Vijfhuizen, lapjes van Morris&company beloofd, en twee witte met rode frummeltjes en misschien wel het patroon van Phebe.....
  Ja, ik volg jouw blog met heel veel plezier, dat snap je wel.
  Ga vooral ook niet alsnog weven want dan krijg je hetzelfde met garens.........

  BeantwoordenVerwijderen
 10. *Ha*Hi*Ho* .....;-)......gelukkig!!! Je hebt mooi gescoord!! Geniet er vooral flink van!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ha, ha, ha. Dat is nu precies de reden waarom ik niet heb meegedaan. Zo herkenbaar. Maar ik wel je wel van die stofjes verlossen hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha Gewoon geen goede voornemens maar lekker genieten. Hier ligt het bouwproject nog ergens op de plank maar je mooie stofjes zouden best zolang in een doosje kunnen.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja, ik lees het al, iedereen heeft dat virus !
  Ik wil je wel helpen om je kast leger te maken Jeannet. HIerbij een poging ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 14. hahaha, dat was snel, maar ja je biecht het hier toch maar wel mooi op. Niemand die het had geweten in bloggersland maar jij verteld het wel! Goed van je. En misschien kun je vanaf nu.....?????? Ach bewust kopen is ook al wat.
  Ik ben een stille genieter van je blog, en zou graag mee doen voor de give away.

  Groetjes nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ach ach Jeannet, wat heb je jezelf toch aangedaan. Ik vond 't al niet zo'n goed plan en nu zie je maar weer.
  Maar wat een mooie lapjes, die ontbraken écht aan je geluk.....
  Ik doe niet mee aan je giveaway want ik heb zelf een kast vol...

  Ik geloof dat ik maar eens ga winkelen in mijn eigen kast..........

  groet Heleni

  BeantwoordenVerwijderen
 16. GEWELDIG!!!!!! Zoooo herkenbaar! Vond het al ontzettend knap dat je het ging proberen. Maar ik doe mee met de Give-Away, heb gisteren net boven opgeruimd en speciale bakken voor stofjes een mooi plekje gegeven en daar passen die mooie bloemetjes stofjes precies in! Enneh je bent nooit uit mijn leuke blogs lijst verdwenen hoor! Lfs Evelien.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ohhoo en dan niet 1 lapje maar een hele serie! Hopelijk heb je er veel plezier van. En geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Áls je echt wilt stoppen, hoort een terugval (of meerdere) erbij, dat hoorde ik pas nog van een prof. En die kon het weten. Dus.
  Als je eraan failliet zou gaan, moet je je zorgen maken; anders is het toch gewoon genieten?

  Al ben ik geen verstokt quilter, meedoen aan de giveaway lijkt me LEEEEUUUUK

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Geroyeerd!? Dat meen je niet...!
  Iedereen had toch wel op haar 10 vingertjes kunnen natellen dat je het niet zou volhouden? Ook al moet ik wel zeggen dat ik niet had gedacht dat je zóóó snel al zou zwichten hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oh wat moet ik lachen om je verhaal.
  Wat een bak, juist jij die dit verzint gaat voor de bijl.
  Het is je alleen vergeven als ik mee mag doen met de give away en natuurlijk win!! hahhaha
  Gekregen of gewonnen stofjes mochten zei jij.
  Nou meid, het is maar een geintje natuurlijk, ik weet niet of ik niet hetzelfde zou hebben gedaan in deze moeilijke kwestie.
  Sterkte en oh ja natuurlijk wordt je Phebe wordt zo wel hééééél erg mooi.
  Van mij ben je officieel nog steeds lid van de club.
  Liefs en veel, heel veel sterkte bij de volgende verleiding, Chrissie

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Halo Jeannet, wat een moed om zo open en bloot over je mislukt voornemen te schrijven. Ik ben nog niet door het ijs gezakt wat dat betreft maar ik wil volgend weekend naar vijfhuizen. Dus.....
  Veel succes verder en weer een leuke give away.
  Groetjes Jos

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Als een "give away" iedere keer een gevolg is als jij wat lapjes aan schaft.....dan hoor je mij er niks over zeggen hoor ;o) op die manier komen de kasten ook wel leeg (al is dat geloof ik niet echt de bedoeling)
  De lapjes zijn ook erg mooi moet ik zeggen. Nu heb je nog meer plezier met het maken van de Phebe.
  Groetjes,
  Marga♥

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Haha.. je kon de verleiding wel heel snel niet meer weerstaan.
  Dat je voor de bijl zou gaan dat had ik wel gedacht maar zo snel !
  En je hebt er weer een mooi verhaal van gemaakt ;0)
  Geniet er maar lekker van.
  De stofjes staan inderdaad erg mooi in de blokken.
  Quilt groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ha leuk. Ik ben dol op giveaways. Als beginneling heb ik nog geen last van overvolle kasten met lapjes om te Quilten. Wel van overvolle kasten met lapjes om kinderkleding te maken. Hoe dan ook. Mijn verslaving is begonnen. Er staat mij nog wat te wachten. Maakt niet uit. Als het maar leuk is.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Oh Jeannet wat moet ik om jou lachen, toch nieuwe lapjes.
  Maar ja, om eerlijk te zijn het is toch ook zonde als je zo'n mooie quilt maakt en je hebt er net niet de goede stofjes in.
  Ik vind het een heel goed systeem, als jij nieuwe stofjes koopt dan geef je er ook weer wat weg, dan word je kast in iedergeval niet voller. Ik doe graag mee met de giveaway!
  Lieve groet, Annie K.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Je bent ook veel te streng voor je zelf geweest Jeannet, had gezegd 3 weken dan had je het wel gehaald. Haha. Maar je werkt ook altijd heel hard dus dan moet je toch ook wat in voorraadkast hebben. En de winkels zijn ver weg. Jouw schuldgevoelens ook weg? Ik geniet altijd van je mooie verhalen en ga vooral zo door.

  En je lapjes die vind ik ook erg mooi, volgens mij heb jij geen lelijke lapjes in huis. Dus ik doe graag mee. Groetjes en een fijne week. Ria V.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Gelukkig ga je aan deze verslaving niet dood ....
  En je moet het toch proberen iedere maand of het je lukt ja of nee!!!
  Dat is met lijnen toch ook zo !!
  De ene keer gaat het goed en de andere keer zit het al in je mond ..
  geniet er maar lekker van ze zijn prachtig ...

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Je bent zeker niet de enige verslaafde hoor en is deze verslaving nu zo erg ?

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Nou zeg, je laat je wel kennen hoor;-))
  Veel plezier met je stofjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Geweldig, ons blij gaan maken omdat je je zelf ook blij hebt gemaakt (toch) Wens je sterkte voor de komende maand, die is gelukkig wat korter
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hoi Jeannet, wat is dit zo herkenbaar, ik ga ook altijd voor de bijl.
  Wil alleen kopen wat ik nodig heb, maar kom altijd thuis met meer dan het dubbele en ik denk dat dit bij velen anderen ook gebeurd als ik dit zo lees en hoor. Maar het moet gezegd de nieuwe aanwinst is véél mooier dan de kastvoorraad, geniet ervan, Marte

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Tja een verslaving kan hardnekkig zijn. Gewoon de moed weer oppakken en verder doorgaan, als je het nog echt wilt. Zelf heb ik op de valreep van het oude jaar nog lapjes besteld, al was dat ook niet echt de bedoeling meer. Dus je begrijpt dat ik heel graag wel lapjes wil winnen...;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 33. En dat was nou precies de reden waarom ik niet met deze actie meedeed: Lapjes kiezen en kopen is té leuk om er een jaar radicaal mee te stoppen!!Maar wat je zegt, af en toe zondigen moet toch kunnen?! Je hebt prachtige stofjes gekocht, helemaal goed voor Phebe. Leuk je give away, ik waag graag een gokje.Ik ben niet naar Brielle geweest, doe ik liever niet op zondag. Maar ik heb ook nog van niemand gehoord of gelezen dat het een daverend succes was, jij? Het watersnoodmuseum zou ik zéker een bezoekje brengen, het is de moeite waard! Maar geniet eerst maar eens uitgebreid van je nieuwe lapjes.....;-)) Groetjes, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Het was ook een onzinnig plan. Daarom heb ik niet meegedaan.
  Er is altijd wel dat ene kleurtje dat echt in de quilt moet.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Vreselijk zeg, dat zondigen van jou....!Ik denk dat ik me daarom maar niet aangemeld heb om mee te doen?!
  Maar ik heb na het stoppen met roken ook nog kort erna een sigaret opgestoken en vies....!(Gelukkig al weer 15 jaar geleden!).
  Misschien zeg jij dadelijk wel van stofjes: O, nee, getver niet weer die kleur en bloemetjes (LOL).
  Maar ik wil wel graag meedingen in de give-away, naar de bloemetjes stof voor mijn huisjes.
  Gr.Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Hallo Jeannet groot gelijk dat je deze mooie lapjes hebt gekocht ik denk altijd maar we leven nu en als het kan waarom dan niet,je kunt maar ergens blij mee zijn.Je Phebe ziet er al veelbelovend uit.Groetjes en jij ook een fijne week Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 37. hoi jeannet,

  Tja ik vond het al zo'n moeilijke opgave dat ik er maar niet aan mee deed. En voor jou met jouw tempo om mooie quilts te maken vond ik het al helemaal moeilijk je moet dan elke keer kiezen he. Die nieuwe serie ziet er geweldig uit en ik vind het echt veel mooier dan met die met het lapje uit de kast. Ik geef je dus gelijk hoor.
  De lapjes die je verloot zien er ook heel smakelijk uit,dus ik wil er wel aan mee doen.
  Nou Jeannet op naar de volgende maand (die duurt iets korter, misschien iets makkelijker?)
  Groetjes ada

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Goede voornemens zijn er om verbroken te worden, ik maak ze allang niet meer ;-))
  Het zijn prachtige stofjes en mooie blokjes.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Ach het is je vergeven hoor! Ik doe niet mee want ik quilt nog maar twee jaar dus ik heb nog niet zoveel....... Maar ik zou het ook heel moeilijk vinden dat weet ik nu al. Dat quiltvirus/lapjesvirus is wel heel erg hardnekkig. Ik zou heel graag de lapjes winnen !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wat een pikant blogje, zo met je billen bloot, Jeannet! Maar heerlijk,
  dat je weer gewoon, net als iedereen
  (weet ik echt zeker) gewoon stofjes
  koopt. Het is per slot een gezonde
  verslaving en je schaadt er niemand
  mee en ook je gezondheid niet, en de
  quiltwinkels zijn ook weer blij! En je
  hebt zo groot gelijk, dat je geniet van deze dingen. Heb deze week gehoord
  van iemand in mijn naaste familie, die
  maar 7 jaar ouder is dan ik en slok-
  darmkanker heeft. Geniet, meisje,
  geniet...!!!! Groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Hoihoi, geniet jij lekker van je nieuwe lapjes!! Je had toch ook niet zulke leuke berichten over je knie dus een beetje verwennerij mag dan toch wel??
  En als mensen je royeren....hebben ze gewoon geen respect voor een andermans mening.
  Ik heb me anders wel beter ingehouden hihihi. Bevalt me wel dat winkelen in eigen kast.
  Maar met je give away doe waag ik graag een kansje want dit is helemaal mijn smaak.
  groetjes en een dikke knuffel van ons allemaal!!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Hahahaha, ik ken dat, ik kan ook nooit voorbij een bak met stofjes passeren,heb er ook altijd minstens 1 mee. Ik wil je dus gerust helpen met je kast te legen
  gtjs

  Inge VH

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Jeannet, je bent een watje!!!! Tssss..... binnen een maand, huppetee weg met het goeie voornemen. Zin in oliebollen, jaja.....
  Maar ik snap het helemaal, hoor. Je hebt het geprobeerd en dat is al heel moedig. Ik niet, ik wist al meteen dat ik dat nooit zou kunnen. En hiermee is meteen het bewijs geleverd: wij hebben meer gemeen dan BZV, hihi......Dit zijn ook troostlapjes hè, omdat we zo lang moeten wachten voor er weer een nieuwe boer voorbijkomt LOLOLOLOL
  Ik vind je stoffen trouwens helemaal prachtig, ik ga ook even kijken bij HAAR. Oh nee, heb niks nodig, zucht......
  Nou ja, dan ga ik voor de Give Away, dat zijn ook snoepies, zouden echt heel goed bij mijn huisjes passen. Doe je best hè, ik wil ze best winnen, maar zo te zien aan de reacties zijn er meer kapers op de kust!
  Fijne dag verder!

  Groetjes,
  je BZV vriendinnetje

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Leuk geschreven! Nee, ik doe niet mee met de give away. Ik heb nog zoveel andere dingen die ik eerst eens op moet pakken. Al kriebelt het af en toe toch wel om weer eens te gaan quilten. Dus wie weet een andere keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Kan het me zo goed voorstellen... en moest lachen om "hoe je het beschrijft".. en tsja.. doe natuurlijk mee met de "give away".. wie niet waagt.. die niet wint.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Prachtig verhaal , geeft niet hoor . Ik doe graag mee voor de lapjes en ja hier in Friesland begint het alweer te kriebelen.
  Moet nog wel even wat vorst komen hoor want het is nu alleen wat sneeuw en een heeel dun laagje ijs.
  Groetjes ELza.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Hallo Jeannet,
  Ik vind dat nieuwe stofje ook veel mooier, dus voel je niet schuldig ! Ik heb de eerste maand ook al niet gehaald,kon twee portretjes kopen voor een Civil War quilt, dus die kon ik echt niet laten liggen. Ook heb ik stof nodig voor de achtergrond van de Home Sweet Home, dus mij lukt dat winkelen in eigen kast ook niet erg.
  groetjes Els Peltmucessne

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Wat een tof verhaal, heb ik constant met een smile gezeten tijdens het lezen. Ik herken het oo zoo goed. Daarom dat ik me dat niet wil aandoen en ik gewoon stilletjes hoop om telkens minder te kopen, wat ook niet lukt hoor :-)
  Ben al bang voor volgend weekend voor de beurs, maar ach ik kijk er al zo naar uit.
  En ja hoor je stofjes passen inderdaad beter bij je project ;-)


  gr,
  Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Ik heb niets toe te voegen, als je maar lol blijft houden

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Ik verkondigde luidkeels dat ik geen nieuwe borduurtjes meer zou kopen, eerst alles wegwerken en ging afgelopen vrijdag helemaal plat voor een gaaf patroon, dus hier is het voornemen ook al gesneuveld, maar ik hou het aquajoggen gelukkig nog wel vol! Maar het zijn wel heel gave lapjes zeg! Fijne dag
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Ja, die kast vol lapjes had het kunnen voorspellen. Dan moet je wel écht verslaafd zijn aan lapjes kopen, hahaha!
  Mijn kast zit nog niet zo vol, dus ik wil graag een poging doen om de lapjes te winnen. Want wat een mooie blommetjes zijn dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. lol, plezante blog, ik zie het al voor mij, hahaha, in een quilterspij door de straten van quiltland, :)), boetedoening :D, lach me een kriek !
  ik ga een gokje wagen, het zijn heel mooie stofjes
  knuffs, vero

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Mooie biecht heb je gedaan.....en ach, wie kan zulke lieve lapjes nu och weerstaan?
  Ik wil dan ook graag mijn lapjeskast aanbieden voor de lapjes van de give-away, die verdienen immers ook een goed tehuis!
  Veel plezier met het verder werken aan de Phebe...

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Haháá! Wat ben je er me toch één Jeannet ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Goedemorgen Jeannet,
  Ja ik ben een stille volger van je maar ik geniet van je leuke gezeligge verhalen op je blog. Ook nu weer zo'n heerlijk en eerlijk verhaal !! Geweldig gewoon !!
  Ik quilt nog niet zo lang maar ik merk nu al hoe verslavend het is en al die mooie lapjes ..............niet goed voor je portomonnee maar wel voor je humeur !!
  Tja n winkelen in eigen kast door een give-away te doen is ook heel orgineel hoor !!

  Groetjes Gea Bovenlander

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Ha, ha die Jeannet,
  Gelukkig doe ik niet aan goede voornemens en dus kunnen er altijd lapjes, patroontjes etc bij.
  Mijn DH vind dat ik al genoeg heb. Nou nee dus. Met een helle dikke nee (hoop dat dit dus een dikke nee oplevert.
  En je mooie moda lapjes vind ik perfect bij mijn voorraad passen.

  Ik lees je blog altijd en kan genieten van je verhaaltjes.

  Groetjes Marjolein uit Zoetermeer

  BeantwoordenVerwijderen
 58. :O)))))))))))
  Welkom terug op aarde!!!
  Je hebt in ieder geval geleerd dat het ondoenlijk is om zulke hoge eisen aan jezelf te stellen!
  ;o)))

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Goed en eerlijk verhaal, Jeannet maar wat ik nu niet snap is waarom je de allerleukste lapjes uit je kast nu inzet bij de give-away :-)
  Ik doe graag mee met de loting....

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Fijn te horen dat er meer zijn die goede voornemens aan diggelen laten vallen!! Je hebt helemaal gelijk wat de kleurtjes betreft : je had die grijs-blauwe echt nodig! ha ha. En met je give-away maak je ook weer iemand blij, dat verzacht toch een beetje je schuldbekentenis
  groetjes janet

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Wie kan er nu weerstaan aan zulke mooie lapjes ?
  Ik zou het ook niet kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Wat een leuk verhaal om te lezen en ik begrijp je probleem helemaal. Ik weet eigenlijk niet of hetwel zo'n probleem is want waarom geen mooie lapjes voor jezelf kopen. Ik snap dat je de verleiding niet kon weerstaan hoor. Geniet vooral lekker van je aanwinsten en veel quiltplezier ermee.
  Groetjes Connie V.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. LOL. Zo nu is de ware quiltster weer terug! Gewoon lekker doen waar je zin in hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Wat een boetekleed. Weggooien dat ding. Blijf svp jezelf. Het belangrijkste is dat je je gevoel volgt. Zonder gevoel toch geen quilt! En voor je goede gevoel heb je nu eenmaal lapjes nodig en dat is waar we voor gaan toch! Mag ik nog een keer mee doen met je kastopruimgiveaway! Ik vind het zo spannend.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. hoi
  wat een mooi verhaal .
  ik kan nog niet winkelen uit eigen kast ,als beginnend quilster heb ik nog niet zoveel lapjes en wil dus graag meedoen met je giveaway.de lapjes die je weggeeft zijn prachtig.
  groetjes wallie

  BeantwoordenVerwijderen
 66. laat mij ook maar eens een gokje wagen.Ik vind alle stofjes van jou schitterend.
  Wat dat betreft moet ik nog veel leren.
  Truus v d N

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Prima stofkeuze. Kan me goed voorstellen dat je bent bezweken. En je moet jezelf van tijd tot tijd extra verwennen, toch. Een mens kan zo genieten van iets kleins als een lapje stof. Het kan je helemaal blij maken.
  Leuk die give-away. Inderdaad prima te gebruiken voor de huisjes. De ´bouw´ ligt hier even sitl. Moet eerst nog wat andere dingen afmaken. Maar wie weet komen er zo maar leuke stofjes deze kant op.
  groetjes,
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Ik zie het probleem niet zo. Lapjes erbij om een WIP, UFO of zomaar een briljant idee mee (af) te maken kan nooit verkeerd zijn. Geen wroeging hoor, je maakt de wereld gewoon een beetje mooier....alweer.
  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Je moet gewoon dat doen waar jij gelukkig van wordt, en je nieuwe lapjes zijn super mooi hoor. En de mensen die jou hebben geroyeerd moesten zich schamen, we leven in een vrij nederland waar bijna alles mag.
  Ik doe in ieder geval heel graag mee met je give away wat een prachtige lapjes zeg.
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Lapjes is toch heerlijk, bij jou komen ze van zelf een keer aan de beurt. Jij maakt er altijd wat van een keer.

  Prachtige lapjes voor de verloot.

  Succes ! met alles wat je nog gaat maken.

  Gr José

  BeantwoordenVerwijderen
 71. wat een schitterend verhaal. Ook ik kan lapjes niet weerstaan en kasten en laatjes zitten al te "vol" terwijl ik nog maar een beginnend quiltster ben. vriendin D en ik doen iedere donderdag ons best, de ene keer op de franse kieltkloep en de andere gewoon thuis. Mijn dag begint met een kop koffie en internet, de blogs lezen van dorothe, balsemien, kijk daar is en de jouwe. Genieten dus. Groetjes, Dineke.

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Prachtig verhaal! Je hebt helemaal gelijk om alleen de aller mooiste lapjes te kiezen voor je Phebe! En als die dan even niet je kast liggen...... dan kan je toch niet anders? De bovenste combi is echt véél mooier! Goed gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Oh Jeannet wat een geweldig verhaal. Ik moet echt vreselijk lachen en kan alleen maar begrip voor de situatie opbrengen. En dan bij deze toch ook een compliment omdat je het toch weer gaat proberen. Eén uitglijer hoeft niet alles te verpesten, toch! Ik ben zelf net begonnen met lijnen en dat gaat gelukkig niet samen met jouw actie, hahaha. Ik vind het zo al moeilijk genoeg. Zet hem op volgende maand en ik doe graag mee aan de give-away.
  Groet Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Heerlijk om te lezen, ik ben nog maar een beginnertje en wil nu al van alles maken, overal aan beginnen om vervolgens ook te moeten toegeven dat dat echt niet gaat lukken ! Er is ook zoveel moois, zucht, maar die lapjes daar doe ik aan mee, prachtige stelletje.
  Succes met je werkjes verder !
  greoten Tina

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Och...lapjes zijn toch gezonder om te snoepen,dan een gebakje !!!
  En ze zijn erg mooi!
  Enne; ik bied me geheel vrijwillig aan om je te helpen bij je kilo's lapjes kwijtraken hoor! Mijn schoenendoos met lapjes is nog zelfs niet eens vol!
  groet Fleur

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Ja hoor, ik wil ook graag meedoen. Wat een mooie lapjes geef je weg.
  nu maar wachten tot vrijdag...

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Ik snap heel goed dat je gestruikeld bent. Het is voor een quiltster een bijna onmogelijke opgave om een jaar lang niks te kopen.
  Ik wil graag meeloten naar de leuke lapjes.
  Groetjes, Els Bakker

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Na het zien van deze stofjes kan ik me indenken dat je gezwicht bent. En nou maar hopen dat ik de restjes win!
  Fijne dag,
  Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 79. hoi hoi, heerlijk dit verhaaltje hihi,wees gerust ,ook ik bak er niks
  van terecht ,goede voornemens ,hop weg er mee [lol]
  lekker aan de slag met je lapjes.
  gr sieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Heel herkenbaar...., wat jij met stofjes hebt, heb ik met wol en katoen!
  Ik zou graag mee willen doen met je give-away. 't Zijn prachtige lapjes.
  Groeten van Corien.

  BeantwoordenVerwijderen
 81. heerlijk logje en ik loot graag mee......en een setje verpest het jaar niet

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Ohhhh, zulke lieve lapjes wil ik ook wel winnen... Win nooit wat, maar wie weet dat dit voornemen nu ook eens strand :)

  Groetjes,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 83. hoi Jeanet, ik ben geen blogger, ben geen "volger" en nog maar een beginnende quilter maar lees je blog elke maandag en vrijdag. Ik lig in een deuk, bij het lezen van je blog. Quilters en geen lapjes kopen ha, ha, hoe verzin je het. Ze zijn weer prachtig hoor die nieuwe lapjes, ik zou bijna overstag gaan, maar ik doe het niet. weet je wat ik waag een gokje voor de give-away, die stofjes vind ik ook heel mooi. Nou vooral veel succes met je volgende maandvoornemen:) Groeten van Marjanne verdoes

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Ik weet niet wie op het idee gekomen was Jeannet.... maar dat jij daar als lapjesverslaafde aan meedeed riep vraagtekens bij mij op...nou ja....je bent gelukkig weer "genezen"......lol......één maal per maand lapjes en een quiltboek/magazine kopen is voor mij een "uitje"en dat geef ik niet op....je hebt ook een prachtig pakketje gekocht weer...schitterende kleurtjes....je hebt helemaal gelijk....geen goede voornemens meer....geen gedoe met elke week ofzo iets of allemaal hetzelfde af te moeten hebben..tenminste ik doe ze mezelf niet meer aan....het is voor mij belangrijker dat het allemaal plezier maakt om te doen wat je ook doet.....veel plezier met je nieuwe lappies...het zal weer een prachtquilt worden......en ik doe niet mee met je weggevertje....ik ben meer van de "stoffige" en herfstkleurtjes.......groetjes Francien.

  BeantwoordenVerwijderen
 85. HOERA!!!!...Gelukkig je bent weer genezen...geniet lekker van je mooie nieuwe stofjes..(.ohhh..en er zijn weer mooie!!..;0))..)
  Nee ik doe niet mee met de give a way..al zijn het mooie stofjes...ik heb nog wel wat liggen...;0)
  Fijne dag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Geen voornemens lijkt me een prima plan! Nu kunnen we dus genieten van ee leuk verhaal en stofjes:))

  ps doe mij niet in de giveaway aub, ik heb te veel zelf LOL.

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Lachen zeg, ik herken mezelf hier helemaal in en dan met meerdere verslavingen, dus het valt nog wel mee met jou. Begin zelf deze maand ook aan de Phebe en vind het inderdaad veel mooier met de nieuwe stofjes, je hebt trouwens een prachtige randstof zeg!
  De give-away is natuurlijk ook heel leuk voor de huisjes, dus wie weet, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Ik heb altijd medelijden met verslaafden, met jou dus ook heeeel erg! Wat moet je je ellendig voelen dat je maar niet van die akelige verslaving af kunt komen. Wat je ook doet en wat je ook verzint, het helpt niet. Altijd liggen daar weer die vervelende mooie lapjes op de loer, die zo op je gevoel werken dat je ze wel moet kopen. Gelukkig bieden ze je ook troost als je weer in de fout bent gegaan. Zo wordt de hand aan twee kanten gewassen. Toch? Och, en al wordt de kast niet leger, je blokken worden wel steeds mooier. En dat is toch ook weer een hele troost!

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Wat een heerlijk verhaal... en je hebt helemaal gelijk... die stofjes waren zo nodig voor de Phebe!

  Ik heb nog anderhalve dag te gaan. En een give-away is toch anders dan iets zelf kopen (houdt ik mezelf voor).

  En je hebt helemaal gelijk Jeannet, nieuwe ronde, nieuwe kansen. In februari begin je gewoon weer opnieuw!

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Inderdaad, wat een herkenbaar verhaal. Ik ben dit jaar ook begonnen met het bekende voornemen en tot nu toe gaat het goed....
  Ik sta nog niet bij je op de lijst, maar volg je al wel een poos, wat kun je heerlijk vertellen!! Ik geniet er elke keer weer van!
  Groet
  Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Ik snap het helemaal, heb alle begrip en vind het dapper dat je het allemaal zo vertelt. En wat een goed idee om met een give-a-way weer wat ruimte te maken (ahum) voor je nieuwe lapjes.
  groeten Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Ach meid, boze bloggers, chagrijnige, blije, who cares! Het was natuurlijk ook gedoemt om te mislukken. Het idee er achter is luid en duidelijk, maar consuminderen is nog steeds niet voluit kopen. Da's toch ook goed? Koop geen 10 lapjes, maar gewoon 5! Verstokte rokers stoppen ook niet, maar roken minder. Vraag niet het onmogelijke van jezelf, bee happy! En houd die winkeliers ook nog aan je kant. Hoe had jij je bedacht naar Zutphen te gaan en met lege handen weer weg te lopen? Da's onmenselijk, nee je doet het goed zo! Maarre dat lapje in dekast voor phebe vind ik persoonlijk wel mooier.....
  Prettige avond,

  Juud

  BeantwoordenVerwijderen
 93. O wat een mooie stoffen ja die passen ook wel heel erg goed bij Phebe en echt nieuw is het niet want je hebt ze nodig om Phebe te maken waarvan je het patroon vorig jaar al hebt gekocht dus een goed excuus om nieuwe stoffen aan te schaffen want het moet wel een beautie worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 94. goede voornemens zijn er om doorbroken te worden ;-) ik heb andere voornemens gemaakt (niet nieuws beginnen voor ik drie quilts heb afgewerkt). heb nog niets afgewerkt, maar ben ook nog niets nieuws begonnen, dus voorlopig zijn ze bij mij nog niet doorbroken

  BeantwoordenVerwijderen
 95. En geniet je ervan?, want da's het belangrijkste! Maar moet er wel heel erg om lachen LOL
  Ik ben net zo erg hoor, kan lapjes maar moeilijk weerstaan. vandaar dat ik ook graag mee doe aan je give away. En bloemetjes stof, is helemaal mijn ding.
  ps. zou toch handig zijn, als we eens een keertje het maandsalaris van Wesley Sneijder zouden krijgen, (1 miljoentje per maand) kunnen we leuk aardig wat stofjes voor kopen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Het is je vergeven hoor, ik geniet altijd van je gezellige verhaaltjes en de mooie foto`s.
  Geniet jij maar van je mooie nieuwe lapjes.
  Groetjes Fien.

  BeantwoordenVerwijderen
 97. piep

  zo goed te begrijpen...
  gewoon heel quiltvrouwmenselijk...

  en wie doe je er ....kwaad mee....

  en ja ik vind de nieuwe mooier, echt waar....

  Het is zoals een puber die verliefd is meid...
  je kan aan niks anders denken...

  en alsik je helpen kan....ik ben aan het bouwen..

  grapje, veel succes aan alledeelnemers

  knufje mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Nou Jeanet, het zij je vergeven, ik vind het kanp dat je het in ieder geval 4 weken hebt volgehouden, ja, je moest gewoon die schitterende lapjes hebben, iedere quiltster zal het ook wel begrijpen. Leuk dat je meteen een give-away doet, altijd goed voor ons allen. Lieve groetjes,
  Ineke Hulzebos

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Nou Jeannet, ik ben de 100ste al die reageerd!
  Tja..... wat zal ik zeggen....
  Nou goed, het is je vergeven, maar... nu vraag ik je wel om een week niet te eten, een jaar niet te snoepem, 10 kilo af te vallen, geen chocolade meer eten, elke dag de ramen zemen en naar de sportschool gaan.
  Ja, dat moet je nu allemaal doen in de ruil voor je overtreding!
  Succes er mee.
  Ben heel benieuwd hoe lang je het in februari uithoudt haha.
  Gelukkig is die maand wat korter.
  Groetjes,
  Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Hahaha....arme ziel, weer een illusie rijker. Fijn dat ook jij nog steeds tot shoppend Nederland behoort! Enne hoe gaat het met die schaapkes? Hoor ik daar al een beeehhhhhh?

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Hoi Jeannet,
  Ik heb het anders opgelost. Ik probeer elke maand op te schrijven wat ik heb uitgegeven aan quiltspullen om mezelf zo onder controle te houden. Is dat misschien iets. Verder knap dat je aan de Phebe bent begonnen, ik ben voorlopig afgehaakt. Het middenstuk is niet mijn ding te ingewikkeld.
  Ben wel benieuwd hoe die van jouw eruit komt te zien. Een quiltvriendin van mij zegt ik rook en drink niet ik quilt. Ben ik het helemaal mee eens. Wat is een mens zonder verslaving. Groetjes Willie

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Wat heerlijk dat je het niet hebt volgehouden. Nu weet ik dat ik niet de enige 'zwakkeling' ben als het op mooie lapjes aankomt, haha! Ik vind 'iets kopen in functie van...' niet echt afvallig hoor. Het komt immers in een quilt en niet in de kast? ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Gelukkig het verdwaalde schaapje is weer terug bij de kudde. Ik loot weer heel graag mee hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Hahahahaaaaaaaa die Jeannet!!! Nou eerlijk gezegd had ik al een klein vermoeden dat het wel héél moeilijk zou worden voor je. :-))))
  Maar je kunt toch ook bij jezelf zeggen dat je maar een klein beetje stof koopt inplaats van gelijk een hele stapel? Dan kun je tenminste toch nog lekker snuffelen tussen al het moois dat iedere keer voorbijkomt.
  groetjes, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 105. hahaha,.... Oh ik lig hier te gieren van het lachen!!
  wat heb je het lang volgehouden,... Logisch als je dit moet missen wat is dan een goede voornemen???

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Een nieuwe maand, nieuwe kansen!
  Ik doe graag mee met deze leuke give-away.

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Goed bezig hoor. Geef er maar lekker aan toe op zijn tijd. Je kunt beter aan lapjes verslaafd zijn dan aan roken. Ja toch? Niet dan?
  Errlijk? Ik vind het lapje uit je eigen kast sprekender voor Phebe maar de andere lapjes zijn wel heel erg mooi!
  Geniet en aai maar lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 108. MIjn kast ligt gelukkig nog niet vol. Wat een mooie lapjes weer.

  Groetjes Connie Aben

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Heerlijk verhaal èn ik vergeef je! :) Maar niet de moed opgeven! Je kunt nog steeds 11 maanden niet kopen.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 110. Janny Schoneveld31 januari 2012 om 19:20

  Nou daar schrijf ik dus op in.
  Enne.. jammer dat je de maand januari niet gehaald heb met niet kopen .
  Volgende maand beter?
  Groet Janny S.

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Hee jeannet, koop je de komende maand nog een paar lapjes? Dan kun je volgende maand gewoon weer een 'weggeverij' organiseren, dan worden je kasten niet voller. (ook niet leger, maar dat moet je gewoon niet zeggen.) Het is heel herkenbaar. Mijn voorraad quiltlapjes is nog niet zo groot als mijn stof voor kleding..... Och je moet toch ergens aan verslaafd zijn....

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Nee, echt Jeannet; die nieuwe stofjes staan ECHT, 100.000 keer mooier dan die kaststofjes!!!!!!!!! Dus, geen spijt, berouw of schaamte meer; je MOEST gewoon wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Oooo, Jeannet, zoveel reacties! Veel dames herkennen zich in jouw verhaal, ik ook hoor ! Soms kan je niet anders dat enkele stofjes kopen om je ganse werk niet in de kast te laten omdat het toch dàt niet blijkt te zijn en we moeten onszelf toch eens verwennen, troosten....

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Als eerste ... ik doe niet mee met de give away want ik heb tenslotte pas de blauwtjes bij Supergoof gewonnen !!
  En dat je het niet volgehouden hebt met niet stofjes kopen ... ach ... er zijn ergere dingen toch en hoe kun je ook geen stofjes kopen als er zoveel moois te zien is over al :-)
  Groot gelijk dat je ze gekocht hebt want ze zijn supermooi !!!

  Kijk ... daarom deed ik dus niet mee met deze actie. ik hou teveel van mezelf om zo'n marteling te ondergaan hahahaha ....

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Ha, Herkenbaar hoor, had met mezelf afgesproken niet an ietsnieuws te beginnen voor dat er wat af is, ook mislukt!

  Wil graag meedoen aan je give away, als ik 25 volgers heb wil ik het ook eens doen,ruimt lekker op!

  Groetjes ANITA

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Heerlijk je bent dus ook maar een gewoon mens hihi wat herkenbaar zeg maar ja die stofjes pffff ik zou ze ook niet moeten tegenkomen hoor, kga gelijk overstag. Ja ze zijn perfect dit moest gewoon :-)
  Schuldgevoel aan de kant en lekker doorgaan met al het moois dat uit je handen komt.
  Een zonnige dag,
  groetjes, Ellen
  O,ja de give-away, helemaal geweldig,doe graag mee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 117. ergens was dat te verwachten .....het is je vergeven!!!!....wel leuk om je verhaal te lezen !!!!

  Rita M

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Ik heb gisteravond je verhaal in het quiltblad gelezen. Daar moest ik ook smakelijk om lachen en ik droomde vannacht echt van het quiltersthuis. En nu alweer zo'n heerlijk verhaal. Tja, dat je voornemen, mislukt is, geen probleem, anders hadden wij dit verhaaltje niet kunnen lezen. Lieve groet!

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Je móest wel lapjes kopen...
  Hoe kan je anders je kast goed isoleren, met deze winter?
  Ik doe graag mee met je give-away ( ik heb ook een kast te isoleren...) *Ü*
  Hartelijke groet, Lijan Bos

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Heb me net aangemeld voor winkelen in eigen kast, wat een ontzettend leuk idee.
  Dat moet gevierd worden dus geef ik wat weg.
  Misschien wil je meedoen?

  http://www.lappendeken.blogspot.com/

  Vrolijke groetjes Renée

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Moedig hoor, om dit 'falen' zo van de daken te roepen. En met zo'n giveaway in de achterhoede is het je natuurlijk sowieso vergeven. :)Ben het trouwens met je zoon eens: wie legt zichzelf dan ook zoiets vreselijks op?
  En wat je weggeeft is ook zo prachtig... ik maak geen huisjes, maar ben aan het verzamelen voor een 'tuinquilt'... dat mag ook wel he?
  En je nieuwe stofje is helemaal perfect bij je Phebe. Dat kon idd niet anders.
  Geniet ervan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Hoi Jeannet, ik wil graag een kansje wagen voor jouw give-away, ik ben zelf niet zo stofverslaafd hoor.........maar wil wel graag weten waar je dat mooie waaiertje van stof besteld hebt
  (wil ik ook)LOL : zooo moooi!
  groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, en ik krijg wekelijks reacties van Piseth San die ik niet ken.....jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.