Quilting Jeannet


Dit blog gaat over het wel en wee van een plattelandsquiltster. Ik schrijf met enige zelfspot en humor over het "lieve leven"op een minilandgoed aan zee, en de rust en de ruimte die daar (nog) heerst, over het ambachtelijke leven, breien, spinnen ( op een wieletje) beest en beestje, fietstochtjes,de natuur, en mijn héérlijke gezinnetje met twee mannen. Maar vooral over handwerken, creatief bezig zijn, en het perfecte van het imperfecte, het wabi sabigevoel. Met mijn blog en de foto,s wil ik de wereld een beetje mooier kleuren dan de dagelijkse werkelijkheid. Helemaal onderaan mijn blog staat een fotoselectie van al mijn gemaakte quilts.

maandag 7 juni 2010

Ufo,s site van de dag

Wat vind ik het nou leuk dat juist de Ufo,s site van de dag zijn, en waarom vind ik dit zo leuk: Ik was er afgelopen week om een quilt in te leveren om door te laten quilten, en toen vroeg Elvire me of ik het gerucht ook al had gehoord.....nou hoor ik achter in die polder zelden iets,en als ik iets hoor verifieer ik het graag meteen zelf bij diegene waar het om gaat, voordat ik het verder vertel,maar het blijkt dat iemand had gezegd dat de Ufo,s niet meer bestonden, die waren failliet........

Nou zegt vast iedereen wel eens wat, en hebben we allemaal wel eens een menig die we beter misschien anders hadden kunnen formuleren, maar zo,n mededeling gaat toch wel elk boekje te buiten........dat is op zijn zachtst gezegd niet zo leuk voor zo,n winkel, zeker als er niets van waar is, enne, dan nog, Elvire failliet......nou, niet zolang ik er mijn quilts breng hoor...hahaha.
Nee nog even serieus, ik ben blij dat ze nu als site van de dag staat, want dat verdient ze dan wel na zo,n nare mededeling, ze is nog springlevend, de winkel ook, althans, laat ik het vooral goed zeggen.....toen ik er afgelopen vrijdag was nog wel! Iedereen een fijne dag, ik ben bezig met een label te maken, voor.....ja....DE Quilt...wordt vervolgt.......

15 opmerkingen:

 1. Soms.......mensen zouden eerst na moeten denken voor ze zoiets zeggen.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vervelend zeg! En negatief nieuws verspreid zich meestal sneller als leuk nieuws, of niet dan. Gelukkig klopt er van de geruchten niks en zijn ze nu site van de dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo, Jeannet dat heb je hiermee dan even lekker recht gezet! Zeker in zo'n geval zou men eens wat meer moeten nadenken. Er zal wel een vorm van jaloezie of naijver aan ten grondslag liggen. Je hebt er goed aan gedaan dit zo te brengen. Dan is de schade voor hen wellicht beperkt gebleven.
  Fijne dag nog en lieve groet, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lief dat je het voor hun opneemt Jeannet, kan soms een heleboel rechtzetten...vele meiden lezen jouw blog...ik zeg altijd "je met niet alleen denken...je moet ook nadenken"...mensen kunnen zo vlug iets roepen en om het dan weer recht te breien...breek me de bek niet open...
  groetjes Francien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat is het toch vervelend als zulk nieuws de ronde doet,gelukkig heb je het op je log gezet,zodat heel veel mensen kunnen lezen dat het niet zo is. Verder wou ik even zeggen dat je nieuwe achtergrond erg leuk is en dat ik je pocket of posies quilt er geweldig uit vindt zien.
  groetjes ada

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grappig!! had ik het gisteren in mijn antwoord op je blogje net nog over het winkeltje in Zuidland. Zo zie je maar Toeval bestaat niet.
  Groetje Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoe komen die praatjes toch in de wereld? Is toch erg als daarom klanten wegblijven.
  En nu vraagt niemand naar de quilt die je hebt weggebracht. Ik ook niet want ik weet welke. Maar ben wel ontzettend nieuwsgierig naar het resultaat........yippieeee

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat vervelend dat mensen die roddel rondstrooien. Leuk voor ze dat ze site van de dag zijn. Ben ebnieuwd naar je quilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat heb je weer even goed gezegd.
  Het is zo'n gezellige winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kijk, dit is de beste reclame denk ik! Een positief bericht over het winkeltje en er dan een gezellige foto bij plaatsen.....voor je het weet is zo'n veel vervelend gerucht de wereld weer uit! Ben benieuwd naar je quilt!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gelukkig is UFO's er nog, jammer dat soort praatjes. Ben nu al benieuwd hoe de posies (ik neem aan dat die nu bij UFO's is) gaat worden..... Wat een mooie foto collage heb je weer boven je blog staan, heel gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk hoor Jeannet, je nieuwe bloglook!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Goed, van je, Jeannet!
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoe komen ze er toch op om zoiets te zeggen, Je zou ze. Ik ben net zoals jij ik vraag het gewoon na als ik iets hoor en denk dat kan bijna niet. Het lijkt me een erg leuke winkel en goed dat je het nog even onder de aandacht brengt.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Af en toe, vraag je, je inderdaad af of mensen niets beters te doen hebben. Ik vergelijk het altijd maar met het telefoon spelletje van vroeger. De een zegt iets tegen de ander en moet het dan doorfluisteren. Aan het eind van de rij, weet je niet wat je hoort!!
  En Ufo's is een schattig winkeltje, ben er ooit eens geweest. Moet er maar snel weer eens naar toe als ik het zeeuwse ben.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt en een reactie achterlaat! altijd zéér gewaardeerd! Ik vind reacties en interactie erg leuk, maar....anonieme reacties zonder naam worden verwijderd, alsmede berichten waarin reclame gemaakt wordt.

Er is helaas een gedoe met het plaatsen van reacties, mensen krijgen foutmeldingen, of kunnen helemaal niet plaatsen, jammer.Ik kan er helaas niets aan doen, ik ontvang ook geen mails meer van jullie berichten, dus kan er ook niet meer op terug reageren :( computers........

Hartelijke Plattelandsgroet, Jeannet